49 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olisi kiva saada porinat jostain muustakin kuin aina kiusaamisesta. Juttu sinun stalkkerista on kuultu jo moneen kertaan joten uusia juttuja/uusia tuulia toivoisin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sun pitää sitten ehdottaa aihetta tai kysymyksiä megaporinoita varten. Nytkin vastasin seuraajien toivomiin aiheisiin ja kysymyksiin. Nämä aiheet kiinnostivat heitä.

 • Unknown

  Unknown

  porinan aihetta ehdottaisin. mistä me isot tytöt löydettäisiin liikuntavaatteita salille ja ulkoiluun.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia aiheesta. Katsotaan teenkö megaporinoihin tästä, vai tekisinkö kunnon perinteisen postauksen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivat porinat! Olen raskaana ja määrättynä vuodelepoon supistusten takia ja pötkötin sängyssä kun aloin kuunnella porinoita, laitoin silmät kiinni ja nukahdin puolen tunnin jälkeen. Sulla on rentouttava ääni. 😄 Herättyäni ja syötyäni katsoin porinat loppuun. Olen ulkonäköpaineista ihan samaa mieltä, typerää ja vaarallistakin touhua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   NO höh tuohon vuodelepoon, mut hyvä tietty ottaa rennosti jos supistuksia on tullut eikä vauvan aika ole ihan vielä. Kiva kuula, et on rentouttava ääni. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Siis kiusaaminenko oli se toivottu aihe?
  Ja sitten aiheisiin: Olisi ollut kiva kuulla painonhallintaan liittyvästä liikunnasta, kuinka usein käyt salilla, kävelemässä? Treenaatko kotona painoilla? Mitä mieltä olet yleensä kotitreeneistä, joogasovelluksesta (edullinen kk-maksu)? Vältätkö istumista? Oletko ajatellut hankkia sähköpöydän? Miten uuden polkupyörän hankinta, kun kesä tulee?
  Olisiko noissa ainesta vaikka pikaporinoiksi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiusaaminen/kateus oli listattu toiveeseen, eli oli yhden seuraajan toivoma aihe.

   Painonhallintaan ja liikuntaan en ota toistaiseksi mitään kantaa, mutta lisään nuo muut kysymyksesi ylös, niin voin jossain kysymysosiossa vastailla. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miten nyt tähän ajatukseen ettet ota kantaa painonhallintaan ja liikuntaan sopii kuitenkin liikuntavaatteet? Liikunta tapahtuu liikuntavaatteissa, joten eikö tässä nyt ole jokin ristiriita? Vai mitä minä en nyt ymmärtänyt?

   Tietysti liikuntavaatteita voi käyttää harrastamatta liikuntaa ;)))

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksi et ota kantaa liikuntaan, etkai ole lopettanut salillakäyntiä? Liike on lääke, ei kannata lopettaa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Liikunta ei voi olla porinoiden aiheena, ainakaan toistaiseksi.

   Niin, siis voinhan mä liikuntavaatteita suositella, mutta en puhu omasta painonhallinnastani tai liikkumisistani mitään. Ei siis ristiriitaa. Yleisesti voin siis suositella mistä löytyy isoja kokoja liikuntavaatteille, koska en siinä puhu mitään liikkumisistani.

   Kuten sanoin, en ota kantaa liikkumisiini joten en vastaa näihin kyselyihin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Liikunta ei sovi, mutta se ”päivän syömiset” video oli mielestäsi kuitenkin ok? Mielestäni linjasi ei ole kovin johdonmukainen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Teetkö todellakin toistatunnin porinat YHDEN seuraajan toiveen mukaan? Minä kyllä sinua yrittäisin tavoittaa laajempaa seuraajakuntaa. Valitsisin aiheen siten että se kiinnostaisi mahdollisimman monia ja välttäisin toistoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm, siis olihan tuossa muidenkin seuraajien aiheita ja lopussa vastasin oli kysymysosio jossa vastasin seuraajien laittamiin kysymyksiin. Ei tässä siis yhdestä aiheesta puhuttu vaan monesta. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Missä näitä aiheita on toivottu? Ei ainakaan täällä blogissa olleessa postauksessa, jossa aiheita sai ehdottaa.
   Olen seurannut blogiasi vuosia ja tämä kiusaamis- / stalkkeritarina on kuultu jo kymmeniä kertoja.
   Voisitko jo päästää tästä asiasta irti, se olisi oman henkisen hyvinvointisi kannalta tärkeää.

   Mielenkiintoista olisi myös kuulla näkemyksesi siitä, mikä on kiusaamista.
   Sekin on tosiaan tuntunut riittävän, että on kanssasi eri mieltä.
   Tiedätkös, että olen itse koulukiusattu, jopa kokonaisen jengin taholta.
   Silti, siihen asiaan ei ole tarvinnut jäädä vuosiksi kiinni, mutta se riittää, että tietää, miten asia on vaikuttanut omiin myöhempiin valintoihini ja miten se vaikuttaa tänä päivänä esimerkiksi luottamuksellisten suhteiden synnyttämisessä.
   Se ei ole asian ydin, että on tullut kiusatuksi, vaan sen ymmärtäminen, mitä kiusaaminen kokemuksena on aiheuttanut itselle ja miten se nykypäivään heijastuu, näin ajattelen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näitä aiheita on monessa paikassa; facessa, blogissa ja instan puolella. Tämän megaporinan jutut taisi suurinosa olla instan ja facen puolelta.

   Mä olen päässyt asiasta kyllä yli, eli ei tarvitse sitä murehtia, mutta kaikki eivät asiasta tiedä ja siksi luultavasti niistä joutuu välillä uudelleen kertomaan. Ja olihan se kokemuksenakin melko ikävä, että se on hyvä tuoda esille ettei bloggaus ole ruusuilla tanssimista. Ihan kaikille ainakaan.

   Kiusaamista on monenlaista, mutta pääsääntöisesti luokittelisin kiusaamiseksi sellaisen, että levitetään vääriä tietoja, mustamaalataan, haukutaan, vääristellään, tutkitaan sun sanomiset suurennuslasin kautta ja jollain tasolla myös sellainen muka esittäminen että ollaan huolissaan musta – ei ehkä kiusaamista, mutta ei mitään aitoa huolissaanoloakaan. Sitten on näitä ikävämpiä, jotka räkäisisi päin tai vetäis turpaan jos mut sattuisin tulemaan kadulla vastaan. En ole näitä nyt ihan kovin tosissaan ottanut, mutta ei tuo kivaltakaan kuulosta. Sitte on tietetnkin se vainoamispuolikin, mutta en nyt puhu enempää kun siitä varmaan tiedät. Myös se ei ole kovin kivaa, että mua seurataan esimerkiksi facebookissa eri ryhmiin ja lähetellään sähköposteja feikkiosoitteesta ja nauretaan mitä olen milloinkin sinne kirjoittanut – vaikka tsempannut jotain toista henkilöä. Myös valokuvien manipulointi on kiusaamista. Musta tekaistut feikkiprofiilit ovat kiusaamista, kute myös salakuvaaminen kadulla ja niiden kuvien levittely nettiin – ihan kun musta ei ois jo niitä kuvia mitä saa ihmetellä 😀

   Tiedän esim. kommenteista, että moni luulee mun luokittelevan kiusaamiseksi esimerkiksi eriävät mielipiteen, mutta se ei ole näin. Mä olen monet kerrat sanonutkin, ettei niissä ole mitään ongelmaa paitsi että olen pyytänyt vain ilmaisemaan sen asiallisesti ja jos tähän ei pysty, niin sitten ei voi mitään muutakuin olettaa, ettei alunperin olekaan halunnut kertoa mielipidettään asiallisesti.

   Joskus kommentit ovat olleet hyvin aggressiivia, syyllistäviä eikä minun tarvitse tehdä tällaisessa mielentilassa oleville kommentoijille mitään selvityksiä mistään.

   Monesti on myös tullut hyviä kommentteja, mutta jotka sitten ihan loppuun ovat heittäneet jotain ikävää.

   Niin että eriävää mieltä saa todellakin olla, mutta kannattaa huomioida sitä tapaa miten kirjoittaa, koska me emme näe tai kuule toisiamme. Ja kommentit voidaan ymmärtää monella tapaa. Että kertokaa ne eriävät mielipiteet asiallisesti, eikä aggressiivisesti. Jos tällaisia tulee, niin luonnollisesti mulla menee niskavillat pystyyn. Ja tästäkin on vuosia keskusteltu, että jos ei voi täällä keskustella asiallisesti, niin keskustelkoot sitten jossain nettipalstoilla. Olen antanut mahdollisuuden ja nykyään olen entistäkin tiukempi ja mun modet on muakin tiukempia.

   Ja olen myös saanut neuvon olemaan julkaisematta tietyn henkilön tai tietyn tyyppisiä "someraivoon" yllyttäviä kommentteja. Näinollen aika paljon kommentteja on joutunut välillä jättämään julkaisematta.

   Mitä sitten neuvoisin tähän? No, että katsot miten mielipiteesi ilmaiset – lue vaikka kommenttisi ääneen. Se on kuulemma auttanut huomaamaan mahdollisia väärinymmärryksiä. Ja jos silti kommentti jää julkaisematta ja haluat keskustella, niin mulle saa laitettua viestiä montaa muutakin kautta. Facebook, whatsapp (tai voi vaikka soittaakin, mut kannattaa ilmoittaa siitä ajoissa), instagram tai sähköposti.

   Ohoh, tulipahan avattua eikä mulla asiaan ole enempää sanottavaa. Toivottavasti tämä auttoi ymmärtämään.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Olet mielestäni hiukan turhan herkillä monen asian suhteen. Miksi "vääränlaiset" kommentit sua satuttaa, kysyn tätä nimenomaan sen perustella, mitä itsestäsi kerrot tai miten nyt vastasit.
   Näin ollen, jos kommentit on tavallaan yhdentekeviä, pitäisi olla aivan sama julkaisetko niitä vai et.

   Puuttuisin tuohon, että sun salakuvaaminen kadulla on kiusaamista.
   Millä perusteella ajattelet näin? Kadulla saa kuvata, kai tiedätkin tämän.
   Toisaalta taas, jos olet sitä mieltä, että salakuvaaminen kadulla on kiusaamista, toivon, että kuvaat jatkossa videosi niin, että niissä ei näy ketään vieraita ihmisiä, ei ohikulkijoita Porin torilla tai yleisöä jossain tapahtumassa. Ohikulkijat eivät voi tietää, että päätyvät netissä julkaistavalle videolle ja itse en ainakaan kenenkään blogivideolla haluaisi näkyä.

   Jos olet päässyt kiusaamisasiasta yli, miksi se on tarpeellista nostaa koko ajan esiin ja miksi haluat, että kaikki siitä tietävät?
   Olen rehellisesti sanottuna sitä mieltä, että et ole asian kanssa sinut, katsopa jotain videota jossa puhut asiasta, seuraa omia eleitäsi ja sitä, miten puheesi kiihtyy. Tavallaan lietsot itseäsi puhuessasi kiusaamisesta ja se ei voi tehdä sinulle hyvää. Näistä reaktioistasi on puhuttu netissä ja samoin sitä ihmetellään miksi aina, nykyään kerran viikossa, puhut tuosta aiheesta. Joku omituinen syy ajaa sinut aina puhumaan samaa tarinaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sanon tämän verran: Ymmärrän että jokainen meistä
   tekee omia johtopäätöksiää katsomalla kommentteja ja noin.
   Ja se on helppo toisen painaa asiat villaisella, kun ei ole itse
   se vastaanottava osapuoli, esimerkiksi kommenteissa. Mä oon ihminen, mulla on tunteet, mä reagoin.
   Kannattaa joskus yrittää ymmärtää sitä toistakin osapuolta, eikä heti syyllistää.
   Tämän enempää en ala tekemään selontekoa kommentoinnista tai muustakaan. Jos ei tykkää, niin ei tykkää.
   Sitten on etsittävä mukavampaa seurattavaa ja sanon tämänkin kaikella ystävällisyydellä, koska se ei ole kovin
   terveellistä velloa joka päivä kiukun, ärstyksen sun muun negatiivisten tuntemuksien vallassa.

   Mitä tulee salakuvaukseen, niin tarkoitan sillä että juuri minusta otetaan kadulla kuva ja levitetään sitä pilkkaamismielessä netissä.
   Se että joku ottaa kadulla kuvan missä näkyy muita ihmisiä, rakennuksia ja minä siellä joukossa, ei ole salakuvausta eikä tästä ollut kyse.

   Enempää ei aiheesta keskustella täällä, ettei mene liikaa juupas-eipäs meiningille. Asioista on helpompi keskustella "kasvotusten", eli jos kaipaat aiheesta keskustelua, niin sen saa vapaasti tehdä täällä: https://bit.ly/2Hf8LDQ

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikö nuo bit.ly linkit ole linkkejä joita painamalla saat rahaa? Nyt tuo linkki ei kerro yhtään mihin se johtaa joten kannattaisi mielummin jakaa ihan se normi linkki esim fecebook, instagram.. ja tuohon kun joku ihmetteli mistä nämä aiheet oli repäisty niin itse ainakin toivoin tuota asmr juttua instassa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo ei ole kaupallinen linkki ja se vie blogin fb-sivulla olevaan julkaisuun. Jouduin käyttämään tuota koska alkup.linkki oli niin pitkä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kiitos selkeytyksestä ja olen tosiaan monta vuotta luullut että kyseisistä linkeistä linkittäjä hyötyy jotenkin.. 😀 no onneksi selvisi nyt ja kehtasin kysyä niin ei jää kuvaa että yrität nyt rahastaa tällaisella :'D ihan hävettää tuo moka ja anteeksi jos koit kommenttini hyökkäävänä tai ilkeilynä. Se ei todellakaan ollut tarkoitus ja kiitos vielä kun vastailit asmr kysymyksiini 🙂 vaikka se yksi kohta jäikin vastaamatta mutta jään toivomaan että ehkä vielä joskus..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis kyllä nuo voi olla kaupallisiakin linkkejä, mut niistä pitäisi sitten ilmoittaa. Esim. Shein postauksessa on näitä linkkejä, mutta ne ovat vain lyhennyksen takia, eli en saa klikkauksista mitään rahaa. Enkä kokenut kommenttiasi ilkeilynä. 🙂 Apua, jäikö multa yksi kohta pois? Muistan vain nuo kysymykset sekä sen toiveen oman asmr videon teosta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Joo juuri sitä tarkoitin että voitko tehdä joskus asmr videon ja että jään toivomaan että ehkä vielä joskus toive toteutuu 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kyllä sitä jossain vaiheessa yritän uudelleen kun nuo kissat aiheutti hieman hälinää, ni ehkä kesällä kun saan ne heitettyä häkkiin 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kokeile Piia tuon keskipääjakauksen sijaan vaikka ylös nostettuja hiuksia, vähän niinkuin messy bun- tyylistä. Näyttäisi varmasti pirteälle 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Messy bun-tyyli hyvä sinulle. Ylös nostetut hiukset eivät laske kasvonpiirteitä eikä painopiste tule kaulaan ja leukaan. Käytän itse siksi paljon sitä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kissallasi on ilmeisesti steroidilääkitys, joka "sammuttaa" tulehdusta keuhkoissa. Oireet tulevat kuitenkin takaisin, kun lääke lopetetaan. Tämähän kertoisi siitä, että hän tarvitsee säännöllisen hoitavan lääkityksen ja näihin kohtauksiin avaavan lääkkeen.
  Näin hoidetaan ihmisten astmaa. Sairauden mekanismihan on sama niin ihmisillä kuin eläimilläkin.
  Toki aina täytyy hakea pienin mahdollinen annos,jolla pysyy oireettomana. Tauottaakin voi ja katsoa palaako oireet,mutta hyvin usein kuitenkin säännöllinen lääkitys tarvitaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En uskalla tähän nyt vastata kovin ihmeemmin, etten puhu väärin, mutta muistelisin ell sanoneen että kun yskäkohtaukset tasottuvat, niin sitten voi tauottaa ja jos jatkuu, niin jatkaa uudelleen lääkityksen käyttöä. Tuossa oli hetki jolloin Piipu ei yskinyt ja nyt taas.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos pyynnöstä, mutta aihe on sellainen etten kuitenkaan osaisi puhua siitä oikein, niin en ajatellut tehdä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos sanon etten halua puhua, niin teidän pitää hyväksyä se.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuntuu siltä, että monet esittävät toiveita painonhallintaan ja syömisiin liittyvistä postauksista ihan vain siksi että saisivat jotain käänneltävää, väänneltävää ja ylipäänsä p….n jauhamisen aihetta. Huh huh!!

  Itse toivon postauksia Porin seudun luontokohteista, historiallisista paikoista yms. nähtävyyksistä. En ole muistaakseni koskaan käynyt Porissa, joten tällaisia olisi kiva lukea ja tunnelmoida! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Toivomuksesi on kirjattu ylös pieneen mustaan vihkoon 😉 No ei vaa, ei se oo musta, mut on se vihko 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kevätsiivoukseen vinkkejä ja pesuaine suosituksia kaipaan minä. Perus Tolulla on menty vuosikymmenet, hyviä vaihtoehtoja otetaan vastaan! 🙂 Kiitos ihanasta ja positiivisesta blogistasi, älä välitä kateellisten ilkeistä kommenteista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mie oon ihan äärettömän huono antaa vinkkii, varsinkin kun meilläkin tota tolua ja sit noita parkettilattian pesuaineita käytetään. Mut pistin tämänkin ylös jos saan jonku ahaaa elämyksen jonka voisin jakaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitä pitäs kysyä heiltä jotka sitä on sanonut, mut epäilen että se juontaa siihen, että vanhanaikaisesti ajateltuna meillä naisilla on täällä vain yyyyksi homma ja se on tuottaa jälkeläisiä ja koska en itse niitä halua, niin olen itsekäs. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minusta taas on todella itsekästä hankkia lapsia, koska lapsen aiheuttama hiilijalanjälki tuhoaa maapalloa. Ja on todella itsekästä ajatella, että omat ja puolison geenit ovat niin ylivertaisia, että niitä pitäisi levittää lapsissa eteenpäpin.
   Eli hyvä Pipsa, vapaaehtoinen lapsettomuus on ekoteko. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   ^ Olipa erikoinen mielipide lasten hankkimisesta! Tuskin kukaan geeniensä takia haluaa lisääntyä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivat porinat, kiitos siitä 🙂
  Tänään olikin vapaapäivä niin ehdin porinoitasi kuunnella, monta kertaa aikonut, mutta nyt viimein kerkesin.
  Itsekin paljon pohtinut mikä tekee aikuisista naisihmisistä niin ilkeitä, että pitää joka väliin olla jotain negaa kommentoimassa. Mielestäni kateus on yksi päällimmäinen asia. Ja onhan sinussa mitä kateilla, ulospäin suuntautuneisuus, iloisuus, positiivisuus, energisyys, pirteys 🙂 Ja hyvä ystäväverkosto. Luulempa että useimmat nälvijät ovat aika yksinäisiä naisihmisiä, sellaisia joiden pitää purkaa pahaa oloaan. Kenties heistä ei kauheasti pidetä heidän oman katkeruuden vuoksi. Miksi heillä muuten olisi jatkuvasti aikaa kytätä sinua? Näin uskoisin.

  Toivottavasti jatkat samaa pirteää linjaasi! Valokuvaus on hyvä harrastus, sitä harrastan itsekin. Kamera kannattaa olla "aina" mukana, koskaan ei tiedä mitä jännää tulee vastaan.
  -Wiltsu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ole hyvä vaan. 🙂 Oli mukava tehdä tällainen. 🙂

   Negatiivinen kommentointi on harmillista ja kun kaikki on niskavillat pystyssä. On mussakin vikani, kaikki ei voi tykätä mun jutuista, enkä mäkään tykkää kaikkien jutuista, mut en mä silti kommentoi niille tyypeille ikävästi vaan sivuutan sit kokonaan. Enkä missään nimessä mene keksimään nettiin ties mitä valheita. Joku varmasti siellä taustalla on kun pitää kokoajan velloa niissä negatiivisissa tuntemuksissa.

   Mulla ei oo aina kamera mukana, mut saan onneksi puhelimellakin hyviä kuvia niin ei oo ihan niin välttämätön.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä miellän ton koon vielä ihan normaaliksi, mutta toki pituuskin vaikuttaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen ehkä muutaman kerran vieraillut sun blogissa, mutta ikinä ei ole ollut aikaa jäädä katselemaan pidemmin. Eilen kuitenkin klikkasin auki nämä megaporinat ja niitä oli todella mukavaa kuunnella. Sulla on hyvin miellyttävä ja kuten joku taisi sanoakin, rauhallinen ääni. Mulla kuuntelu jäi kesken (viisi lastani pitävät minut kiireisenä :D) mutta ehkäpä tänään saisin kuunneltua loppuun asti. Itse toivon näitä megaporinoita lisää 🙂

  Tuo negatiivisuus… kummastelen, eikö aikuiset ihmiset osaa sanoa asiaansa ilman, että se loukkaa toisia. Sanotaanhan sitä niinkin, että jos ei ole hyvää sanottavaa, pitäisi olla hiljaa. Kumma, että blogien lukijat eivät tätä ole vielä hoksanneet. Varmaan "tiukempikin" mielipide voisi mennä helpommin läpi, jos pysyisi asiassa ja asiallisena. Jos taas mennään henkilökohtaisuuksiin, niin kenen velvollisuus sitä on muka ottaakaan vastaan.

  Mukavaa kevään odotusta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia ja et oo ensimmäinen joka sanoo tuosta äänestäni. 🙂 Kivahan se kuulla on, että jonkun mielestä se on rauhallinen. 🙂

   Noinhan se on, että jos ei oo hyvää sanottavaa, ni ei sano mitään ja myöskin totta, että tiukemmankin mielipiteen voi sanoa asiallisesti, mutta oon tullut tulokseen että jotkut eivät vain halua sanoa niitä juttujansa asiallisesti joten.. Se on heidän päätöksensä mut turha sitten itkeä jos kommentti ei tule julkaistuksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *