Asu1 .jpeg
Blogi

OOTD – Mint & Black

 Minttua ja Mustaa 
Mekko – Yours
Leggings – Yours
Neuletakki – Ellos
Reppu – Baggu (Katoko)

Ai että mä olen niin tyytyväinen kun oon ollut nyt kolme päivää kivuista vapaa. Kolme viikkoa siinä sitten tarkalleen meni että kivut lakkas. Olo tuntuu taas hyvältä ja ihmiseltä. Harmillista vaan ettei tuo sää ole ollut yhtään samaa mieltä mun innon kanssa. Mutta ajatellaan positiivisesti tätäkin, luonto tarvitsee vettä kasvaakseen. 

Sain mä sentään jotain ilon aiheita – tuntui nimittäin kivalta kun mua sanottiin 22-vuotiaaksi. Oon kyllä miettinyt että näkyyköhän mussa joku hehku tai jotain kun kaupoissakin on alettu taas kysyy papereita kun alkoholia oon käynyt ostamassa. Nytkin kun ostin yhden lonkeron niin piti ne kuuluisat paperit näyttää. Alkossahan mä oon aina joutunu näyttää paperit kun sieltä oon jotain ostanut. Jeeee, mä oon niin nuori. No tasan kuukauden kuluttua täytän 31 vuotta joten saishan nuo ikänsä todistamiset jo unohtua vaikka olihan tuossa juuri joku lehtijuttu ettei ulkonäön perusteella voi aina ikää päätellä. Varsinkaan nuorista. Tosin en mä kyllä itseäni enää nuoreksi sanois. Keski-ikähän sieltä seuraavaks koittaa. Siirryn aikuisuudesta keski-ikäisten joukkoon – OMG! I’m so o-oooooold! Jep, ikäkriisihän se sieltä tulee – ryppyarmeija ei sit oo viel iskenyt.

oon niin rakastunut tuohon mintunväriseen mekkoon ja oonkin miettinyt että tilaisinko tämän mintunvärisen mekon – varsinkin kun tuo väri sopii mulle ihan kivasti. Mitäs sanotte, kyllä tilaukselle vaiko ei? Sormet syyhyten odottelen kauniita lämpimiä ilmoja että voin pistää maksimekon päälleni kun ulos lähden. Onneks kotona voi pitää. Täällä on lämmintä.

Usein blogeissa kirjoitetaan miten poikaystävä otti asukuvat ja oonkin vähän kade heille joilla on poikkis joka mitään nupisematta napsii ne muutamat sata kuvaa. Mä voin hyvin myöntää että täällä kyllä jupistaan aina kun pyydän kuvia ottamaan mutta aina se kuitenkin ne kuvat ottaa. Tosin mä en vaadi montaa sataa kuvaa, riittää kun ei ole tyhmää ilmettä kuvassa ja asu tulee hyvin esiin. Oon itse todella laiska ottamaan nykyään asukuvia ihan siitä syystä että on helpompi iskeä kamera miehen kauniiseen kouraan. Mä vaan en jaksa hyppiä sen telineen ja X-kohdan välillä. Kiukustun ja jupisen itse. Pitäisi hommata se kaukolaukaisija. Ehdottomasti.

Muistattekos kun puhuin siitä ASMR:stä jokin aika sitten? No oon nyt ihan totaalisesti jäänyt koukkuun ja huomannut että saan noista hiustenpesu-asmr videoista kunnon tinglejä (tästä, tästä ja tästä) eli selkää pitkin menee vilunväreet ja sen jälkeen tulee älyttömän uninen olo. Kaikillahan nuo ei toimi – onko täällä lukijoissa teitä joilla tuo asmr toimii, meikä saa teille noita tinglejä?

Aattelin myös kertoa ettei tällä viikolla tule Porinoita – ihan vaa siksi että kun sitä kuitenkin kysytään, että missä Porinat. Porinat jää siis tältä viikolta väliin vain siitä
syystä että saan ne tehtyä teille ensi viikon perjantaiksi kun olen koko
päivän reissussa. Ajattelen nyt ihan vain teitä että teillä olisi sitten ensi viikonloppuna kuunneltavaa kun me tosiaan lähdemme tuonne Etelä-Pohjanmaan suunnille ja mikäli aikaa on riittävästi niin poikkeamme samalla Tuurissa.

En ole aiemmin käynyt Tuurissa ja kyllähän se on vähän sellainen, että kyllä nyt kerran elämässään pitäisi päästä käymään. Mullakin kun on nyt hyvä syy taas päästä näpräämään vauvanvaatteita. Ja jos kivoja löytyy niin ostan koko putiikki tyhjäksi (epäilen mutta yritys hyvä) – saan sitten taas viemisiä kun Tampereelle lähdemme tuossa kesäkuun puolella. Sain muuten hurmaavasta kummipojasta 1-vuotiskuvan. <3

Oliskos pi-iiitkästä aikaa taas chattailun aikana? Huomenna, lauantaina? Pidettäs omat pikkuset Euroviisuvalvojaiset. Mä ainakin ”korkkaan” mun lahjaskumppapullon.

* ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ *

CHATTI PERUTTU

* ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ ** ~ * ~ *

46 kommenttia

 • Tirli

  Tirli

  Tuo mekko mikä on sun päällä noissa kuvissa on kyllä ihana, sopii sulle todella hyvin ja väri todella kaunis.

  Myös tuo toinen minttumekko on nätti, tilaa ihmeessä. Itse rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen väriin samassa mekossa, siis tuon jonka tilaamista mietit 🙂 Mut sulle sopii paremmin tuo minttu, miksei toki vaaleapunainen myös 🙂

  En pääse lauantaina chattiin 🙁 Olen äitin luona koko vklopun, lauantaina katsellaan euroviisut ja sunnuntaina vietetään sitten äitienpäivää. Enkä vois keskittyä euroviisuihin ja chattiin samaan aikaan, mut ehkä sit seuraavalla kerralla pääsen mukaan chattiin 🙂

  Tuurissa pitää kyllä käydä kerran elämässään, itsekin haaveilen sinne menosta. Tai no "haaveilen", mut olis ihan kiva käydä joskus. Toivottavasti pääsette menemään, olis sitten sekin koettu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, ihana toi mekko kyl on. 🙂 Vaan ei se maksia silti voita 😉 Mä kans katsoin tossa toisessa mekossa sitä vaaleanpunasta väriä vaiko korallisiko se oltiin merkattu niin ihana sekin mut jotenkin uskaltasin ottaa sen mintunvärisen. 🙂 Mä nyt aattelin seurailla et josko hinta vähän tipahtas tässä kuukauden sisällä kun sillo ylees tulee alet tonne Yoursiin, et jos sit tilailis. Ku noi hienommat ei kovin heti tuolla mee. Mut pitää vaa seurata ettei oma koko kerkee menee. Voi harmi ku et pääse, mut toinen kerta sitten. 🙂 Toiv. saan kuitenkin jostain muusta seuraa. Tai jos on kovin vähän väkeä niin chattia ei sitten pidetä olleskaa. No mee ihmees käymää jos sitä kuiteski oot miettiny et kiva ois päästä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ihan tuota taida saa, tai en ole ainakaan törmännyt mutta eiköhän xs-koossakin ole vastaavanlaisia, uskoisin ainakin mutta tiedä sitten missä kaupassa. 🙂

 • KataMaria

  KataMaria

  Tuo mekko on ihana! Ja tuo toinen vasta ihana onkin… jonka aiot tilata!? Oiskin jotkut juhlat nii mäkin tilaisin. 🙂 vai ootte näillä huudeilla! Jos ois tienny aikaisemmin nii oltais kahviteltu….

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en oo viel varma tilaanko mut tota oon nyt mietiskellyt. 🙂 Ja siis vasta ens perjantaina tullaan sinne huudeille, tosin en tiedä ehtisinkö ihan kahvittelemaan sinne teille mutta tuu Keskiselle ni siel voitas?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Menemme jos ehdimme. 🙂 Se on kyl ihana, mut mä mietin vielä 😉 Ja ootan josko vaikka tipahtas hinta. 🙂

 • Marikamaria

  Marikamaria

  Mun asukuvat ottaa aika usein äiti :'DD Mut ei kauaa! Mulle meinaan on kaukolaukasin jo tilattu, oottelee mua just tullissa muutaman muun tavaran kanssa siihen asti et maksu menee perille. 😀 Seuraavaks sitte kunnon jalusta. Toi iskän vanha 80-lukulainen mikä mulla on nyt käytössä, on vähän turhan rämä ja painava..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä taas oon tykännyt tommosesta painavasta jalustasta, ei saa kissat ihan heti sitä kumoon. Mut kaukolaukaisijan tarvitsisin itsekin. En vaan oo löytänyt kun oon koettanu ettii (luultavasti en vaa oo osannu ettii oikein) mut aattelin laittaa Olympukselle viestiä että josko ne osais osoittaa mua oikeaan suuntaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kaukolaukaisin on tosi kätevä! Käytän aika paljon sitä myös silloin, kun haluan, ettei kuva tärähdä yhtään – aina kun kamera tahtoo vähän liikkua. Jalustoja meillä on vanhempi 80-lukulainen jostakin perittynä ja sitten uusi hiilikuituinen, joka on nopea ja ihana ja helppokäyttöinen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, oon kuullut et on kätevä. Ennen aattelin et kyl mä tälleenkin jaksan ottaa vaatekuvia – No enpä jaksakkaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Vähän väliä jossain blogissa lukee ettei puoliso halua ottaa kuvia. En ymmärrä että miksi? Kuulostaa kyllä melko ihmeelliseltä, jos on tuskaa uhrata pikku hetki toisen harrastukselle.
  Etkä tosiaan ole ainoa, vähän väliä törmää tähän ilmiöön.

  • Marjukka

   Marjukka

   Hyvien asukuvien ottamiseen harvoin riittää "pikku hetki". Haetaan taustoja, kuvakulmia, valoa, valaistusta, kuvaajan kädet palelevat. Kuvan kohteella on kuvasta visio, jota kuvaaja ei näe tai osaa toteuttaa. Ja sitten jos tämä on lähes jokapäiväistä.

   Toisaalta kivaa, mutta ei aina.

   terv. Yksi asukuvien ottaja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pikku hetki kyllä riittää jos ei kikkaile mitään, jos taas kikkailee niin aikaa saa kyllä kulumaan. Mulla ei yleensä mene kun 10min kuvauksien kans jos mies auttaa. Ja ainahan se toki auttaa vaikka vähän siitä pitää purnata. 🙂 Kotona se vaatteiden kuvaus on helppoa, mut jos menee kuvaamaan vaikka meren rannalle niin siinä menee enemmän aikaa kun on sitä visiota. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, eikös se laki muuttunut, että paperit pitää kysyä alle kolmekymppisiltä?
  Käyttekö koskaan mitään ex-tempore -reissua päiväseltään? Teillähän on lyhyt matka vaikka minne! Mekin on käyty yhden kerran Tuurissa, vaikka matkaa on melkein 600km 🙂
  Minäkin tykkään tuosta mintunvärisestä mekosta, sulla on nyt monia kivoja vaatteita!
  Mitkä legginsit on sun suosikit? Mitkä ei heti hajoa?
  -Hannele

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oisko toi syynä? No mut kiva jos mä näytän alle kolmekymppiseltä. 🙂 On sekin jo kivaa 🙂 Ja käydäänhän me välillä tuollaisilla extempore reissuilla. 🙂 Yleensä silleen 200km säteellä. Joskus vähän kauempanakin. 🙂 Joo, nyt on paljon kaikkea kivaa ja vanhoja pistetty pois joten on ihan hyvät omatunnotkin osteluista. 🙂 Mä suosin Anttilan legginssejä, ne on kestäneet kauan. Elloksen legginssit meni aina muutaman pesun jälkeen rikki. Yoursin legginsseistä ei oo viel kovin pitkältä ajalta kokemusta mut vaikuttavat hyviltä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sen verran tuohon, että laki ei ole muuttunut, mutta kaupat ovat päättäneet olla aktiivisia asiassa ja sopineet, että kysyvät kaikilta alle 30v paperit. Alkossa tuo raja on 24v 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mutta ihanaa silti kun en näytä niin vanhalta ettei kannata papereita kysyä. 🙂 Alkossa multa on aina kysytty paperit.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuuri nyt on kaikessa kreisiydessään tietysti näkemisen arvoinen paikka, mutta ei siellä mitään ostamisen arvoista ole.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No osa sanoo että löytyy ostettavaa ja osa sanoo ettei. Se on itse otettava selvää löytyykö vai eikö. Mut eiköhän nyt tuollaisia vauvanvaatteita löydy tuoltakin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Nahkapaikka (siinä ison kaupan pihapiirissä) on ainakin ihan must! Hyvä valikoima kenkiä, käsineitä, laukkuja yms. ja hinnat kohdillaan. Käyn kerran vuodessa ja aina tulee tarpeellista kotiin.

   -AI

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos on kiireinen elämä, niin ei varmasti huvita päivittäin käyttää kamalasti aikaa toisen kuvaamiseen 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on kans totta, mutta mie en onneksi kovin kauaa miestäni kiusaa kuvauksilla. 🙂

 • Marjukka

  Marjukka

  Minttu värinä sopii sulle, ja päälläsi oleva mekko on tosi kiva.

  Mutta en tilaisi linkin mekkoa selkäaukon takia. Ei sovi sinulle.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ton catwalk-videon perusteella selkäaukko ei kyllä oo järin iso ja on suht ylhäällä. Enpä usko, että siitä mitään selkäläskejä vilkkuu. Mulla ainakin selkäläskit on tossa alempana. 😛

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se selkäaukko ei ole niin alhaalla että selkäläskit vilkkuisi vaan tuo on vissiin jotan niskan kohdilla. Mutta… eipä tuosta ole enää kokoa 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en nyt sanoisi niinkään mutta rohkeaa esiintyä noin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Selvennähän toki mitä tekemistä sillä on suvaitsevaisuuden kanssa jos ei kappaleesta tykännyt? En siis itse missään vaiheessa sanonut etten tykännyt kappaleesta esiintyjän ulkomuodon takia. Ja aiemmin olin kommentonut että esiintyjä oli rohkea ja ansiaitsi mielestäni ne hurraukset. Kappalemakuni vain meni toiselle maalle. Että älkää nyt herran tähden vääntäkö asioista taas sellaisia mitä ne eivät ole. Kiitos.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli ihan hyvä kans, vaikkei nyt paras mielestäni. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tilaa ihmeesä, sinne onkin tullut lisää näitä. Olivat aikalailla kaikki koot loppuunmyyty.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *