30 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, voisitko kertoa paljon ja mitä kasviksia ostatte viikon ruokaostoksiin? Hämmästyin itse sitä, että videolla kerrot teidän käyneen kaupassa viikon ruokaostokset ja kohta toteat, että syöt kolme porkkanaa, koska kotoa ei juuri muita kasviksia löydy tällä hetkellä?!?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei Pipsa kyllä sanonut, ettei kotoa muita kasviksia löydy.
   Itse käsitin, että hän otti porkkanat, koska ruuan kanssa ei ollut mitään kasviksia.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Alkoi tehdä mieli hotrodeja kun tämän näin! 😀 Syötkö koskaan salaattia ruuan kanssa? Mun lemppari "salaatti" viime aikoina on ollut porkkana+kesäkurpitsa+kurkku kaikki raastettuna ja siihen vähän raejuustoa kylkeen, toimii lähes kaikkien ruokien lisukkeena! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, syön välillä salaattiakin mut en nyt viime aikoina. Meen tuossa vähän oman fiiliksen mukaan. Joskus siis teen salaatin ja toisinaan sit taas syön kurkut, tomaatit, paprikat sun muut niin sellaisinaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eli siis… makea ei ole sinulle ongelma etkä oikeastaan edes koe makeanhimoa kovin usein, mutta syöt sitä päivittäin (ainakin näillä videoilla), kun taas sipsit ovat ongelma ja kompastuskohta, mutta syöt niitä vain kerran viikossa tarkasti punnittuna. Olen hämmentynyt. Olenko ymmärtänyt jotakin väärin? 😄

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No tästä juuri näkee hyvin sen, että makeisiin herkkuihin Pipsalla on luontevampi ja tietyllä tapaa terveempi suhtautuminen ja niitä pystyy syömään kohtuudella vaikka useammankin kerranviikossa, sipsit varmaan aiheuttaa helposti sen efektin ettei syömistä osaa lopettaa, joten niiden kanssa mennään tiukasti mitatuilla määrillä. Saa korjata jos olen väärässä, mutta mun mielestä tässä ei ole mitään outoa tai hämmentävää 😃

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksi (teollista) makeaa pitäisi syödä lähes päivittäin, jos sitä ei tee mieli? Vähän kuin itse hörppisin saunaoluen muutaman kerran viikossa, vaikken välitä oluesta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo siis edelleenkin syön makeaa jos sitä tekee mieli. Aina sitä ei tee ja joskus se yks jätski tai yks pala riittää. Suolasemman kans sit ongelmallisempi, ettei voi jättää vaan siihen yhteen palaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kolme herkkupäivää viikossa, aika paljon. Kiinnitin huomion että sun päivän ruokailuista puuttuivat hyvät rasvat kokonaan. Kovaa rasvaa oli aikapaljon. Kannattaa lisätä kasviksia/ hedelmiä/ marjoja ruokavalioon, vievät tehokkaasti makeannälkääkin pois 😊

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kun isommat linjat on kunnossa, herkkuja voi vähän syödä vaikka joka päivä 🙂 Sitä ei moni "ikuinen laihduttaja" uskoisi, jos oma suhde herkkuihin on muuttunut sellaiseksi polarisoituneeksi kaikki tai ei mitään -ajatteluksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No nyt oli tosiaan kolme herkkupäivää. Ei suinkaan aina. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En kylläkään herännyt klo 16, mutta siis kyllä, mä pärjään välillä tosi vähälläkin ruualla. Kovin terveellistä se ei kuitenkaan ole.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Puhut yhdestä herkkupäivästä viikossa, mutta videoiden perusteella herkuttelet useimpina päivinä viikossa. Vai miellätkö ainoastaan sipsit herkuksi, et pannaria, munkkeja, jätskiä jne.?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, se herkkupäivä on siis just se kun syön sipsiä, mut toki tällä viikolla niitä herkkuhetkiä oli useammin kuin mitä esim. normaalisti. Kun ei pannaria ja munkkeja varsinkaan tuu joka viikko syötyä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Meni kyllä ruokahalu katsoessa sun koiranoksennuksias, hyi hitto🤮.
  Susta huomaa sen, että tuollanen paskamättö kelvannu ennenkin. Eikö käy koskaan mielessä itselläsi, kuinka kuvottavan näköinen olet läskines? Hikinen, eoäsiisti, ulospäin näkee kuinka syödä mättäät mitä sattuu ja paljon. Mistähän syystä "miehes" sua kattelee saman katon alla🤔. Lisäksi valehtelet minkä ehdit. Nooh, jisoa pikku hiiren kohdalle sattuu vielä nainen joka vie jalat alta😍. Toivon ainkin et miehes löytäisi tervejärkisen ja kuniin naisen. Sellaisen jonka kanssa ilkeäisi laittaa esim someen yhteiskuvia, kuljea runtarinnan muuallakin kuin metsässä, katseilta piilossa🤣.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mikä sun omassa elämässä on niin pielessä, että sun pitää tulla oksentaa tommosta kauheeta kieltä toisen ihmisen blogiin? Nyt olis ehkä oikee aika sun etsiä elämällesi jotain sisältöä ja antaa muiden ihmisten elää omaa elämäänsä rauhassa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kovin fiksulta ihmiseltä ei tämä palstaoksentaja vaikuta kaikkine kirjoitusvirheineen. Kukaan normaali ihminen ei halua toisille pelkkää pahaa. aika pielessä on palstahäirikön tunne/muukin elämä, kun pitää oikein toivoa, että toisen parisuhde kariutuisi. Oletko kateellinen siitä, että Pipsalla näyttää olevan hyvä ja rakastava suhde mieheensä? kenenkään onni ei ole, kuule, sinulta pois. Häpeä!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miten ihmeessä joku voi olla näin ilkeä? Onko kirjoittajalla ollenkaan omaa elämää? Ja mikä ylipäänsä on vikana ja mennyt pieleen? 😮

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Höh, kyllä tällaisen törkeän kiusaamisen voisi jättää julkaisematta 🙁 Miksi joillain on tarve haukkua näin inhottavasti muita? Toivottavasti Pipsa osaat jättää tällaiset täysin omaan arvoonsa!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Punnitsit sipsit äärimmäiselä tarkkuudella ja mainitsit määrän useaan kertaan.
  Punnitset ilmeisesti kaikki ruokasi/käytetyt ruoka-aineet samalla tavalla, koska kerroit pitäväsi ruokapäiväkirjaa.

  Nämä videot olisivat olleet mielenkiintoisia ja "opettavaisia", jos olisit maininnut muidenkin ruokien/ruoka-aineiden painot samalla tavalla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, punnitsen suurimmalta osin koska silloin pysyy suht hyvin selvillä syömisistään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Googletapa porkkanareseptit tai/ja parsakaalireseptit.
  Saat hyviä ideoita, joilla voit laajentaa syömiesi ruokien määrää, eikä aina tarvitse laittaa samoja ruokalajeja.
  Esimerkiksi Spaghetti Bologneseen kuuluu ainakin meillä raastettu porkkana.
  McDonaldsissa oli aikoinaan fiestasalaatti, josta on kaverin kanssa tehty oma versio, siihenkin laitetaan porkkanaraastetta. Ja muuten, tacomaustettua jauhelihaa. Joku tämän tyyppinen ruoka voisi toimia siis sinullakin.

  Tässä vielä yksi kanaruoka, valmistuu käytännössä itsestään, ja on varmasti hyvää. Teen itse samantyyppisellä ohjeella broiler-curryvuokaa, riisi maustuu ihanaksi uunissa.
  https://www.valio.fi/reseptit/broileri-riisivuoka/

  Ja muista, että reseptejä voi aina soveltaa omaan makuun sopivammaksi.
  Ruuan maustaminen on taito, joka on opeteltavissa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tervejärkinen et ole sinä ainakaan, kommenttisi perusteella. Ihan käy sääliksi sua, kun tämmöisiä kirjoittelet netissä ihmisille. Vieläköhän kukaan kehtaisi sun kanssa kulkea "runtarinnan" jos näkisi nämä kirjoittelut? Ja katso vaan välillä sinne peiliin itsekin ��

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Samaa mieltä minäkin. Ei ole tervejärkinen, kun toisesta noin törkeästi puhuu.

   Kirjoitusvirheitä koko teksti täynnä!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *