Asua2.jpeg
Blogi

OOTD – Black & White

Mekko – Yours
Leggings – Yours
Neuletakki – Ellos
Kengät – Vans
Laukku – Coach

oon ollu siitä päivästä lähtien ihan intoa piukassa kun nuo mun uudet vaatteet saapui. Niinkin innoissani että sunnuntaina aloitin tällaisen ”Joka päivä eri mekko” haasteen. Lähinnä siis itselleni kun nyt noita vaatteita on niin ihanan paljon ja kaikkia haluan käyttää. Sunnuntaina tosiaan aloitin ja ekana vuoroon pääs tämä mustankirjava mekko. Yhdistin tuohon mekkoon pinkit Vanssini koska musta on kiva kun asu on muuten tuollainen vaisu niin kengät sitten tuo särmää. 

Hetkeks piti tulla sisälle kun kauhea raekuuro yllätti – sitä sitten Siirin kanssa ihmeteltiin. Noita rakeita tuli parikin kertaa sunnuntaina. Ja se sattu – eivät olleet mitään ihan pikkuruisia muttei onneksi kauhean suuriakaan mutta hitokseen kuitenkin nipistivät. Bongasitko raekuuron?


Samainen asu on muuten tänäänkin päälläni. Että hyvin siis alkoi tämäkin ”Joka päivä eri mekko” haasteeni. Mutku toi on niin ihastuttava päällä. Onneksi tänään ollaan taas menossa niin sain siitä syyn pukeutua hienommin. Välillä on niitäkin päiviä ettei käydä missään niin silloin vetäisee vaan mukavan rennot kotivaatteet päälle kun töistä kotiutuu. Postissakin pitää tänään käydä kun sinne on saapunut joku pari kiloinen paketti enkä yhtään saa mieleeni että mitä siellä voisi olla. Ihanaa tällaiset jänskäilyt kun kummasti piristävät päivää.

Oon todella väsynyt kun nää kaks nuorimmaista on alkaneet kauheiksi riiviöiksi ja se alkaa sillä sekunnilla kun aurinko nousee. Kauhee hyppiminen ja kirmaaminen sängyllä, eikä tuokaan vielä riitä kun pitää alkaa aktivointilelua heittelee et varmasti kaikki herää siihen meteliin. Ei saisi valittaa eikä tämä kyllä valitusta olekaan mutta voi huokaus sentään. Mut on tässä jo jotain iloakin, nimittäin kylkeen ei enää satu eli vihdoinkin alan tuntemaan itteni taas terveeks kunnei joka paikkaan kolota tai jotain muuta sairastelua. Kyl nyt on tehty pitkästä aikaa oikein ennätys tuon suhteen joten toivon mukaan olen pari vuotta putkeen terveenä.

13 kommenttia

 • Tirli

  Tirli

  Täällä ei raekuuroa tullut, lunta sateli minuutin pari ja sit alkoi aurinko paistamaan. Eilen oli aamusta maa valkoisena kun su-ma yönä sateli lunta aina reippaastikin. Suli kyllä pois nopeasti kun aurinko alkoi paistaa. Hassu kevät, eka on jo lämmin ja sit tulee takatalvi melkeinpä ja taas on viileetä. No eipähän ainakaan pääse kyllästymään ilmoihin, kun tuo vaihtelu on niin suurta 🙂

  Kiva vaatetus, näyttää tuokin hame paremmalta noissa kuvissa ja tuon neuletakin kanssa 🙂 Ja nuo pinkin kengät <3 Ihanat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Täällä ei ihan lunta tullut, onneksi mut oli nuo rakeet kivan erilaista. En muista millo oon viimeks nähnyt. Mut hassu tää kevät kyl on ollu. Saas nähä millo ne helteet sitten oikein alkaa. 🙂

   Pinkit kengät on kyl ihanat. Nyt kyl tarttisin mustia ja ehkä huomenna käyn ostamassa kun keskustaan menen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jotkut muut kengät kävisivät paremmin kuin nuo tennarit. Hieman korkoa, niin tulisi ryhtiä kuin itsestään.

 • Tuula

  Tuula

  Haluan vielä, että selvittäisit tuon muutto-asian. Jos talon osto yms. juttusi olivat aprillipila, niin se olisi kyllä pitänyt seuraavana päivänä kertoa. Jos ei, niin miksi keksit tuollaisia tarinoita? Vaikea uskoa/luottaa kirjoituksiisi tässä tilanteessa. Sorry..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän asia tuli hyvin selväksi että oli aprillipila. Ei ehkä tekstissä, mutta kommenttiboxissa tämä selviää. 🙂 Että ei nyt tarvitse suutahtaa yhden pilan takia. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No huh! Kuka nyt muistelee jotain ikivanhaa blogikirjoitusta?! Ja kyllä meille muille lukijoille tuli vaan erittäin selväksi, että pilasta oli kyse. Oletkohan Tuula vähän tosikko vai mistä kenkä puristaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. 🙂 Onhan tuo parannusta aiempiin vaatteisiin kun miettii. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko koskaan paastonnut? Kiinnostaisiko? Minä ostin sellaisen viiden päivän paastopaketin ja tarkoitus on maanantaina aloittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon mä joskus paastonnut, nyt sellaiset ei kiinnosta – kiitoksia kuitenkin vinkistä. 🙂 Tsemppiä sulle viiden päivän paastoon. Onko se muuten sellainen tomaattijutska vielä vai joku muu?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sä oot aivan mahtava tyyppi ja persoona! Hyvä esimerkki nuorille isoille tytöille, esim mulle! 🙂 sun blogi on paras <3

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *