3 kommenttia

 • Marja

  Marja

  Tosi hyvä video! Kiva nähdä susta tätä toistakin puolta, ei aina tarvii olla positiivinen, välillä on hyvä ränttää ja oikeesti sanoo mielipiteensä.

  Hirveetä mitä ihmiset kehtaa sanoo toisten lemmikeistä. Musta vaikutat tosi eläinrakkaalta ja oikeesti välität miten sun kissoilla olis paras mahdollinen olla. Oot varmasti ollut ja olet edelleen ihan paras äippä sun kissoille!

  Jännä miten tässä videossa oli jotenkin kaunis valo tai sulle sopiva väri puserossa mutta musta näytit erityisen kauniilta. Sun iho jotenkin hehkui, ehkä se oli se ränttääminen ja kun sai kaiken paskan kerrottua niin tuli parempi olo ja se myös näkyi susta 🙂

 • Leila Varano

  Leila Varano

  Heippa Pipsa kulta, olen ollut pitkään poissa ”kuvioista”, en ole pitkään aikaan seurannut kenenkään blogeja, alkoi olla niin monta mielenkiintoista ihmistä, että tuntui ettei aikani riittänyt enää kaikille? Yritin valita mielenkiintoisimmat tyypit, mutta en voinut karsia ketään, joten pidin kaikista tauon.
  Olen niin pahoillani, että aloitin tästä videosta, meinaan olet julkaissut varmaan monta muutakin videota tässä välissä mitä en ole nähnyt, iloisempia, mutta tämä ko. video nyt valikoitui ekaksi! Tässä oli asioita joista en ole kuullut (kissat jne.) ja tulin niin surulliseksi. Olen pahoillani kaikesta ikävistä tapahtumista joita sulle on tapahtunut, en soisi sinulle mitään ikävää! Sinä et ole onneksi muuttunut synkäksi! Olet yhä upea ”oma itsesi”, kivaa!
  Toivon, että elämääsi tulee pian paljon iloisia asioita! Oli kiva ”nähdä” sinua pitkästä aikaa! Voi hyvin!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *