Yours.jpeg
Blogi

Pa-aaaaljon vaatteita… Tosin voin valita vain muutaman – mutta haluaisin ne kaikki!

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

31 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sieltä vaan Yoursista tilaamaan. 🙂 Kaikki kuvassa olevat löytyy siis sieltä. 🙂 Tarttee tässä varmaan ihan kohtapuolin tehdä kans tilaus. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei, ei, ei…. 🙂

  Ensimmäinen sinilila olisi ok, jos siinä ei olisi sivullepäin noin laajaa kaula-aukkoa, sama vika valkoisessa. Sulla näkyis kuitenkin rintaliivit kaula-aukon sivuilta, pilaa koko vaikutelman.
  Spaghettiolkaimista et voi käyttää.

  Tuo toiseksi viimeinen, jossa musta yläosa, sopisi sulle. Sulle sopii v-kaula-aukko paremmin kuin tuollainen laajahko pyöreähkö. Samasta syystä, jos nyt välttämättä kukkakuosia haluat, kelpuuttaisin tuon toisen (ylärivissä toinen vasemmalta).

  • Anonyymi

   Anonyymi

   voihan spaghettiolkaimisen alle laittaa puseron? Tai minkä tahansa muunkin, jos on vaikka liian avoin kaula-aukko ja huivikin auttaa asiaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Voi laittaa toki puseron, voi pitää ihan miten vaan:)

   Mutta miks ostaa voi-pitää-jos -vaatteita, kun vois samantien ostaa sellaisen todella itselleen sopivan?

  • Ence BOO

   Ence BOO

   Ää ei spaghettiolkaimisen alle puseroa! PipSa ei ole 10-vuotias, eikä eletä 90-lukua.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo leopardikuvioinen (ylhäällä oleva) ja valkonen ruskeella vyöllä ehdottomasti!!:)

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mulla pomppas kans nää kaksi heti silmiin ylitse muiden! 🙂 Kivan mallisia ja neutraalimmat värit antavat Pipsan leiskuvan punaisille hiuksille oikeutta ilman, että kokonaisuus on turhan sekava 🙂

   -Tellu

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mun mielestä sulla on noita kukallisia tunikamekkoja ihan tarpeeks, nyt pitäis keksiä jotain uutta ja trendikästä. Ehdottomasti sulle sopis v-kaula-aukot ja levenevät hihat, ei pyöreät pienet kaula-aukot eikä hihattomat.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Just näin. Enkä ole varma noista "pikkuhihallisista", kun niissä hiha loppuu juuri käsivarren leveimmälle kohdalle. Pukevampi, ja ihan yhtä kevyt, olisi hiha, joka loppuisi juuri kyynärpään ylä- tai alapuolelle.

   Mun mielestäni ei ole tyylikästä, kun rintaliivit näkyy kaula-aukon molemmin puolin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mallin lisäksi myös materiaaliin voisi kiinnittää huomiota, venyvät ja vanuvat trikoopaidat näyttää halvoilta eikä tee oikeutta oikein kenenkään kropalle, joko vähän ryhdikkäämpi tai sitten jokin keveämmin laskeutuva materiaali kuten sifonki ovat huomattavasti tyylikkäämpiä vaihtoehtoja! Sama pätee myös alaosiin, trikoohousut ja -legginsit näyttävät harvan päällä hyvältä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuli mieleen, että sitten kun Tampereella päin ajalette, suosittelen sinulle (ja muillekin) Lielahdessa sijaitsevaa Olgan puotia. Porista tultaessa ei ole edes hankala poiketa.

  Olgalla on laaja valikoima vaatteita ja hyvin kokoja. Lisäksi Olgalla on mielestäni aika hyvä silmä, mikä kenellekin sopii.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä kannatan tuota alhaalla oikealla olevaa tiikerikuvioista (tai joku kissaeläin)vaatetta.

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Kiitoksia kommenteistanne!

  Jos mitenkään te murmelit viitsisitte auttaa, kun teillä oli kovasti hyviä vinkkejä ni voisitteko heittää esimerkin et mimmonen tunika sopisi parhaiten? Ku en mie löytänyt kovin montaa tunikaa jossa pidempi hiha. Esimerkiksi siis. Mut et jos pystytte näyttää, et tommonen ja tommonen ois niinku se mikä sopis parhaiten. Tosin se hihattomuus ei oo ongelma ku yleensä tykkään käyttää boleroa etten nyt kovasti järkyttäisi kanssaihmisiä tuolla ulkosalla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen tässä lauantai-illan ratoksi selaillut nettikauppojen valikoimaa hyvin laajalti, ja yrittänyt samalla pitää sut Pipsa mielessäni… Ja täytyy sanoa, että kyllä on haastavaa.
  Paitsi että kokosi toki asettaa omat rajoitteensa, tuntuu että kaikissa on hyvin samantyylistä… esim. juuri tuollaisia "pikkuhihallisia" tunikoita ja mekkoja näyttää nyt olevan pilvin pimein…

  No, niinhän se usein tuppaa olemaan, että kun on jotain, niin sitä samaa on sitten kaikilla. Sitten on vaikea hahmottaa, miltä hoikalla mallilla päällä oleva vaate (myös ns. isojen tyttöjen kaupoissa) näyttää pullukamman päällä.

  Mutta yritän pitää sinut mielessäni, jos jotain (minun mielestäni) oikeasti sopivaa osuu eteen. Lähinnä että saisi sen hahmon, mimmonen mielestäni sopisi.

  Tässä kuitenkin yksi esimerkki, tämä nyt on joku jenkkikauppa, mutta siis noin niinkuin esimerkkinä. Tässä mekossa on mielestäni kaunis yläosa. En nyt ota kantaa väriin enkä kuosiin. Olisi sinulle sopiva v-pääntien, korostaisi rintojasi, loihtisi illuusion vyötäröstä, ja hihat ovat mukavan väljät.
  http://www.plussizefashion4women.com/shop/callie-plus-size-dress/

  Toinen esimerkki, en edes tiedä mistä tämä mekko on, enkä ota kantaa väriin:
  Jälleen yläosa istuisi hyvin, rinnat tulisivat kauniisti esiin ja hihan pituus on hyvä.
  Samoin tuo lanteilla oleva "pussitus" sopisi mielestäni sinulle, se ei suinkaan levennä entisestään, kuten saattaisi luulla, vaan veisi huomion pois "eturepustasi", ja tasapainottaisi kroppasi mittasuhteita.
  https://www.google.com/search?q=plus+size+fashion&hl=fi&client=iceweasel-a&rls=org.mozilla:fi-FI:unofficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nmtgUePVBsKZhQfL2YCACQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1244&bih=877#imgrc=lKF-qbTOysiVDM%3A%3B6mDlYwhlMNM2tM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-1tSVaAv2EE8%252FUMmw_z484II%252FAAAAAAAAEZQ%252FIQ-gboGC08E%252Fs1600%252Fred-plus-size-party-dresses-2012.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbeccamulwa.blogspot.com%252F2012%252F12%252Fplus-size-fashion.html%3B335%3B500

  On kyllä älyttömän pitkä linkki, saas nähdä toimiiko.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olipas ihana tuo jenkkikaupan mekko. 🙂 Tykästyin kyllä malliin. 🙂

   Mut tuohon hiha-asiaan piti palata, että nyt tuolla YOursilla näkyy olevan tarjolla joko tosi lyhyellä tai sitten ei ollenkaan hihalla olevia. Paidat on sitten asia erikseen. Mut muistaakseni viime vuonna näitä 3/4 hihaisia oli enemmän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  tuo violetinsininen? ja tuo kukkainen kotelo tyylinen mekko olisivat mielestäni sun näkösiä 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ää. Noi kukkakuosit tuo sellast tätimäist ja vanhentaa. Miks pitää ol ain jotain tilbehööriä asussa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No oon sun kanssa tässä osittain samaa mieltä – joissakin se kukkakuosi sopii, joissain ei. 🙂

   Pidetääs pieni galluppi: Minkäs kukkakuosisen luulette mun valinneen noista?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nyt pistit pahan 😉 Mut arvataan, että alarivissä joko kolmas tai viides vasemmalta? 🙂

   -Tellu

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Elena / Kauniimpi maailma

  Noista kuvista minusta hienoimpia ovat kolmas vasemmalta alhaalla (ihana kuosi, hyvän mallinen kaula-aukko ja lyhyet hihatkin sekä kiva sähäkän pinkki väri!) ja tuo toinen mekko alaoikealta. Siinä on tosi nätti yläosa, kiva v-aukko joka ainakin mulle sopii yleensä tosi hyvin sekä myöskin kiva kuosi ja nätit hihat.

  Lisäksi tykkään Yoursin sivuilla mm. tästä http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_turquoise_tropical_print_dress_with_key_hole_detail-(17209).aspx
  Tässä on minusta jotenkin nuorekas värimaailma ja kuosi, vaikka "kukkakolttu" onkin 🙂 Ja tuollaiset läpikuultavat kankaat, mitä tuon yläosassa on, ovat tosi muodikkaita juuri nyt.

  Myös esim. tämä maksimekko on sievä http://www.yoursclothing.co.uk/P/Animal_print_cross_front_maxi_dress-(17493).aspx
  Vaikkei tässä itsessään ole väriä, niin kuosi on kaikkea muuta kuin tylsä ja luulen, että yläosa pukisi myös sinua hyvin. Yhdistäisin tähän värikkäitä asusteita, esim. huivin, laukun ja kengät.

  Voisinkin tehdä omaan blogiini postausta Yours-suosikeistani. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mielestäni käytät liian pientä kokoa vaatteissasi. On hyvä, että vaatteet ovat tyköistuvia, mutta ei niiden pitäisi kiristää joka kohdasta ja tuoda jokaisia mukhuraa esiin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  itse olen tilaamassa ylhäällä olevaa leopardi paitaa <3 kuolannut sitä jo jonkin aikaa 🙂 sopis varmasti sulle muös se.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   itse kokoa 58/60 ja Gudrunilta ostanut (xl ja xxl) vaikka mitä ihania, on laadukkaita ja kestäviä ja värikkäitä. SUOSITTELEN !

 • Jessimu

  Jessimu

  Leokuosisen ja valkosen välissä oleva kukkamekko on kyllä ihanin! Itse vaan jotenki en tuu toimeen ilman hihoja 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  GUDRUN SJÖDEN!!! Miksei me olla tätä aikaisemmin muistettu Pipsalle suositella?
  Tosiaan värikkäitä ja laadukkaita vaatteita, materiaali ihan toista kuin nuo trikoiset.

  Sinulle Pipsa sopisi hyvin tuohonkin tapaan kuin etusivulla esim. keskimmäinen, että housut olisi rennot, sävy sävyyn yläosan kanssa.

  Ja muistaanko nyt väärin, onko Hesassa jo ihan kauppakin vai onko vasta tulossa? Tietääkö joku?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *