10kk Laihis 2.jpeg
Blogi

Matkalla kohti kevyempää ja terveellisempää oloa – 10. kuukausi

Täällä sitä taas ollaan, nyt vaan on aloituksesta kymmenen kuukautta takana tätä elämäntaparemonttia ja edelleen menee hyvin. Vauhti on kyllä hieman hidastunut jumituksien (ne on olemassa!) takia mutta en ole antanut sen haitata menoa sillä mulla ei ole tässä mikään kiire. Pääasia että se ei mene ylöspäin. On mullakin heikot hetkeni jolloin murehdin kun en ole sormia näpsäyttämällä saanut -50kg (tai mitä se määrä sittenkin onkin) mutta onneksi silloin on Ringa, rakas mieheni ja ihanat ystävät jotka tsemppaavat tuon heikon hetken ylitse. Pitää vain itse asennoitua ja muistaakin, että jumit kuuluu asiaan. Itse olen vielä sen verran epäonninen että joka kuukausi tulevat (niistä vaan ei pääse eroon) naisten vaivat eivät yhtään helpota kun turvottavat.
Mä oon ajatellut tässä matkan aikana niin etten kiirehdi yhtään mihinkään (mulla ei vieläkään ole kiire) vaikka varmasti voisin laihtua nopeamminkin tekemällä niin ja noin, mutta ei. Mä oon valinnut tämän matkan ja olen siihen tyytyväinen. Ja tätä mä voin suositella kaikille koska ne kilot ei ole yleensä tulleet yhdessä yössä, joten ei ne yhdessä yössä poiskaan lähde.

Puolessa vuodessa on tapahtunut aika paljon kun näitä kahta kuvaa vertaa. Katsotaas… Mahat on pienentyneet, eivät enää tuoreemmassa kuvassa pömpöttele. Käsivarsi on ihan selvästi kaventunut ja sen huomaa jo tuota rasvaluomea kokeilemalla kun ei pullota. Myös mies on sanonut habani pienentyneen – oi ei, ei mun habaaa! *nauraa* Persuksestani en ole ihan varma olisiko sekin hitusen muuttunut, mutta sanotaan nyt ettei siinä ole mitään ihmeellistä. Sitten nuo rinnat on pienenneet, sen huomaa nimittäin tuosta että tuoreimmassa kuvassa ei rintaliivit enää vilku ja mulla oli noissa molemmissa kuvissa täysin samat rintaliivit päällä. Ja lopuksi kun katselen omia kasvojani, niin jonkinlainen turvotus on kasvoistani kadonnut. Eli pienesti on se peilikuvakin muuttunut, jeeeij!
Sitten tähän loppuun on sanottava, että mulla on kiva rusketuskin vielä päällä – sitä se porkkanan syöminen kuulemma teettää. Muutun kohta oranssiseksi!

Nyt olisi taas aika tehdä summa sumarum eli mitä tässä kuussa tapahtuikaan. Eli tässä kuussa painoa tipahti pois -1kg verran – Jeeeeij! Mä nimittäin luulin että nyt tulee se kuukausi jolloin ei oo painossa tapahtunut muutosta – se aika tulee kyllä mut mä oon varautunut siihen. Sekä saman verran suli myös vyötäröltä pois eli -1cm – Ihan mahtavaa! Nyt vyötäröltä on siis sulanut pois kaikenkaikkiaan -27cm ja se on kyllä melkoisen hurja määrä, wow! Sitkeesti vaan mennään eteenpäin eikä anneta tuumaakaan periksi.

Edelleen ma matkaani jatkan…

Kokonaistiputukseni on nyt -27kg
(Ja aikaa tähän on mennyt 10kk)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

93 kommenttia

 • Maisa

  Maisa

  hyvä hyvä! Mutta luulis, että tuolla ruokavaliolla putois enemmänkin tai sit se vaatis liikuntaa. Mutta hyvä 🙂 Oletko jo ajatellut niin pitkälle, kun vielä putoo vaikka 20, niin jääkö sen eturepun nahka roikkumaan?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tätä se laihdutus on, ei se aina mene samalla pudotustahdilla. 🙂 En ole ajatellut niin pitkälle, eli se on sitten sen ajan murhe kun tuo -47kg on saavutettu. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Katsoin tämän viikon vuosia nuoremmaksi ohjelman ja nainen siinä oli laihduttanut 70kg ja nahka kyllä roikkui lähes jojapuolelta. ..en usko kyllä että pipsa sullakaan enää palautuu niin hyvin kun ikään on +30…se vaan on totuus

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti! Kyllähän sen tosiaankin huomaa kun vertailee vanhoihin kuviin. 🙂

 • Suffeli

  Suffeli

  Ero on kyllä huomattava. Sun profiili on täysin muuttunut, myös ryhti! Edestäpäin muutos on näkyvästi jopa suurempi kuin sivulta eli kasvot ovat selkeästi kaventuneet ja poskipäät sekä leuka erottuvat. Sulle on myös tullut tuollaiset kuopat vyötärölinjaan:) Hieno homma!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllähän sitä jo alkaa huomaamaan. Vielä kun tuosta persiistäkin alkais lähtee. 🙂 Edestäpäin katsottaessa oon aina näyttänyt hoikemmalta mitä oikeasti olen. 🙂 Mistähän kuopista sä puhut, vai meinaatko sä tota mun persekohtaa jotka tuo tommoset patit?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienosti ohenee! Takapuolen yläosasta ainakin on lähtenyt, erottuu vyötärö ja pylly toisistaan! =) Omaa inspiraatiota odotellessa. .

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin menee ja mukavasti tosiaan erottuu. Toivottavasti seuraavat sentit lähtee takalistosta. 🙂 Kyllä se inspiraatio sieltä iskee, mä toki sain kivan lähtöstartin – en ois varmaan ilman Indiedaysia ja Ringaa tässä tilanteessa. 🙂

 • Tirli

  Tirli

  Upeeta mahtavaa! Hyvältä näyttää ja olet hoikistunut ihan selkeästi 🙂 Hyvä Pipsa! 🙂 Tsemppiä tulevaan, kuukausi kerrallaan etiäpäin ja paino senkun vaan tippuu 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muutama hassu kilo vajaassa vuodessa? Kyllä tuo kilomäärä pitäisi noin lihavalta lähteä parissa kuukaudessa jos lahduttaa oikealla tavalla eikä vain laihduttele. Mutta jatkahan tuota laihduttelua kaikessa rauhassa, takaan että lihot takaisin vanhoihin mittoihisi 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai muutama hassu kilo. No jos sä taas haluat noin uskotella itsellesi, niin ole hyvä vain. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   On tainnut anonyymillä olla huono päivä! Jos jollakin lihoo vanhoihin mittoihin, niin nopeasti laihduttamalla. Painonpudotusprojektin kanssa ei ole mitään järkeä kiirehtiä liikaa, päinvastoin. Kun pudotus on maltillista, ovat tuloksetkin todennäköisesti pysyvämpää kun uusista tavoista muodostuu rutiineja, joita on helppo jatkaa myöhemminkin. Kaikenlaiset nopeat laihdutuskuurit tuovat vain väliaikaisia tuloksia, kun kituutetaan x aikaa jollakin kuurilla ja sen jälkeen palataan vanhaan. Jatka samaan malliin Pipsa, hyvältä näyttää 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ihan mielettömän hienoa! Olin juuri sanomassa, että mitä hitaammin lähtee, niin sitä varmemmin pysyy myös poissa. Upeaa! Tämä inspiroi itseäkin parantamaan elämäntapoja. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hitaasti hyvä tulee! 10 kuukautta on näyttänyt, että jaksat sitkeästi noudattaa ruokavaliota. Jos vuodessa putoaa 30 kiloa, niin kahdessa vuodessa se on yhteensä 60 kiloa. Ja se on paljon se!

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tuo tapa miten Pipsa laihduttaa on itse asiassa paljon vaikeampaa. Kuka tahansa pystyy vetämään 4 kuukaudessa 30 kiloa pois, jos on sitä ylipainoa, mistä laihduttaa. Mutta sen neljän kuukauden jälkeen ne alkavat tulla takaisin pikku hiljaa niin, että 2 vuoden päästä, kaikki kilot on tulleet takaisin plus 5-10 kg lisää. Itse olen laihduttanut tällä väärällä menetelmällä 25 kg kaksi kertaa ja lopputulos, että olen nyt painavampi kuin koskaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eihän sillä pudotusnopeudella ole mitään tekemistä tuleeko laihdutetut kilot takaisin vai ei. Kilot eivät tule takaisin, jos omaksuu uudet elämäntavat loppuelämäksi. Esim. ihan tilastollisesti lihavuusleikkauksen läpikäyneet eivät liho takaisin yhtä usein kuin perinteisin keinoin laihduttaneet. He eivät liho enelläkään pudotettuja kiloja takaisin. Enellä pudotusvauhti on 1,5-2,5 kg viikossa. Lihavuusleikkauksen jälkeinen pudotusvauhti on monilla tuota samaa luokkaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Johtuisiko siitä että lihavuusleikkauksen jälkeen ei pysty enää syödä yhtäpaljon kuin ennen? Omia aivoja saa käyttää 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä lihavuusleikkauksen jälkeenkin voi syödä liikaa ja venyttää se pienennetty vatsalaukku takaisin sellaisiin mittoihin, että alkaa lihomaan takaisin. Sinä aikana, mitä laihduttamiseen käytetään, pitää sisäistää ne uudet mallit syömiseen, millä paino pidetään kurissa. Jos siihen ei pysty, menetetyt kilot palaavat takuuvarmasti.
   Tällaisessa pitkäkestoisessa laihduttamisessa, mikä Pipsallakin nyt on meneillään, kannattaa jossakin vaiheessa pitää muutaman kuukauden "huilitauko" jona aikana pyritään pitämään se paino, missä silllä hetkellä ollaan ja sitten taas uudella innolla ja ehkä uudistetulla ohjelmalla jatketaan.
   Veikkaampa, että kunhan joulu on ohitettu ja käännytään taas uutta kesää kohti, Pipsakin saa uutta taas uutta puhtia ja kilot tippuvat iloisesti kilisten alaspäin.
   Minun vinkki laihduttajalle on tiukka sokereiden karsiminen pois. Kaikki karkit, hillot, mehut, kahvileivät, jäätelöt..Karkkipäivä on ihan tarpeetonta pitää. Hedelmät sisältävät tosi paljon sokereita, hedelmäsokeri ei ole yhtään sen parempi vaihtoehto kuin tavallinenkaan. Marjat riittävät vallan mainiosti makeannälkään.
   Jatka Pipsa samaan malliin sinnikkäästi, hienosti olet pärjännyt ja saanut tuloksia aikaan. Hijaa hyvä tulee 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia ja eteenpäin mennään, eikä masennuta jos se nollakuukausikin sieltä vielä tulee. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Puhelimella kun kuvat näkee niin pieninä niin kasvoista en erota muutosta mutta muuten vau! Jo pelkästään tuo ryhdin paraneminen on huippu juttu mutta tuo vatsan ero on kyllä ihan uskomaton! Ei muuta kun tsemppiä ja jännätään että pääsetkö 30 kiloon ennen uuttavuotta 😉 olisi ainakin kunnon juhlat sen kunniaksi kun olisi raketit ja kaikki!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Upeaa, Pipsa! Tällä tavalla ne kilot eivät tule takaisin, pika- ja kitukuurien jälkeen tulevat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tätä toivonkin, ettei tule. Mä oon kokenut senkin että oon laihtunut 3kk aikana 20kg jotka tulivat aika nopeastikin takaisin kun alkoi jumivaihe ja annoin periksi.

 • Taffi3

  Taffi3

  Ihana nähdä että olet noin hyvin menestynyt laihdutuksessasi. Mulla menee niin huonosti että itkisin jos siitä olis hyötyä.
  Mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa, kyllä mä vielä onnistun.
  Hyvää jatkoa Sinulle toivottelen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi ei, älä itke. Kyllä säkin onnistut, älä vain anna periksi. Jos saa kysyä, niin mikä sulla on tuossa ongelmana?

  • Taffi3

   Taffi3

   Luulenpa että korvien välissä on paha vika 🙂
   Aina kun saan kiloja pois niin sorrun johonkin mukamas palkintoruokaan ja herkkuihin, pitäis vaan jatkaa sitkeästi terveellistä ruokavaliota.
   Kiitos kannustuksesta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kannattaa ottaa palkinnoks jotain muuta kuin ruokaa, vaikkapa joku hemmotteluhoito, kampaajalla käynti, jotain pientä. 🙂 Tosin mullakin oli aikaisemmin laihdutuskerroilla selkeä ongelma se kun lopetin kaikki herkut. Ja sitten tuli repsahduksia. Nyt kun saan luvan kanssa kerran viikossa herkutella, ei ole yhtäkään repsahdusta ollut.

  • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   palkinnot nimenomaan muuta kuin ruokaa! Mun mielestä suurinta palkintoa on se, että vaatevalikoima kaupaoissa on paljon laajempi, kun menee jo ns. "normipuolen" koko. Keksin palkintoja kyllä itelleni todella helposti 😀 Ja ruoka ei oo palkinto. Herkutellutkin olen välillä, mutta en palkinto ajatuksella vaan harkitusti. Totaalikieltäytyminen ei toimi herkuissakaan ikuisesti. Sitten tulee iso repsu. Parempi suunnitella etukäteen koska herkuttele ja millä. Pysyy paremmin aioissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mut jos ei viel kuiteskaa mene normipuolen koot, niin sillon kattoo jotain muuta kivaa palkintoa – muuta kuin siis ruoka. Sillä ei kannata palkita. Ja totaalikieltäytyminen ei toimi mulla ainakaan, mut toi karkkipäivä on ihan hyvä ja sit kun mäkin otan ne aina viimeiseksi eli syön normaalisti päivän aikana ja sit vasta herkut. On muutaman kerran ollut ettei ees tee mieli enkä oo ottanut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon itseasiassa katsonutkin tuota, mut en oo viel tilannut kun mietin että oisko tuo kapea hame ihan mua,kun tottunut leveämpään helmaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ainahan sen voi palauttaa jos ei ole tyytyväinen ja kokeilemallahan se vain selviää passaako omalle vartalolle vai ei 🙂 itse olen ihan hullaantunut peplumpaitoihin mutta mekkoa en vielä ole raaskinut ostaa mutta ehkä ensikesänä sitten 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hieno saavutus ja tulokset näkyvät!! MUTTA kokeile farkkuja,näyttäisit niissä ikäiseltäs,jostain syystä noi mekot vanhentavat sua kamalasti ja tukka ponnarille niin olisi muutenkin pirteämpi LOOK.Olisi kiva kuulla tarkemmin sun elämäntapamuutoksesta,liikumisesta,ruokailusta,mielialasta,terveydestä ym,nyt kaikki on niin salaista..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi, mähän olen sanonut monet kerrat että ei farkkuja. Niitä en tule koskaan ikinä päälleni laittamaan. Farkkulegginssit eli jegginssit ovat ainoat joihin suostut ja niitä on kyllä blogissakin näkynyt. 🙂 Tukka ponnarille ei tämänhetkisen hiuksien kanssa valitettavasti onnistu. 🙂 Ja onhan tuossa elämäntaparemontissa käytyä läpi mun mielialoja, ruokailuja. Liikkumista en ole isommin viitsinyt tuoda esille kun en sitä sillä tavalla isommin tee, mitä moni ilmeisesti odottaisi mun tekevän. Terveydestäkin olen mielestäni jotain puhunut, mutta olisi kiva kuulla mitä sä haluaisit siitä siis tietää? Kannattaa tosiaankin katsoa nuo muiden kuukausien postaukset tästä aiheesta, kun siellä olen jotain kirjoitellutkin. Eikä tässä ole mikään muu salaista, paitsi tuo ruokailu koska se on mulle henk.kohtaisesti tehty. Mutta tosiaan blogissa on suurinpiirteinen esimerkki mun päivän ruuista. Ei ne ole isommin edes muuttuneet. Mut aina voi toivoa jotain tiettyä mistä kertoa, mä yritän toteuttaa niitä jotka on mahdollisia toteuttaa. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ihan normaalista arjesta olisi kiva kuulla,aika paljon on tuotepostaamista ja muuta.Mielialaankin varmaan hoikistuminen vaikuttanut,pirteämpi,puuhakkaampi,nukutko paremmin ym? jos ruuasta on jo joku vanha postaus ei mun niitä tule selattua,voisit aina mainita muutaman sanan

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kunnon laadukkaat farkut eivät ole mitkään jäykät vaan melkein kuin toinen iho. Mistä johtuu farkkukammosi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan tuolla normiarjestakin ollut juttua, Porinoissa ehkä paremmin. 🙂 No tuosta mielialasta voisin kyllä kirjoittaa ensi kerralla, pitää vain pistää tuo ylös. Musta ruuan mainitseminen on hieman tyhmää kun se ei ole miksikään muuttunut, määriä toki on muutettu pariin otteeseen mutta kun en niitä voi taas niin tarkkaan kertoa.

   Ei mulla ole farkkukammoa, mä vaan en pidä farkuista. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  No käsivarsissa, pepussa tai esim. jaloissa en huomaa kaventumista, mutta tuosta rintojen alta on yksi makkara hävinnyt 🙂

  27 kg on viisi vaatekokoa. Jännä, miten sitä ei huomaa tuosta mekosta. Vai onko sitä kavennettu? Naurattaa, kun ajattelen, että itseltäni lähtisi 27 kiloa…huh…Varmastikaan ei pysyisi entiset vaatteet päällä 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Käsivarressa sen kyllä huomaa, peppu on vähän kiikunjakaakun mut ehkä silti on jotain muuttunut mutta jaloista mä en ite kyllä puhunut mitään. 🙂

   Niinhän sen vissiin pitäs olla mutta en mä ainakaan vielä ole kuin yhden vaatekoon mennyt noissa Yoursin vaatteissa, mut toisaalta mä käytän joustavia joten vaikea sanoa kuinka paljon ois mennyt enkä mä ihan täysin usko tuohon että joku tietty kilomäärä vastaisi jotain vaatekokomäärää. 🙂

  • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   Mulla -22kg ja vaatekoko tippunut 52-> 46-48. Yläosasta nyt 46 ja alaosa 48. Tietty jos on käyttänyt trikoovaatteita ennen kovin venytettyinä, ei vaatekoko välttämättä tunnu muuttavan niin kovin äkkiä. Ite oon ton vaatekoon todennut joustamattomissa vaatteissa

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kai se riippuu millaisia vaatteita on käyttänyt. Kun itse laihduin 17kg, vaatekoko pieneni 52 – 48 ja housut tippui jalasta ja yläosatkin roikkui. Pipsa on pitänyt aina yläosasta tiukkoja mekkoja, jotka oikeastaan nyt kilojen pudotuksen jälkeen vasta ovat sopivia. Kyllä -27cm jälkeen Pipsankin farkut olisivat isot, jos sellaisia olisi käyttänyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kylä siihen paljon vaikuttaa onko vaate joustava vai ei. Toki onhan mun kokoni pienentynyt tuolta 26-28 koosta, sinne 22-24 kokoon eli on se muuttunut mutta ei suinkaan viittä vaatekokoa. 🙂 Mut ehkä sitten jos olisin käyttänyt toisenlaisia vaatteita, esim. paitojen suhteen se olisi voinutkin olla viisi vaatekokoa. 🙂 Trikoomekoissa on se hyvä puoli, että ei ole tarvinnut kovin nopeasti heittää pois kun on kaventunut. 🙂 Toki joitakin olen joutunut yläosistaan siis kaventamaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tsemppiä paljon jatkoon!:) Ja hyvältä todella näyttää nyt. En tajua ihmisiä, jotka sanoo et ois pitänyt enemmän tippua kiloja. Mun mielestä sen parempi mitä hitaammin ne tavallaan tippuu, koska siinä ehtii pääkin muutokseen ja muutenkin kun kyseessä on elämäntapamuutos niin siihenhän on koko loppuelämä aikaa! 🙂 Ja tärkeintä on pystyä noudattamaan sitä elämäntapaa loppuelämä ja pitämään paino sitten siinä missä itse sen haluaa pysyvän. 🙂 Eli ei mitään kiirettä kyllä mun mielestä! 😀 Nyt jo tippunut todella hyvin kiloja. 🙂 Ja todellakin huomaa selvästi, että paino laskenut! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Siis tottakai minäkin olisin varmasti saanut Ringalta tiukemmankin kuurin ja treeniohjelman jos näin olisin halunnut mutta koska olen kokeillut tuollaisen tiukemman ruokakuurin ja todennut ettei se toimi mulla. Pää vaan ei pysy menossa mukana. Ja koska tää on elämätapamuutos enemmän kuin dieetti, niin ei ole mikään kiire. Mieluummin laihdutan vuoden kauemmin, jos auttaa pitämään painon paremmin siinä saavutetussa määrässä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi luoja mitä vähättelyä joidenkin osalta taas kerran 😀 Samat kommentit täällä olisi, vaikka kiloja olisi mennyt vaikkapa tuplasti enemmän. Loistava suoritus Pipsa, eron näkee ihan selkeästi kaikin puolin, kasvoistakin! Väliäkö sillä, pudottaako sen 27 kiloa parissa vai kymmenessä kuukaudessa, kun suunta on oikea ja vauhti tuntuu itselle hyvältä. Tsemppiä jatkoon, näytät jo nyt upealta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. No jokainen saa toki laihduttaa millä vauhdilla haluaa, siksi en ymmärräkään tätä keskustelua että miksi minun pitäisi laihduttaa nopeammin. Kun ei ole kiire. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oot kyllä tehnyt tosi hienoa työtä! Itse olen just sellainen että tuskastun heti jos ei kilot lähde heti tippumaan ja sitten luovutankin jo samantien. Se että olet jaksanut vaan sitkeästi jatkaa urakkaa on minusta todella hieno suoritus! Ehkä joulun jälkeen otan minäkin itseäni niskasta kiinni ja sinä olet minulle siinä inspiraationa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei, kyllä se mullakin ois varmaan tohon mennyt jos mulla ei ois nyt näin isoa tukijoukkoa takana. 🙂 Ja kyllähän sitä voi niskasta ottaa kiinni ennen jouluakin 😉 Joulu kun on vain kerran vuodessa, aion itsekin viettää joulua mutta kohtuun määrissä. 🙂

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Hienoa hienoa! Eron näkee selvästi! Ja turvotus kasvoista on kadonnut! Olen nyt itse tiputtanut 22kg elokuun alun jälkeen. Kun on ekan kerran elämässään suhtautunut tähän elämäntapamuutoksena eikä laiharina, on ollut tosi helppoa. On myös ilo ollut huomata miten paljon vihannesrintamalla on vaihtoehtoja, mitä ei ole tajunnut ennen edes hyödyntää aikaisemmin. Ruoka on ollut jopa paljon maukkaampaa kuin ennen. Oon myös entisenä jojoilijana tehnyt nyt ekaa kertaa sen, että pistän heti isoksi tulevat vaatteet pois. Ennen on ollut aina mihin palata varuiksi kaapissa. Nyt olen myös ostanut vain tulevia tavoitevatteeita, kun on tehnyt mieli uusia vaatteita. On mihin pyrkiä 🙂 Tsemppiä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia! Ja vautsi vau, sullahan on hienosti lähtenyt. Aivan mahtavaa!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko muuten seurannut sisustusunelmia-blogin Johannan elämäntaparemonttia? Siinä on esimerkki ihan erilaisesta laihdutusprojektista, vauhti oli nimittäin hurja. Jokainen laihduttaa itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Toisaalta oletteko miettineet Ringan kanssa, että voisit vähän kiristää tahtia, kun painon tippuminen on hidastunut tuohon -1kg/kk, eli nyt syöt suunnilleen kulutuksesi verran eikä paino juuri laske.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nimi ei kuulostanut tutulta, mutta kun kurkkasin niin olen tätä blogia joskus vilkaissut. Hänellä on ollut vähän hurjempi vauhti, mutta varmasti hänelle kuitenkin ihan hyvä. Emme ole miettineet tahdin kiristystä kun ei ole ollut vielä tarvis. 🙂

   Ja sitten pieni sananen. Jouduin nyt jättämään julkaisusta pois muutaman kommentin jossa oli tästä blogista, koska mielestäni siinä oli kirjoitettu vähän ikävämpään sävyyn kyseisen bloggaajan laihdutuksesta. Ja olen sen ottanut tavaksi, etten tänne laita toisista bloggaajista mitään ikäviä kommentteja. Eli muistetaan nyt ne nätimmät kirjoitustavat. Toisen ulkomuodosta voi sanoa nätimminkin, tai ei sano ollenkaan.

 • Lumina Scargall

  Lumina Scargall

  Onnea pudotuksesta! 🙂 Meinaatko ruveta liikkumaan jossain vaiheessa enemmän vai meetkö sen mukaan miltä tuntuu? Muuten sen ei toki mulle väliä, mutta olen itse vasta hiljattain ymmärtänyt liikunnan tärkeyden ja saanut siitä iloa. Ennen vihasin liikuntaa totaalisesti 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. En ole miettinyt tuota liikuntaa niin paljoa, liikun kun siltä tuntuu. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei vitsi mikä muutos! Ole ylpeä itsestäsi! Mä ainakin olen sinusta. 😊 Näytät tosi hyvältä ja ryhdikkäältä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kiitoksia, kiva kuulla että oot ylpeä. 🙂 Mut joo, niin oon mäkin kyl itestäni. 🙂

 • Henriikka

  Henriikka

  Mieletön muutos, wau! Tuo tiputustahtisi on ihan hyvä, hyvässä lykyssä iho kutistuu aikalailla samaa tahtia ja hirveästi ylimääräistä nahkaa ei edes jää 🙂

  Itse tiputin aikoinaan (6v sitten) 120kg –> 70kg yhdeksässä kuukaudessa ja siinä ei ollut kyllä mitään järkeä, takaisin on tullut toistakymmentä kiloa niistä ajoista! Suosittelen siis ehdottomasti hidasta tahtia ja pysyvää elämäntapamuutosta pikakuurien sijaan 🙂 Good job!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti! No sitä sopii toivoa että iho kutistuu samaa tahtia, ettei ylimäärästä kovin paljoa jäisi. Hienosti oot säkin tiputtanut. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muistelisin aiemmilta ajoilta, ettet innostunut laihdutuksesta, vaan oli tyytyväinen itseesi sellaisenaan. Ottiko Ringa sinuun yhteyttä
  Vai sinä häneen yhteistyön merkeissä?

  Hassua napinaa täällä kommenttipuolella. Sillon kun et laihduttanut, kritisoitiin kovasti sitä miksi et laihduta vaikka syytä olisi. Nyt kun laihdutat niin tahti ei ole muka sopiva? Jos kiristäisit tahtia niin tulisi varmasti kommentteja että ei nuo kilot tuommosella laihdutuksella pysy poissa jne.

  Mielestäni pääasia on vaikkei paino putoisi yhtään, on se, ettei sitä tule yhtään lisää! Ja kaikki pudotetut kilot on vain plussaa! Hyvä Piia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ja olen edelleen tyytyväinen itseeni tällaisenaan. En siis laihduta ulkonäön takia vaan terveyden. 🙂 Itseasiassa ei kumpikaan ottanut yhteyttä toisiinsa ja tämäkin selviää ihan ensimmäisellä postauksessa: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2015/01/matkalla-kohti-kevyempaa-ja.html

   Näinhän siinä luultavasti voisi käydä, koska ainahan sitä valitettavaa löytyy jos haluaa. 🙂 Mutta se on tosi että pääasia on että paino ei lähde nousuun. Sanokoot muut mitä tahansa, mutta mä en nollakuukautta pelkää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En yleensä lue sun blogia, mutta voi vitsi mikä muutos! Tsemppiä tosi paljon, edistystä näkyy jo! Vilpittömästi olen iloinen sun puolesta! 🙂 Kaikkea hyvää!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tsemppiä elämäntaparemppaan! Blogisi on tosi piristävä muiden tusina-blogien rinnalla! Olet rohkea!! Kaikkea hyvää sinulle!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienoa työtä, mutta paljonko syöt juustoa päivässä? Katsoin meinaan ekaa elämäntaparemontti postaustasi ruokavaliosta ja juustoa oli paljon! Eikö pt:si ole sanonut että se kannattaisi jättää pois? Itse pudota painoa ja tuli jumivaiheesta. .Jätin neuvosta juuston pois ja johan alkoi paino tippua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juuston määrää on itseasiassa pienennetty tuosta mitä se on aiemmin ollut. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No puolet vähemmän, mutta voin silti todeta ettei se kolmen siivun vähentäminen ole kuitenkaan tuonut maagisesti suurta tiputusta kuten ilmeisesti kuvitellaan 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *