Syysmaksi3.jpeg
Blogi

Nollaa aivot !

Hellutareijaa täältä touhujen keskeltä! Mulla meni eilen myöhäseen hommien kanssa ja tälleen käy kun innostuu tekemään eikä oikein seuraa ajankulua. Sitten kun vielä väkisin halusin ottaa itsellenikin sellaisen -nollaa aivot- hetken eli etten mennyt suoraan sänkyyn, koska sitten ne ajatukset olisi vielä olleet hommissa joita tein. Kirjottelin siis kirjettä ja katselin täydellisiä naisia eteenpäin. Mä luulen että saan katsottua sen ennenkuin aika loppuu. Olen tällä hetkellä viimeisen kauden ekoissa jaksoissa ja aikaa taitaa olla 12 päivää(?) Siinä kun kirjottelin, niin Sulo alko kuorsaamaan ku mikäkin tukkimies. Siis niin voimakasta kuorsausta et oksat pois. Nuo kuorsaukset saa mut aina hymyilemään, koska se on niin koomisen kuulosta että kissasta voi lähteä noinkin iso meteli. Oon muuten huomannut että ajottain pärjään vähemmilläkin yöunilla ilman, että se aiheuttaa ongelmia aamulla ylösnousemisessa. Tämä ei silti toimi kuin päivän parin ajan kunnes on pakko nukkua normaalit yöunet. Mut oon siis aina ollut tämmönen et tykkään valvoskella – nykysin silti pyrin ettei tätä ois niin paljoo kuin aikoinaan, koska se ei ole loppupeleissä hyväksi. Tykkään siitä hiljaisuudesta mikä kotona vallitsee silloin ja tuntuu et saan paremmin juttujakin tehtyä. Tuleeko sun valvottua?

Mulla on nyt alkanut joulukalenterin videoiden teko eli kotimme on täyttynyt jouluisesta tunnelmasta kun olen etsinyt koristeita paikoilleen ja tää on ollut tosi ihanaa. Laitettiin viime viikonloppun myös nuo joulu.. eiku pimeänajanvalot paikoilleen. Tuli heti kiva fiilis kun ulkona on pientä valoa ja sitten kun lumi sataa paikoilleen, niin tulee vieläkin valoisampaa. Viimeiset joululahjaostokset odottelee ostamistaan ja muutenkin on sellainen olo että joulukalenteri voi alkaa. Kiitos kun saan tehdä teille tätä kalenteria ja yhdessä saadaan odotella jouluaattoa, luukku kerrallaan. Joko siellä odotellaan joulukalenteria ja miten muuten joulutohinat ovat alkaneet, vai onko ihan vielä? 

Saas nähä milloin päästään kaverin kans kattoo Tarhapäivä-elokuva kun se tuli vihdoinkin teattereihin ja kun käytiin aiempikin katsomassa, niin on vain luonnollisesta että jatketaan. Katselin tuossa kalenteria että missä olisi hyvä hetki, mutta huomasin että oon jo aika monena viikonloppuna menossa ja jossain vaiheessa pitäisi ehtiä Tampereellakin käydä. Voi olla että tuo reissu menee aika lähelle jouluaattoa. Tää on mulle joka vuosi kiireisintä aikaa ja näinä hetkinä mun elämässä ei kovin ihmeellistä tapahdukaan.  Oonkin päättänyt, että kun joulukalenteri on tehty, niin pidänkin siinä kohtaa pienen paussin. Mut nyt mä menen tekemään meille ruokaa. Meillä on pitkästä aikaa perunamuussia ja oon kesästä lähtien odotellut milloin sitä voisi taas tehdä. Jos joku ei tiennyt, niin mun lempparia on muussi ja minkä tahansa kanssa. Mitä teillä tänään syödään?    

Farkkutakki – Ellos
Maksimekko – Yours
Legginssit – KappAhl
Tennarit – Ratsula
Laukku – Furla
Kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK

12 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiitokset teejoulukalenteri-ideasta. Tilasin sellaisen mun pojalle ja tuli perille postin lakosta huolimatta kolmessa päivässä pakettiautomaattiin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi julkaiset vanhoja kuvia? Outoa puhua joulusta ja kalentereista ja samalla pistää näkyviin kesäisiä kuvia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tää itseasiassa oo ku kuukauden vanha kuva. 😀 Jos lumisia kuvia ajattelit, että ei täällä ole lunta että sellaiset edes onnistuisi. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näin tässä yks ilta aivan upeat jouluvalot yhdessä pihassa. Oli aseteltu pensasaidan päälle ja niitä oli koko aidan mitalta. Hienot pimeässä illassa. Niimpä meillekin tuli jouluvalot kuistin ikkunaan.
  Joulu on tehty täällä. Laatikot pakasteessa kakkujen ja torttujen kera. Torttuja teen kyllä vielä lähempänä joulua lisää.
  Lahjat on myös ns pukin pulkassa.
  Tuosta valvomisesta, valvon lähes aina ja nukun tosi huonosti. Mutta rauhallinen iltakävely ulkona auttaa kummasti. Sen jälkeen nukahtaa sitten hyvin.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voin kuvitella, tommonen on varmasti upea näky pimeässä. 🙂 Voispa itekki tehdä tolla tavoin. 🙂 Ohoh, sä oot joulun jo tehnyt valmiiks odottamaan. 🙂 Hyvissä ajoin siis liikenteessä, hyvä hyvä. 🙂 Onko iso joulunvietto tulossa?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva idea tuo legginsit ja pitkä hiaton mekko. Voi pitää kesäv aatteita myös syksymmällä. Mukavaa loppuviikkoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *