Eka111.jpeg
Blogi

Outfits 2013 / Asukatsaus 2013


Oon katsellut nyt muutamiin blogeihin ilmestyneitä ”Vuoden 2013 asut” kokoelmia ja tällaista mietin että olisin jo viime vuonna tehnyt mutta laiska kun olin ja kun siinä tuo muuttokin vei enimmät energiar, niin ei tullut tehtyä mutta nyt….. nyt mä sen tein!

Nimittäin Asukatsauksen vuoteen 2013 ja nyt on ihan kaikki (juu, kaikki kaikki) tervetulleita kertomaan sen omasta mielestä lemppareimman asun.

Iiik! Enää muutama päivä ja sitten…. UUSI VUOSI! Sitten kuunnellaankin Estin Vuosi vaihtuu kappaletta repeatilla ja maistellaan mötikkää.

48 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minusta sinulle sopii parhaiten yläosat, joiden helma on symmetrinen. Nuo epäsymmetriset helmat korostavat mielestäni turhaan lantionseutua. Tämä voi tosin johtua ihan siitä, että en ole koskaan tykännyt itselläni epäsymmetrisistä helmoista :).

  Monta hyvää asua, suosikkini on nro 17.
  -hss

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asut 4, 6 ja 25 on mielestäni kauneimmat, kuvassa nro 27 myös tosi kiva asu, mutta siinä hieman miinusta rintsikoitten näkymisestä 😛

 • Anonyymi

  Anonyymi

  17 & 27
  Kaikki vaatteet kyllä sopii suht hyvin, mutta melkein kaikissa kuvissa kengät pilaa kokonaisuuden (juhlava ja magee asu +TENNARIT!) taikka sitten jalat (leggarit ym).

  Sanna

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Apua, vaikea valita! 8, 10, 12 ja 17. Älä vaan pyydä laittamaan noita järjestykseen.. =D

  -AI

 • Anonyymi

  Anonyymi

  4. on paras, siinä sopivasti neuletakin sävy tasapainottaa sopivasti hiusten väriä ja paita taas mukailee sitä.

 • Universalis

  Universalis

  Todella vaikea valinta! Parhaita ehkä kuitenkin 3, 6, 9, 11, 12 ja 27. Hienoja asuja kaikkiaan, yhtä parasta en osaa valita. Itseäni ei juuri häiritse nrossa 27 näkyvä olkain, voi mieltää topiksi. Tosin ehkä vielä parempi olis jos ei näkys olkainta, en tiedä. Ja olis kiva nähdä uusi värikäs mekko jonkun yläosan kanssa (esim. neuletakin, siis kevyemmän kun se takki joka jo nähtiinkin) kun jotenkin se kaipais jotain kaverikseen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näette ehkä uudenvuoden asuna tuon värikkään mekon ja neuletakin sen kanssa. Aika hyvin, sillä olin itse muutenkin jo miettinyt tuota. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä äänestäisin kolmosta. Nuo frillat näyttävät sopivan sinulle, vaikka taitaa sama mekko olla muutamassa muussakin kuvassa. Monipuolisesti käytät kyllä värejä 🙂

 • Piipa

  Piipa

  Vaikee valinta kaikki ihania ja sopi sulle mut nää on kaikista ihanimpia. 12,14 ja 17. Mut tosiaan miekin tykkäisisin noista siun kaikista vaatteistasi. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nro 12 paras. Näytät pidemmältä ja samalla hoikemmalta, kun helma on vähän lyhyempi. Monessa muussa näyttää olevan yli polven ja se lyhentää sun jalkoja.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  19 ja 17. 19 on huolitelluin ja 17 tasapaaainoisin asukokonaisuus. Tykkäsin kyllä kaikista muistakin, yksikään ei ollut inhokki. Nuo kaksi olivat kuitenkin ne ykkös suosikit! Hyvää uutta vuotta!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sanoin numerot miten sattuu. Tarkoitin hääjuhla-asua ja alarivin 27 asua en numeroa 17. Ihme sekoilua! Hääasu on siis huoliteltu ja arkisempi viininpuna-musta kokonaisuus jotenkin rauhallisen tasapainoinen. Näkee muuten miten olet hoikistunut. Olisit pitänyt sen hihoista pienen mekon, mikä saattaa hyvin solahtaa päällesi kevään kynnyksellä jos tuo tahti jatkuu laihtumisessa.

 • Oili-Maria

  Oili-Maria

  3, vaikka kengät on (minun makuuni) tuohon jo vähän liiankin värikkäät, ihana kokonaisuus silti 🙂 Toisena 16, tuo takki (onko se takki vai bolero vai mikä?) on just sellanen minkä haluaisin itellenikin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Seitsemässä kuvassa oli tuo sama mustaharmaa tunikamekkomikälie. Kenkiin minäkin kiinnitin huomiota eli tennarit ei aina käy kaikkien asujen kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, niin on mutta nyt pitää olla siellä. 🙁 Sen siitä saa ku on sama pää kesät talvet. 🙂

 • Jenni

  Jenni

  16 on mun ehdoton suosikki, rinnat näyttää hyviltä ja vyötärö tulee hyvin esiin. Niin ja väri sopii sulle loistavasti 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  3, 16 & 26! Aivan ylivoimaisesti! Ja näistä vielä 3 paras. Tennarit on ihanat ja kiva väripilkku, vaikka muuten oliskin tummempi tai yksivärinen asu. 🙂 -E

 • Kilokiukuttelija

  Kilokiukuttelija

  Paljon hyviä kokonaisuuksia.
  Pieni vinkki ehkä tulevaa varten: nyt kun näkee monta kuvaa vierekkäin, huomaa, että kallistat päätä aina samaan suuntaan. Ehkä välillä voisi vaihteen vuoksi kokeilla eri poseerausasentoa?

  Oletko kokeillut yksiväristen vaatteiden kanssa värikkäitä sukkiksia/legginsejä? Ainakin sukkisten osalta on olemassa paljon erilaisia värikkäitä ja hauskoja kuoseja, jotka voisi sopia yksivärisen vaatteen kanssa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon kokeillutkin mutta tuo on parhain. 🙂 Sukkiksia kyllä, mutta legginssejä en. Tosin tilasin Yoursin alesta yhdet kivat legginssit, täytyy toivoa että koko oli oikea.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *