Angolo1.jpeg
Blogi

Piipahdus taidemaailmaan – Vierailu Galleria Angelossa

Kuljin eilen Angelon ohitse kun olin menossa Jazz-kadulla käymään ja siinä samalla jäin oikein tuijottamaan näitä ihanuuksia. Samalla päätin, että jos vain liike on avoinna kun olisin lähdössä kotiinpäin ja jos mulla on aikaa, niin menen ja ihastelen oikein likeeltä!

Tuuria oli siis matkassa, sillä aikaa tosiaankin jäi ja pääsin ihastelemaan erityisesti noita lasimaljakoita. Osaatkos muuten arvata kumpi noista kahdesta (4.kuva) on suosikkini? Molemmat ottaisin jos vain saisin. 🙂

Erittäin mukava naisgalleristi (?) kertoili mulle kaikkea mahdollista näistä ja antoi muutamia esitteitäkin mukaan. (ennenkuin kukaan anonyymi saa asiakseen esittää kysymystä, niin kyllä – minulla oli lupa kuvata ja laittaa ne tänne blogiin teidän ihastelevaksenne) Oli oikein kivaa siis keskustella näistä kun yleensä olen tyytynyt vain ihastelemaan kauempaa.

Galleria Angelo löytyy Porista – Yrjönkadulta, Keski-Porin kirkon läheisyydestä.

5 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ilman muuta ottaisit noista kahdesta maljakosta sen punaisen. Sopis niin hyvin teidän olkkariin! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Taulut ovat kuin hobby hallin kuvaston lavastetauluja. Myös asettelu on epäesteettinen ja sekava. Maljakot ovat ok jos sellaisista pitää.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei mikään tajuntaaräjäyttävä näyttely, mutta jos harvoin käy missään taidenäyttelyissä, on tietysti tuokin jo elämys. Sekava asettelu minunkin mielestäni.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *