Kynnet1.jpeg
Blogi

PipSa sai nätit turkoosit kynnet


Yhteistyössä Beautycenter Beautyboxin kanssa

Mie tässä jänskäilen kun pääsin tuossa vajaa viikko sitten ihanaisen Jennyn käsittelyyn kun hän taiteili mulle nätit kynnet näin kevään/kesän kunniaksi. Mulla ei itselläni ollut mitään käryä että millaiset kynnet mie haluaisin joten helpotti kuulla että Jenny oli valmiiksi valinnut kaikki värit sun muut. Musta oli todella kiva että Jenny oli miettinyt jo valmiiksi, niin ei tarvinnut alkaa miettimään siinä sen enempää. Mulla ei ole aiemmin ollut mitään geelausta omalla kynnellä joten tää oli ensimmäinen kerta.

Ensin Jenny puhdisti kun kädet ja sitten siisti kynsinauhani – Voi apua miten ikävässä kunnossa mun kynsinauhat oli, vaikka eivät missään ihan kamalassa kunnossa olleet mutta kuitenkin. Mun pitäisi vissiin hommata sellaista öljyä niille ja hoidattaa useamminkin. Sitten alettiin laittamaan kaikenlaisia lakkoja ja glitterlakkaa, jotka aina vähän väliä kävivät UV-uunissa kovettumassa.

Tässä on muistaakseni laitettu se geelikerros jonka päälle Jenny alkoi
lakkaamaan ihanan turkoosia ja kimaltavaa glitterlakka (sisäinen harakka
nosti siipiään) ja aina vähän väliä sain laittaa sormet tuonne hassuun
käsiuuniin, jolle tirkuilin kokoajan, sitten sekä kauniit
kukkakoristukset + timangit. Jokaisen levityksen jälkeen kynnet piti
laittaa sinne hauskaa käsiuuniin kovettumaan. Lisäksi Jenny taiteili kynsiini kauniit kukat, fuksianpunaista ja valkoista. Todella kauniit tulikin!

Mulle laitettiin  ihan vaan geelaus omalle
kynnelle ja tällainen kestää kuulemma sellaiset 4vko riippuen kynsien
kasvutahdista. Oon nyt ollut syömättä biotiinia koska se sai mun kynnet
kasvamaan ihan järkyttävällä vauhdilla. Mä haluan nauttia näistä
kynsistä mahdollisimman pitkään.

Siinä hän on – itse kynsiteknikko joka on hymystä päätellen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Enkä yhtään ihmettele koska olin itsekin tyytyväinen. Näistä tuli erittäin ihanat <3

Näin ihanat niistä sitten tuli – mä oon ihan rakastunut näihin. Ensin mä ajattelin että mitenköhän saan nää turkoosit toimimaan mun vaatteiden kans mut sit mä olin vaa et nääh, kyllä nää toimii minkä vaan vaatteen kans. Kaikki jotka on nähneet nuo kynteni, ovat tykänneet näistä – väri on kuulemma just mua. Jenny osannut valita hyvin värit. Timangeista hieman oon jänskäillyt että jos ne lähtee pois, mutta ei ole. Oon pystynyt touhuilemaan ihan normaalilla tavalla ja kaikki on pysyneet.

Jenny on kyllä todella taitavat kynsien tekijä, voin suositella enkä sano tätä vain tämän yhteistyön takia vaan mä todellakin tarkoitan tätä. Nyt mie nautin näistä kynsistä tuonne loppukuuhun / ens kuun alkuun ennenkuin pitää mennä poistolle. Ihan samantien en varmaankaan ota uusia tilalle mutta käyn kyllä jossain vaiheessa taas ottamassa, sillä kertaa jotkut söpön pinkit. Tuossa alempana on muutamia malliesimerkkejä ja oon pariin tykästynytkin. Lisää kynsikuvia löytyy BCBB:n omilta FB-sivuilta.

Beautycenter Beautybox
Kalevanpuisto 2, Pori
Puh. 045 1561585
Avoinna: Sopimuksen mukaan
(Laaja kuvaus – Näytä lisää)
Asiakkaita palvelee:

Jenny – Kynsiteknikko
Anna – Parturi-kampaaja
Anniina – Kosmetologi-ripsiteknikko
Janna – Valokuvaaja

32 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Siis ihan mielettömän taitavannäköistä työtä! 🙂 Pakko varmaan tilata Jennylle aika täältä kauempaakin…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä voin kyllä suositella jos ei nyt mistään monen sadan kilometrin välimatkasta puhuta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Todella nätit, kauniisti koristellut, mutta positiivisella tavalla luonnollisen näköiset kynnet. Oliko tässä nyt siis kyse oman kynnen geelilakkauksesta vai geelillä tehdyistä rakennekynsistä eli mikä kohta olisi hinnastossa? Tuliko omiin kynsiisi paljon lisää pituutta? Entä miten pysyvät mukana siivoojan työssäsi, luulisi käyvän ainakin koristeiden päälle? Kun kerran tykkäät, niin miksi ihmeessä muuten suunnittelet jo poistoa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se luonnollisuus johtuu varmaan siitä että tässä on laitettu geelaus mun omalle kynnelle. 🙂 Jenny vain tasoitti omat kynteni ja sitten laittoi geelauksen. 🙂 Että ei oo rakennekynnet. 🙂 Ihan hyvin ovat pysyneet työssä mukana. Ja poistoa pitää suunnitella, kun nämä pitää jossain vaiheessa mennä poistamaan kun kynnet kasvaa liian pitkiksi. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Joo, Jenny viilas ne nätiksi. Pituus taitaa olla ihan omasta takaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, mä kyl käytän käsirasvaa mut ei ne kyl noihin kynsinauhoihin oo kai auttanut. Ni nyt aloin miettii et pitäskö tota öljyä hommata.

 • Silja`s

  Silja`s

  Nää kynnet muuten sopis ihan täydellisesti sen sun siniliilan maxin kanssa!😍🙏🏼👌🏻

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin kyl sopis. Pitää kattoo jos ottais tossa huomenna kuvia siitä, kun sen laitan päälleni. Vai miten ois uusintakierros Kirjurissa? ;D

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onko siis kyseessä oman kynnen geelaus vai geelilakkaus ? Tuossa jutussa puhuit geelilakkauksesta ja toisaalla oman kynnen geelauksesta. On siis kaksi eri asiaa. Kysyn siksi koska olen itse miettinyt geelilakkausta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siitä tulee tänään blogiin parit kuvat, mutta kunnon esittely jossain muussa vaiheessa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onhan nuo nätit, mutta se mikä on aina näissä geelikynsissä tökkinyt on se, että ne tekee kynsistä luonnottoman näköiset, kun niistä tulee niin paksut. Tän takia en sellaisia halua itselleni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mua kans sama juttu tökkinyt mutta sitten kun selvisi että tämmönen oman kynnen geelaus on ihan erilainen ni innostuin. Tässä on periaatteessa kuin kynsilakka päällä joka vaan pysyy 4vko ajan kynnellä, kunnes on pakko ottaa pois koska kynsi kasvanut liian pitkäksi. 🙂 Uskalsin sanoa että jos tykkäät tavallista kynsilakkaa käyttää kynnellä, niin tämmönen oman kynnen geelaus vois olla kans sun juttusi. Tässä ei oo mitään paksua geelikerrosta kynnellä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei oman kynnen geelaus ole sama kuin kynsilakka päällä. Rakennekynsissä käytetään muottia että saadaan pituutta lisää ja siihen geeli päälle. Kyllä oman kynnen geelauksessa on ihan se sama geeli päällä mutta pituutta ei lisätä. Geelilakkaus on kuin kynsilakka päällä 🙂 Sitä voi hyvin verrata normaaliin lakkaukseen, mutta geelaus aina vahvistaa kynttä joten ei voi verrata pelkkään lakkaukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *