Backtoworkmekotkansi
Blogi

BACK TO WORK MEKOT ELLOKSELTA

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa (sis. mainoslinkkejä)

Sain valita Ellokselta kaksi vaatetta mitkä sopisi kun loman jälkeen palaa takaisin töihin. Ihan ensimmäiseksi ihastuin *tähän violettiin mekkoon*, koska näin mielessäni että tämän kanssa voi mukavasti yhdistellä värikkäitä asusteita, kuten nyt tässäkin kuvassa olen ottanut pinkin toiseksi väriksi. Itselläni on mekosta koko 54-56 mikä on yleisin kokoni Elloksen vaatteissa. Olen 160cm pitkä ja mekon helma tulee polven alle. Ensifiilikset mekosta oli että tosi miellyttävä päällä, tykkäsin joustavista hihansuista koska pystyin nostamaan hihat tuohon kyynärtaipeeseen eikä se silti purista. Oikein mukava töihinpaluu -mekko ja muutenkin. Syksymmällä voi mekon kaveriksi heittää legginssit.

Toiseksi mekoksi (kuinkas muutenkaan) valitsin *tämän ihanan kuvioidun maksimekon* joka mun pitää kyllä käydä lyhennyttämässä vaikka se ei näiden muutamien käyttöhetkien aikana ole paha ollutkaan, mutta ettei hankaa helmaa heti rikki. Mulla on kaapissa samaisesta maksimekkomallista toinen väri ja siitäkin taidettiin lyhentää 15cm verran ellen ihan väärin muista. Mulla on mekosta koko 50-52 mikä on isoin saatavilla oleva koko. Huom! Tämä on kooltansa reilu eli ota kokoa pienempi koko mitä normaalisti.

Kumpi asuista on sun suosikki nimenomaan mulle?

Jos olet tilaamassa Ellokselta, niin nappaa tästä alekoodi PIIABACKTOWORK22 koska sillä saat -33% pois normihinnasta ja -5% lisäalen jo alennettuihin hintoihin. Koodi on voimassa 31.8. asti.

Yksi kommentti

  • Marja

    Marja

    Kuvassa sininen mekko on parempi mutta videolla pitkä mekko..hmmm. Toi pitkä on tosi upean näkönen sun päällä! Ja ihana että olet löytänyt niin sulle sopivan mekkotyylin 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *