ID_siiri_nappaa_%C3%B6t%C3%B6k%C3%A4n.jpeg
Blogi

Siirin Päiväkirjat – Entry 2 (12.9.2013)

Kävin ulkona mutta siellä oli tällä kertaa paljon niitä ärsyttäviä
ötököitä että aika meni niitä jahdatessa. Että mua ärsyttää kun koetan
syödä ruohoa ja siihen tulee sellainen inisijä korvanjuureen. Mikään ei
pilaa mun mutusteluhetkeä kuin tuollaiset ininät!

Mamma on ollut tämän viikon kotona ja oon ollut huolissani sillä se ei
yleensä ole koko päivää mun kanssani. Oon kyllä iloinen että se on ollut
mun kanssani vaikka ei se kyllä ole mun kanssa leikkinyt. Mamman
vieressä on ollut lämmin nukkua. Mamma on selvästi ollut allapäin, yritin piristää sitä pesemällä sen naaman.

Ne on alkanut mulle oveliks mut kyl mä niille vielä näytän! Tietävät että mä rakastan jauhelihaa mutta laittavat sen kuumaan veteen ja siihen vielä jonkun hötökän päälle etten varmastikaan saa sitä. Tää johtuu varmaan siitä kun mamman on joutunut jaakaamaan mua pitkin kotia kun mulla oli se pussi suussa. Mä tiedän et se johtuu tosta mutten kyllä ymmärrä miksi. No vielä mä sen keksin miten mä saan sen hötökän tuon jauhelihapussin päältä pois. Sitten…. sitten mä saan mun jauhelihat enkä kyllä tappelematin niistä luovuta!

Arvaattekos mikä on mun lempimakuupaikka! Mamman paperit, niiden päälle on kaikista parhainta vetää päiväunia. Tosin mamma aina motkottaa mulle kun makaan niiden päällä. No mitäs laittoi ne siihen kun tietää et mä tykkään parkkeerata niiden päälle. Pitäisi kaapissa paperinsa! Mamma on kyllä kiva mutta joskus niin ärsyttävä kun sen pitää motkottaa turhista.

16 kommenttia

 • Anonyymi

  En yleensä pahemmin välitä kissoista, mutta tämä oli tosi kiva juttu! Ja eka kuva etenkin aivan mahtava.

 • Anonyymi

  en tajua tuota kohtaa " mutta laittavat sen kuumaan veteen". Siis häh ?!?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin me laitetaan se jauheliha kuumaan veteen sulamaan. Se kun otetaan siis pakkasesta. 🙂

 • ella

  Moi 🙂 haluaisitko sanoa parilla sanalla Porista? Kun vähän pohdiskelin, hakisinko sinne opiskelemaan :–)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mitä mun nyt pitäis Porista sanoa? Jotenkin niin vaikea lähteä kuvailemaan.

  • vattu

   Esim
   Onko mukava paikka asua?
   Kulkeeko joukkoliikenne hyvin?
   🙂 en tiiä mitään kyseisestä kaupungista 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, eihän ne kissat luonnossakaan niitä hiiriä kypsennä 😉

 • Anonyymi

  Minulla on ollut pieni tauko blogisi lukemisessa, enkä heti tajunnut että kirjoitat Siirinä. Luulinkin, että kissasi nimi on Mamma ja paljon muuta… Melko sekavaa, mutta tyylinsä kullakin. Hyvää syksyä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noo, Siirin päiväkirjat on Siirin päiväkirjat. Mamma olen minä ja Pappa on mies. 🙂 Tosin en kyllä tiedä miten tuosta nyt kovin sekavan saa, mutta… makuasioita tietenkin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No vaihdellaan et välillä mikrolla ja välillä veden kans.

  • Anonyymi

   Mikrossa se lähtee helposti kypsymään. Raakaruoka suositellaan sulattamaan kuumassa vedessä.

 • Anonyymi

  Hahaahaa, miten hauskaksi teksti muuttuu kun lukee sen niin, että ajattelee mamman tarkoittavan siiriä 😀 Pipsa juoksemassa ympäriinsä pussi suussa ja nukkumassa papereiden päällä.

  *tirsk*

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahah! Ihan tosi. Sainpas kivat aamunaurut tästäkin mielikuvasta. Minä juoksentelemassa pussi suussa ja nukkumassa paperien päällä. 🙂