Idporinakuva2.jpeg
Blogi

PipSan ”kipeät” Porinat 24 (Sis.myös pientä höpinää ja uuden ostoksen esittelyn)

Varoitus! Porinat sisältää tällä kertaa aikamoista valitusta sairastelusta joten jos et jaksa katsoa 16min videota tällaisesta, skippaa suosiolla katselu. ^_^ (kipeänäolo on ihan perseestä!)

Sitten on pakko sanoa sen verran, että vaikken nyt tuota Julkkis-BB:tä mitenkään ahkerasti seuraa mutta kyllä, olen tietoinen missä mennään (ei, noita uutisia ei vaan pääse karkuun) niin oon kyllä äärimmäisen pettynyt Claudian ja Anun toimintaan jossa sotkivat Andyn taideteoksen. Ja sitten vielä naureskellaan että pitäisikö mennä sinne taidenäyttelyyn. Mä toivon että C ja A saavat todella ison rangaistuksen eikä vain mitään ”olette nyt häätöäänestyksessä” – Ei se oo kuulkaas mikään rangaistus. Mää sanon mikä on kunnon rangaistus – ripulivessan putsaaminen! Vaikken nyt kaikkea Andyn tekemisestä ja sanomisesta tykkää, niin saa kyllä aika monelta osin rispektit. Mun mielestä oli paras tyyppi talossa.

Pelätäänkös siellä Perjantaita ja 13.päivää? Ihan suotta! Elin tänään puolet päivästä ennenkuin tajusin että nyt on taas tuo legendaarinen päivämäärä kohdillaan. Onkos teillä sattunut mitään kommelluksia tänään? Itse voin sanoa etten ole koskaan kokenut mitään kommelluksia kyseisenä päivänä mutta muina päivinä sitten senkin edestä. ^_^Olin tänään ekaa päivää kunnolla ulkona (tosin vain hetken aikaa) ja voin sanoa etten vielä kyllä jaksa – kauhulla odottelenkin huomista, että miten ihmeessä jakselen nuo häät. No eiköhän kaveri ymmärrä jos ei jäädä mihinkään iltamapirskeisiin. Kuumetta ei siis ole, nenä on semitukkoinen ja ainut kunnon vaiva on inhottava yskä joka vie voimia. Että noin muuten siis vointi on OK, kunhan ei ala mitään isompia rehkimisiä tekemään. Ens viikolla taas töihin!

Syy miksi kävin ulkona oli se, että ostimme uuden television – tuon joka tuossa kuvassakin nyt tönöttää. Vanha televisio meni äidilleni jolla on ollut jos minkälaista vaivaa digiboxien suhteen (ei luulis enää tulevan kun digidigi on telkussa itsessään jo ja hyvin on meillä ainakin nää viis vuotta toiminut) ja äitin vanha televisio meni mun isälleni. Kierrätys kunniaan! Edelleen pysyttiin Samsung uskollisena eli uusi televisio on tuota merkkiä ja nyt siinä on se SMART -ominaisuus jota ollaan jo hetken aikaa pohdiskeltu ja tuumia on 46. Nyt kun katsoo niin olisihan siihen varmaan se 55″:kin mennyt, ehkä sitten viiden vuoden kuluttua sellainen.

Sitten kun kurvailtiin kotiinpäin niin käytiin vielä kaupan kautta (jossa siis posti samassa) hakemassa eräs paketti jonka sisältö on ihana! Enempää en saa tässä vaiheessa paljastella mutta tuutte kyllä myöhemmin kuulemaan ja näkemään mitä salaperäistä paketissa olikaan. 😉 (siis niin pakko kiusata teitä ihania lukijoita)

Miksiköhän MINÄ sanoin AUTS kun mies kopautti työkalupakkinsa oveen? Ei muhun sattunut, oveen varmaan sitäkin enemmän. 😉

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hassua kyllä miten erilaisia ihmiset on. Oon itsekin ollut tämän viikon kipeä, kuumetta, samankuuloinen yskä ja tosi kipeä kurkku. Olo on kyllä voimaton ja kurja, unetkin jäänyt vähälle. Ei silti tulisi mieleenkään jäädä pois töistä ja koulusta tämän takia. Lenkilläkin kuumeettomina päivinä voinnin mukaan.
  Sie taas asennoidut niinkuin kuolema ois tulossa. Se on vaan flunssa, Pipsa! Otahan itseäs niskasta kiinni ja ala touhuta, niin mielikin piristyy!
  Pikaista paranemista häihin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, tämän tyyppinen sairastelu on yhtä kuin kuolema 😉 Ainakin mulle! Mutta voin kyllä sanoa että siivoomaan ei kannata mennä jos on 38.4 asteen kuume päällä. Tai muutenkaan toipilaana – mä haluan parantua kunnolla etten ole taas viikon päästä kipeänä, tällä kertaan jossain jälkitaudissa. Tai muutenkaan en halua mennä kipeänä töihin ja sairastuttaa muut samaan pöpöön. Mitkään pikkuflunssat ei mua kyllä vielä pois töistä pidä, mutta kyllä tää tauti oli semmonen et oli pakko jäädä kotiin lepäämään.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ihanko oikeasti joku katsoo olevansa pätevä kommentoimaan ja arvioimaan jonkun oloa netin välityksellä 😀 ? Ihmiset sairastavat samaakin pöpöä hyvin eri asteisina. Niin kuin paljon puhuttu lintuinfluenssakin… joku saa sisäelimet seisauttavan taudin ja jopa menehtyy, joku toinen pääsee vähällä. Toki ihmiset myös potevat eri tavoin, mutta toisen kokemusta ei tule arvioida suoraan oman kokemuksen pohjalta.

   Paranemisia Pipsa pirteälle <3

   – Tiitu

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Se nyt on ihan omaa tyhmyyttä, jossei malta antaa kropan hengähtää kun on tauti päällä. On myös ihan eri asia istua koulussa tai olla kevyessä toimistotyössä flunssaisena kuin tehdä fyysisesti raskasta siivoustyötä. On myös itsekästä mennä kuumeisena tartuttamaan muita.

   Pipsalle toivon parempaa oloa lauantaiksi, että pääset nauttimaan häistä kurjan viikon päätteeksi 🙂

   -Heidi

  • Clementine

   Clementine

   Sun kaltaset ihmiset jotka on muka "niin hyviä ihmisiä kun tulevat tunnollisena töihin flunssassa" on kyllä älyttömimpiä! Tosi kiva, että tuot sen yskän ja kurkkukivun sinne muillekkin sit….

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voi voi, tapu tapu päähän! Kylläpä olet mahdottoman reipas ihminen, kun et edes sairastamaan ehdi tai suostu! Voit olla ylpeä itsestäsi! Sinusta joku noroviruskin on varmaan vain "korvien välissä" ja kunhan nyt ottaa vaan itseään niskasta kiinni ja alkaa touhuilemaan. Oikeasti, pliis, jää kotiin sairastamaan seuraavan kerran, en halua sun pöpöjä. Oksettavaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Yskästä ja nuhasta ei mielestäni palkallista sairaslomaa saisi antaa. Jokainen voisi omalla kustannuksellaan olla kotona sairastamassa, jos niin haluaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No onneksi täällä ei tehdäkään asioita sun mielen mukaan! Ja sädekehä sen kuin kirkastuu…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voi helvetti. Jos ollaan kipeenä niin jäädään kotiin eikä mennä töihin tai kouluun tartuttaan muita, ja toimitaan niin ettei tauti mene pahemmaksi vaan menee äkkiä pois. huh huh on kyä tyhmiä ihmisiä ja viä ylpeilevät tällä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No no no, eipäs nyt aleta riitelemään. Kyllä se niin silti on että jos olet kipeä, niin pysyt kotona etkä tosiaan levittele tautia ympäriinsä.

   Enkä nyt usko että kukaan pelkän yskän ja nuhan takia kotona olisikaan tai no varmasti on heitäkin mutta itselläni ei ollut vain pelkkää yskää ja nuhaa. Vaan ihan kunnon flunssa joka kehittyi keuhkoputkentulehdukseksi ja poskiontelotulehdukseksi. Ja nyt oon mutissu yläkertaan että josko alkais riittämään nää sairastelut ja että nyt ollaan sitten vuosi taas terveellä jalalla liikenteessä. 🙂

   Siivoustyössä varsin pienikin sairastelu tuntuu kamalalta, koska onhan se erilaisempaa kuin istua koulunpenkillä taikka toimistotuolilla.

   Kun antaa itsensä ajan kanssa parantua niin sitä on taas pitkän aikaa terveenä. JOs lähtee liian nopeasti maailmalle, niin voi olla kaikenlaiset jälkitaudit sitten vaivana.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuohan on pikkuflunssa. Kyllä aikuinen kestää epämukavaa oloa, kun vaan asennoituu oikein.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei kyllä ollut pikkuflunssa. Mut olen samaa mieltä että jos asennoituu oikein niin kyllähän sen kestää. Jos siis joku pikkuflunssa olisi ollut. Enkä mä ole koskaan ollut pois minkään pikkujuttujen takia.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eipä oo kyllä perjantaina 13. päivä sattunut mitään kommelluksia, vähemmän kuin muutoin viime aikoina! Kaikista ärsyttävimpiä on ne, jotka menee sairaina töihin tai kouluun köh köh ja näin ne taudit tarttuu. Minusta se ei mitään sädekehää kiillota kenenkään pään päällä, päinvastoin, itseään saa ja pitääkin parannella lepäämällä, jotta tervehtyy kunnolla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla on kaveri jolle kyl aina sattuu kaikenlaista perjantaina 13.päivä. 🙂 Et kyllähän sillä voi joillekkin olla jotain onnettomuusriskiä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sie oot Pipsa laihtunut. Jaloista huomaa. Mahtavaa! Olet kyllä ihana. Yritähän parantua pian 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse olin muutama vuosi sitten 13.perjantaina bussionnettomuudessa…ei muita sitten tuukkaan mieleen :/ ja itselläni jos on kuumetta vähänkään yli 37 ni oon sängyn oma.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi ei, bussionnettomuudet ei ole kivoja. Toivottavasti ei kuitenkaan kauhean pahasti silloin käynyt. Mulla on sama että jos on vähän yli 37 lämpöä niin oon sängynoma mutta kun se nousee päälle 38 ni piristyn. En tiedä mikä ihme siinäkin on.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse en missään nimessä mene töihin jos minulla on kova flunssa ja mahdollisesti kuumeessa. Hulluutta mennä lisää rasittamaan kroppaa fyysiseen työhön kun sillä on jo täysi työ koittaa saada pöpö tapettua. Itsekin siis olen fyysisesti raskaassa työssä. Ja siinähän tartuttaa muut työntekijät, ei mitään järkeä.

  Paranemisia Pipsa:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nimenomaan! Fyysisessä työssä kun on ja jos sitä menee kipeänä tekemään, niin ihan taatusti on kaikenmaailman jälkitaudit sitten perässä ja voi joutua olemaan viikkotolkulla sairaslomalla. Itsekin olen edelleen kipeänä mutta nyt mulla sentään on antibioottikuuri. Olisin ollut jo terve jos lääkäri olisi katsonut vähän tarkemmin mun nenääni kun sillon viime viikolla jo poskeani valittelin. Niin olisi vain katsonu ja lyönyt bioottikuurin päälle, ni ois jo terve.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva, kun saitte uuden ison telkkarin, kun te taidatte katsoa telkkaria aika paljon! Pääsitkö menemään häihin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei me sitä televisiota niin paljon katsella, mutta nyt kyllä kieltämättä katsellaan kun tässä on tuo Smart ominaisuus. 🙂 Pääsin menemään häihin vaikka olo siellä mikään hyvä ollutkaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *