Pinkkifarkkutakki1.jpeg
Blogi

Pinkkiin voi aina luottaa

Postaus sisältää kaupallisia affiliate-linkkejä, linkit merkitty *-merkillä

Kun saavuin kotiin oli mulla vain yksi ajatus: pakko saada katsoa uusin Game of thrones jakso. En tähän spoilaile mitään, mutta olen kyllä hämmentynyt koko tästä jutusta enkä vieläkään saanut vastausta varmaan koko sarjan kysytyimpään kysymykseen. Tuo on tietyissä sarjoissa joskus todella ärsyttävää! Onhan tässä toki muutama jakso vielä jäljellä eli elättelen toivoa että kysymyksiin vielä vastataan. Ootko seurannut kyseistä sarjaa?
Kuuntelen samalla FemaleASMR:n uusinta videota ja koetan rentoutua. Mulla on toki tekemistä, niin ei se rentoutuminen ole mitenkään täydellista, mutta kyllä se jonkinlaista lievitystä tuo touhunkin keskelle. Pidän tämän ASMR artistin videoista kun hän ei niissä juurikaan puhu, joten siinä saa keskittyä vain niihin ääniin. Olen Sita Salmisen ASMR videoita kuunnellut ja tykkään joistakin niistä. On kyllä kiva, että suomalaisetkin on näitä tehneet. Itsekin pitäisi tehdä se yksi kokeiluvideo, mutta olen ajatellut jättää sen kesälomalleni kun silloin on enemmän aikaa keskittyä. Onko sulla lemppari asmr artistia?

Odottelen tässä siis isääni kun hän kaipaa multa pientä apua ja kun sen olen tehnyt voin aloittaa pyykkien pesemisen. Niin eikä saa unohtaa ruuan laittoa – kaapissa olisi kanaa, salaattitarpeet sekä perunaa josta ajattelin tehdä perunamuussia. Viimeisimmän muussin kanssa kävi vähän huonosti, mutta jos tämä toimisi. Muutenkin kohta loppuu muussin tekeminen, kun perunoista tulee uusia. 
Monihan taitaa tietää, etten isommin editoi kuviani. Lähinnä suoristan ja terävöitän, joskus saatan tummentaa tai vaalentaa. Nyt kun mulla on kuvankäsittelyohjelma, niin olen pikkuhiljaa alkanut opettelemaan erilaisia editointeja. En silti edelleenkään tykkää liian editoiduista kuvista, mutta totean senkin olevan makuasia. Halusin nyt kuitenkin tuoda tämän ilmi, että olen näitä kuvia editoinut nyt vähän enemmän kuin normaalisti. Itseeni näissä kuvissa en ole koskenut eli olen kuvissa just niin kuin olin kuvaushetkelläkin. Näissä kuvissa olen tuonut vain taustan väriä enemmän esiin. Ja koska kyseessä on vain utelias kokeilu, niin nämä eivät ole täydellisiä eli kunnolla katsomalla huomaa kyllä editoinnin. Kaukaa ei ehkä niin. Miksi sitten tein nämä editoinnit enkä antanut vain olla kuten oli? No, joskus on mukava kokeilla uusia asioita ja näistäkin saisi varmasti täydelliset, jos editoimiseen käyttäisi kauan aikaa. Itse en niin tehnyt, koska halusin vain kokeilla ja tuoda teille myös esiin sen että mitä kuville on tehty. Ettei kyseessä ole editoimattomat kuvat. Joskus voisi kyllä laittaa täysin editoimmattomatkin versiot.  

Mulla sai viikonloppuna parit sormet vähän osumaa eikä se sillä hetkellä mitään haitannut, mutta nyt kun kaikki kirjottaminen – oli se sitten tietokoneen näppäimistöllä tai perinteisellä kynällä – sattuu ihan jäätävästi. Eikä oloni ole muutenkaan kovin kiva, kun tuon sormikivun lisäksi mulla on jalat täynnä pieniä ja vähän suurempia paukuroita. Kiitoksia verennälkäisten naisitikoiden. Tiesittekö muuten, että ne vertaimevät itikat ovat naispuolisia? En mäkään, mut nyt tiedän! Oon noihin pahimpiin laittanut aloe vera geeliä ja ottanut antihistamiinia, mutta ei se oo täysin auttanut. Niihin pienempiin kyllä. Miettikää sitä tunnetta, kun oot menossa nukkumaan ja kaikki paukamat alkaa kutisemaan yhtä aikaa. Siinä sitten raavit raapimisen jälkeen. 
Heitin muuten instastoorin puolelle mahdollisuuden heittää mulle kysymyksiä, joihin olisi tarkoitus vastata tulevissa Porinoissa. Viimeksi jo taisin valitella kovaa ikävää Porinoiden kuvausta kohtaan, joten nyt ajattelin ottaa niskasta kiinni ja vihdoin kuvata -ainakin- yhdet sellaiset. Mut jos tykkäät auttaa, niin käy heittämässä mulle kysymyksiä! 

*Farkkutakki – Ellos
*Mekko – Ellos
*Legginssit – Ellos
Kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK
Tennarit – Zalando

Tää *Ellokselta ostettu pinkki farkkutakki on aivan ihana. Sillon kun tilasin tämän, niin jännittelin onko takki minkä värinen. Mulla kun on kerran ollut haalean vaaleanpunainen tekonahkatakki joka ei sopinut sitten yhtään väriltään. Oli aivan liian pliisu. Sen takia oli ihana huomata että tämä farkkutakki oli väriltään tummempi ja sopi oikein hyvin. Näissä kuvissa on takin luonnollinen väri.  Positiivista oli myös se että takki sopii monen muunkin vaatteeni kanssa, vaikka en sitä tilatessa edes huomioinut. Ostin samalla kerralla myös tuon *mustapohjaisen mekon missä vaaleanpunaiset kukat. Ajattelin sitä alunperin kotimekoksi, mutta kyllähän tuo nyt muuallakin menee. Yleensä vieroksun mustapohjaisia mekkoja mutta oon huomannut antaneeni niille nyt mahdollisuuksia. Kaikinpuolin olen siis tyytyväinen ostoksiini. Etenkin tuohon takkiin. 

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mikset sä voi laittaa ensin pyykkejä pyörimään, siinähän ne pyörii samalla kun autat isääsi?

  Ja joo, kyllä on tiedossa, että nimenomaan naarashyttyset imee verta. Tampereella en olekaan vielä tänä keväänä hyttysiä tavannut – kohta varmaankin kyllä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   NIi, oishan sen voinu mutta laitoin pyörimään kun tein ruokaa. 🙂 Kaikki ei muuten oo tota tiennyt, että ne on ne akat jotka imee sitä verta. Kunnon akkavampyyreja. 😀

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *