56 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  17.11. postauksessa nätit vaaleat hiukset, nyt taas punaisen punainen tukka. Mikä vastaa nykytodellisuutta?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mä en oo samaa mieltä. 😀 Ihan nätit maisemat joo, mutta ihan helkkarin kallis paikka eikä kuitenkaan niin erikoinen että sinne viitsisi uudestaan lähteä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enhän mä koko Norjaa ole nähnyt, vain tietyn alueen. 🙂 Onhan siellä varmasti vaikka mitä nähtävää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiesin et joissakin on mut esim. tossa mitä mä oon nyt syönyt, niin ei lue että olisi käytetty palmuöljyä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oikea imuote ei ole lainkaan merkityksetön asia sen kummemmin äidin kuin vauvankaan kannalta. Oikea imuote säilyttää äidin osalta nännit ehjinä, haavaumia ei tule herkästi ja imetys ei ole kivuliasta. Vauva taas saa oikealla imuotteella maidon herumaan kunnolla ja saa riittävästi maitoa ja tämä toki vaikuttaa siihen, miten vauva saa ravintoa ja kasvaa.
  Oikeaa imuotetta yritetään jo synnytyssairaalassa opettaa, tärkeä asia siis.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sun kautta alun perin innostuin Alajärven tilan fudgesta ja tilasin kokeeksi heidän nettikaupasta. Oli ihan älyttömän hyvää. Tilasin myöhemmin toisen kerran eikä maistunut lähellekään yhtä hyvältä kuin ennen. Huomasin silloin, että vuohenmaito oli vaihtunut lehmänmaitoon, mutta hinta ei ollut muuttunut mihinkään. Oli kyllä katkera pettymys, koska ei siitä muutoksesta ollut pahemmin huudeltu.

  Onneksi ensi viikolla alkaa joulukuu ja joulukalenteri. Kiva että olet päättänyt tehdä tänäkin vuonna.
  Hyvää loppuvuotta!

  Milla

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näitä samoja asioita oo kuullu muiltakin eli maku on muuttunut "kumisemmaksi". Itse ostan vastaisuudessa nuo vuohenmaitomakeiset Vuohitila Koskelta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Palmuöljyä on aika monessa tuotteesaa nykyään. Kannattaa huomioida myös pesuaineet.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b67570ed-3f92-44d8-8d9a-f514dcb62a3b

  Itse koin, että kirjasta suurin oppi oli se, että ketään muuta et voi muuttaa kuin itseäsi. Muita voi vain ymmärtää paremmin värien avulla.

  Podcastit kiinnostaa, jos ne ovat normaaliporinoita, eikä asmr-videoita. 🙂

  Nocco muuten sisältää paljon enemmän energiaa kuin normaalit ennergiajuomat. Ei sopineet mun sydämelle, niin kuin ei energiajuomatkaan. Parempi pysyä teessä ja kahvissa. 🙂

  Innolla odotan jo joulukalenteria. 🙂

  -M

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän niitä on tosi monissa, itsekin oon yrittänyt tutkailla sisältöä paremmin, ettei nyt ihan liikaa sais sitä.

   Näinhän se menee, ettei ketään muuta voi muuttaa kuin itseään mut sen muutoksenkin on tultava itsestä, eikä muilta.

   Joo, siis podcast ois ihan normiäänellä vaikkakin siihen tota parempaa mikkiä sitten käyttäisin.

   Nocco ei oo välttämättä juu kaikille sopiva. Eikä silleen kovin terveellinen mutta kun se on ainut paheeni ni en oo pitänyt pahana. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi palmuöljyä sisältäviä tuotteita ei pitäisi käyttää? Onko siinä joku terveysvaara? Nimimerkillä tietämätön.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Fazerin ihana Geisha pilattiin palmuöljyllä. Ennen oli ihanan pehmeä sisus mut ei oo enää!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Taas ällötys sun naamasta, oot kyllä syönyt ihan liikaa, kuin emäpossu🤮 Katso nyt itsekkin itsees miltä näytät😞

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Huhheijaa mikä ulosanti. Häpeäisit.

   Mutta vakavasti ja kaikella hyvällä, on surullista että remppasi meni pieleen lopulta ja olet ottanut painoa lisää. Sulla meni niin hyvin pt:n kanssa ja sait tuloksia!

   Suuri ylipaino on merkittävä tekijä niin 2 tyypin diabeteksessä kuin sydän-ja verisuonisairauksissa. Eikö sinua yhtään pelota nämä riskit?
   Auta tsemppaamaan painonpudotuksessa?

   Luulen, että valtaosa meistä lukijoista todella antaisi sinulle tukensa elämänmuutoksessa. Aina valitettavasti löytyy myös niitä ilkeämielisiä, mutta niistä ei kannata välittää.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 21.34, mun ei tarvitse edes nähdä sun naamaasi, mutta voin sanoa sulle noi samat sanat: katso nyt itsekkin itsees miltä näytät. Katso tarkkaan.
   Mikään ei ole hirveämpää kuin ihmisen sisäinen rumuus. Sitä ei pelasteta meikeillä, kauneushoidoilla, leikkauksilla tai laihduttamisella.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Rita-asia ei ollut ihan noin simppeli.

  On hyvinkin erikoista että muutoin maksuton ja kaikille avoin Imetyksen Tuki Ry alkoj Ritan vaikuttajavaiheen aikana mainostaa Ritan maksullista laihdutusryhmää imettäville äideille ja tokihan tuo imuote sekä korvikkeen käyttäminen on tärkeitä pointteja kun kyse on nimenomaan imetysvaikuttajasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, se on ehkä vähän hassua ja noin, mut siltikään se ei oikeuta alkaa haukkumaan toista jne. Toki en oo äiti enkä nyt tiedä miten korvikkeen käyttäminen on pahasta jos rinnoista ei tuu maitoa, eikö se korvike sillon oo hyvä, niin lapsi ei näe nälkää? Mut näin enemmän valituksia miten rita ei saisi esittää treenaamista just synnttäneenä jne. Ja muutenkin sitä yleistä puhetta miten sellainen ja tällainen äiti on oikeanlainen tai vääränlainen. Ku musta se on ihan tyhmää, koska äidit on äitejä. Siis ettei oo väärää tai oikeaa äitiä. Tai äitiyttä. Joo, eihän fitness-taustaista äitiä voi verrata ei fitness-taustaiseen. Ja pitäs järjellä ajatella, et sellainen jolla on kuntoilutausta ni saattaa palautua nopeammin kuin ei kuntoilutaustaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moi Pipsa 🙂

  Mulle tuli mieleen että matkusteletko sinä ikinä? Olis kiva kuulla mitä ulkomaan matkoja olet tehnyt ja missä haluaisit vielä käydä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enpä juurikaan matkusta, joten oon ehkä huono kertomaan yhtään mitään. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olet kyllä aivan väärä tyyppi ottamaan kantaa imetys asioihin ja muihinkin äitiysjuttuihin. Ei sulla raukalla ole kokemusta eikä tietämystä tällaisistakaan asioista. Hoida sää vaan kissojas….

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Vaikkei Pipsalla ole kokemusta asiasta niin hyviä pointtejakin oli. Miksi ulkonäöstään ja kunnostaan huolehtiva äiti leimataan pinnalliseksi ja suorastaan huonommaksi äidiksi kuin homsuinen ja huonokuntoinen?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   "Sulla raukalla"?! Eli kaikki lapsettomat naiset ovat raukkoja? Aika ilkeästi ja typerästi kommentoitu!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tuskin tuon kommentin antaja yleistää kuitenkaan kaikkia lapsettomia naisia raukoiksi. Tämähän on Pipsan blogi ja kommentti vain hänelle.
   Olen kyllä samaa mieltä, että Pipsa voi keskittyä vain kissoihin. Niistähän hänellä kokemusta on. Äitiys ja lasten hoito/kasvattaminen ei liity Piosaan millään tavalla, joten pare olla hipihiljaa joista ei mitään tiedä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ylsi huomio, joka on hiukan häiritsevä
  Muuten mukavissa porinoissasi. Kerrot pariinkin otteeseen että kaikkea ei voi nettiin laittaa. Just niin, mutta olisi ehkä ihan hyvä jättää kertomatta sellaista, josta toteat että valitettavasti et voi asioista kertoa enempää.
  Se herättää kuitenkin lukijassa uteliaisuutta, joka tavallaan jää ilman vastausta ja siitä taas seuraa spekulointia. Tämä vaan ihan sulle huomiona, ei ilkeilynä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Näin. Kaikki kai tietää ettei nyt kukaan bloggaaja ihan kaikkea kerro, muttei sitä tarvitse korostaa mielestäni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niinhän mä sitä sanonkin mut yritän tällä just kertoa sitä etten mä tosiaankaan kerro kaikkea koska kaikkea ei voi yksinkertaisesti kertoa. Siis kun monilla on sellainen olettamus että bloggaajat, vloggaajat yms. somettajat kertoo elämistään kaiken, niin yritän sanoa ettei tosiaankaan kerro. Mäkin oon aika avoin mut jätän silti paljon poiskin. 🙂 Tottakai asiat herättää uteliaisuutta mutta silti pitäs jonkinlaiset käytöstavat olla ettei niitä lähtisi spekuloimaan ja heittämään jotain omia juttujaan totena. Mustakin on vuosien saatossa liikkunut vaikka mitä juttuja ja nämä myös ovat vaikuttaneet siihen ettei tietyistä jutuista ole halunnut kertoa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa. Eka kerran kuuntelin ihan kokonaan tuon megaporinasi ja olipa kiva juttu. Ehdottomasti haluan nähdä myös kasvosi näissä jutuissa, en pelkkää ääntä.
  Olen toki lukenut noita tekstejäsi ja katsellut kuvia. Tykkään seurata sinua.
  T. vanhempi täti-ihminen

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla palautetta, että kasvot mukaan jutusteluissa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moi! Kamalaa tekstiä miten ihmiset viittii arvostellaa sinua näin. Oot kyllä rohkea kun julkaiset nämä, mutta törkeää silti.. vois vähän miettiä miten kommentoi. Siis, ihanat hiukset sinulla, jotenki niin elävät ja tuuveat hyvälaatuiset! Itsekin otin raitoja hetkisitte ruskeisiin hiuksii vaaleita raitoja. 👍 odotatko jo joulua kovasti? Mikä sun lempi suklaa on näitä nyt ns joulun aikaa myytävistä? Onko sinulla joku joulukalenteri näin joulun odotuksessa? 🙂 miten meinaat viettää joulua ja teetkö itse joulu sapuskat? Tsemppiä, äläkä välitä näistä jotka jaksaa ilkeillä täällä. Olet ihana ja rohkea tyyppi jolla on hyvä sydän ❤

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Kyllä mä joulua jo pikkusen odottelen. Lempisuklaa noista joulun suklaista on Julia konvehti. Joulukalenterina on teejoulukalenteri. 🙂 En tiedä vielä miten joulua vietän, mut en kyl ite tee kaikkia joulun sapukoista, ehkä just ja just rosollin. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos Tempparit ei kiinnosta, ei siinä ole pakko pysyä "perässä", vaikka kaikki kaverit sitä katsoisikin. 🙂 Itse en ole katsonut yhtäkään jaksoa enkä aiokaan. Pelkkä sarjan idea on mielestäni ahdistava ja inhottava – olen hyvin herkkä pettämis aiheelle! Tulee paha mieli ja jopa fyysisesti huono olo kaikesta siihen liittyvästä. Mukavat porinat taas ja hienot hiukset sulla, kyllä tuo punainen on vaan se sun väri! ♡

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ihan totta tääkin. Mut toki uteliaisuus sillee pistää ylös, et kiinnostaa pienesti. Ainakin se uskovainen pariskunta, se kiinnostaa et miten siel meni. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ah, ymmärrän hyvin tuon että suretti kisut kun olitte matkalla! Koirani odottaa minua aina yhtä uskollisesti ja käy sääliksi, kun toinen ikävöi enkä pysty soittamaan, että "Kyllä äiti täältä vielä tulee, ei hätää!" (Koirallani on kyllä muita ihmisiä seurana jos lähden jonnekin, mutta kun hän kaipaa nimenomaan minua.)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu kyllä se suretti kun näki livenä kamerasta miten Siiri istui eteisen lattialla ja odotteli. Ja me ei tultu. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos et halua kertoa jotain, niin älä edes mainitse niistä. Turhaa selittelyä ja monia saattaa jäädä sit kaivelemaan mitä "salaat" josta sitten seuraa niitä spekulaatioita ja pelkoa vainoamisesta. Kaivat vain omaa kuoppaasi?

  Mäkin kehoitan sua olla ottamatta kantaa mihinkään äitiysjuttuihin. Saat vain kakkaa niskaasi, kun et oikeasti voi mitenkään samaistua tuohon asiaan eikä sulla ole hajuakaan asioista. Äitiys on rankkaa ja vertaistuki on tärkeää, moni asia mietityttää, hormonit hyrrää miten sattuu jne. Toki monet arvostelee toisiaan, mutta turha yleistää.

  Moni tuntuu tykkäävän näistä pitkistä porinoista, mutta tuntuu että jaarittelet samoja juttuja, ts. samat asiat saisi kerrottua kompaktimmassa muodossa.

  -a

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, pitäisi kyllä tuollaiset lopettaa. Oon samaa mieltä. 🙂 Mut kyllä mä silti otan kantaa asioihin jos musta tuntuu siltä. Mut tosi paljon oon lukenut arvostelevaa tekstiä somessa esillä olevista äideistä ja se on musta tosi kamalaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä otan kantaa joka asiaan, ainakin melkein, eikä yhtään hävetä! Jotkut yrittää tehdä Suomesta umpimielisen maan, jossa ei saisi sanoa vapaasti mielipidettään.
  Huomaan, että saat myös paljon "neuvoja" miten sun kannattaa sanoa asioita tai että et saisi sanoa jostain aiheesta mitään, sekä miten saat pukeutua jne. onkohan ne niitä samoja jotka ei tahdo että Suomi on vapaa maa jossa ihmiset saa elää omilla ehdoillaan? Lain puitteissa tietenkin, eihän me idiootteja olla! Tajuaakohan ne itse miltä ne kuulostaa?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos stressaat riitelystä, miks sitten karkoitat ympäriltäsi ihmisiä ja poltat siltoja? Oletkohan nyt ihan vilpitön?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Riitely on aiheena vähän hankala, kun siinä pitäisi avata niin paljon asioita. En nyt tiedä mitä tarkoitat sanoessa että karkotan ihmisiä ympäriltäni ja poltan siltoja. Itse kun en nimittäin halua polttaa siltoja takanani. Vaikka riitaa olisikin jonkun kanssa niin yritän aina saada asiat sovittua niin, että jos kys. henkilön kanssa vielä törmätään, niin voin moikata. Mut tietty on niitäkin ettei tällainen vain onnistu, tällaista on vain hankala täsmentää tässä. Mut pyrin aina jonkinlaiseen sopuun jos mahdollista, koska riitely on niin kamalaa. Mutta olenko vilpitön, se on vaikea kysymys. Mielestäni olen kyllä vilpitön, mutta riitelyssä on aina kaksi puolta eli en siten ole tyystin vilpitön. On mussakin syytä kun riitoja tulee. Kukaan ei riitely yksinään ja tarinalla on aina kaksi puolta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *