Auringonkukkapellolla Asu1.jpeg
Blogi

Lomaltapaluun hetki

Lomat on lusittu ja sorvin ääreen palattu. Tuntuipa muuten oudolta pitää kuukauden blogiloma vaikka ei se blogiin silleen vaikuttanut, kun olin tehnyt videoita teille katseltavaksi. Niistä jäikin vielä kolme jäljelle ja julkaisen ne jossain kohtia. Lomailu teki kyllä hyvää ja tuntuu että oon saanut akut ladattua. Harmi vaan, että kesä sai ikävämmän lopun. Kuten tiedättekin, niin Siiri kissa tuli kipeäksi ja jouduimme lopulta tekemään sen raskaan päätöksen päästää pois. 
Ensimmäisen päivän ajan tuli itkettyä todella paljon, mutta sitten se lakkasi. Vielä välillä tulee tunnekuohuja jossa silmät vettyvät, mutta muuten olen enimmäkseen kiukkuinen. Kiukkuinen itselleni kun en sure Siiriä tätä enempää, koska Sillankin kuolemasta toipuminen otti aikaa. Olen yrittänyt ymmärtää asiaa, että se johtuu ehkä siitä että Siirin sain hyvästellä ja itkeä jo pidemmän aikaa, kun taas Sillan tapauksessa itkut sai itkeä tapahtuneen jälkeen. Neljä heitä kaikenkaikkiaan oli, mutta nyt on enää puolet jäljellä. Näiden kahden kohdalla saa pelätä, että milloin heistä aika jättää, kun tuntuu ettei kovin pitkäikäisiä olekaan. Elämä jatkaa kulkuaan ja onhan mellä edelleen kissoja, joita olemme nyt paijanneet kahta kauheammin. Saimme myös Siiristä ihanan muiston – Siljan tekemän taulun.   

On mun kesään mahtunut ilonaiheitakin ja niistä oonkin ammentanut itselleni hymyn aiheita, jotka ovat jaksaneet auttaa mut ylitse niistä ikävistä fiiliksistä mitä Siirin sairastelu toi tullessaan. Näitä aiheita on ollut mm. nämä: 
* Ystävä sai suloisen pikkutytön (hän on siis söpö-ööö)

* Aurinko ja lämpö ylipäätään (koska silloin on voinut maata nurmikolla ja katsoa ohilipuvia pilviä)

* Sai lukea kirjoja (Eli sain ajatukset muualle kun uppouduin kirjailijan luoman tarinan maailmaan)

* Pääsin kuvaamaan mukavia kuvauskeikkoja & upeita persoonia (Nää on aina kivoja, kun tässä saa unohdettua sen harteita painavan kivikasan ihan totaalisesti)

* Sain uuden järjestelmäkameran (Oon ihan rakastunu siihen, kuvista tulee upeita mut videoo en oo viel ottanut, mut pian!)
* Hetket ystävien kanssa (Nää piristää aina!)
* Halaus (Tätä mä suosittelen kaikille! Se on joskus hyvinkin lohduttavaa)

* Pienet lähireissut miehen kanssa

Mitä mun keskiviikkoon sitten kuuluu?

No, tällä hetkellä tuijottelen säätiedotteita ja yritän katsoa mihin väliin sopisi mahdollinen kuvauskeikka. Intoa on taas vaikka muille jakaa kun pitää päästä harjottelemaan uudella kameralla. Samassa merkissä pysyin mutta runko muuttui hivenen vaativammaksi. Oon alkanut myös järjestelemään instan puolella olevaa kuvaussivua. Poistelen sieltä muutamat vanhat, mutta laitan ne paremmassa järjestyksessä takaisin. 
Kävin myös Sulon kanssa kävelemässä kun oli niin levottomalla tuulella ja kiusasi likkoja kokoajan. Siinä kun Sulo söi ruohoa ja ihmetteli ympäristön ääniä, niin mä istuskelin ja pohdein huomista. Pitäisi nimittäin mennä kaupungille mutta on luvattu vesisadetta, niin en tiedä onko se kovin järkevää. Varsinkin kun ainut sateenvarjo jonka löysin oli se joka meni yhden kuvauskeikan jälkeen rikki, se vaan sano POKS. Meillä pitäisi olla kolmetkin sateenvarjot mutta jostain syystä ne kaksi on päättäneet olla niin hyvässä hukkapiilossa ettei ole tähän mennessä löytynyt. 
Katsotaanko siellä BB:tä? Mä oon aiemmin katsonut, mutta en silloinkaan kuin ne päivittäiset koosteet ja pudotuksen, mut nyt en oo jaksanut oikein innostua. Pisteet silti siitä, että tällä kertaa se on alkuaikojen mukainen eli porukka tavallista. Värikkäitä persoonia, kyllä vain, mutta silti niin tavallisia. Kaverit noista kovin juttelee ja mä oon jäänyt vähän taka-alalle kun en osaa ottaa kantaa kaikkeen. 

13 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En katso enkä aio katsoa BB:tä, mutta työpaikan kahvipöydässä ei muusta puhutakaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan totta ja kun en itse silleen seuraa, ni on vähän "yksin". 😀 No ei se mitään, kyllä mä voin ne kahvipöytäkeskustelut kuunnella. 🙂 Pysyy siinä sillä tavoin selvillä tilanteesta. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihana tuo kuva missä halaatte Siljan kanssa💕
  Bb pitää aina koosteet katsoa. Kristian tällä hetkellä suosikki.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi ohut tuo mekko, kun urheilurintsikat ja pikkarit näkyvät noin selvästi. Ehkä sinne alle kävisi paremmin alusmekko tai alushame.

  • titta

   titta

   😠onpa sulla murheet! Ihan nätti mekko ja altahan tosiaan näkyy vaan toisia VAATTEITA! Koita kestää😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No esinnäkään sieltä ei näy pikkarit vaan shortsit. 😀 Ja tuo on tarkoitettu käytettäväksi tuolleen, mut kyllä sinne alle voi jonkun mekon laittaa, varsinkin nyt kun tulee vähän viileemmät kelit. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Luitko lukijoiden ehdottamia kirjoja? Voisiko niistä tehdä vähän syvällisemmän esittelyn 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Luin, mtta en usko että niistä mitään syvällisempää esittelyä teen.

 • IlonaK

  IlonaK

  Lämmin halaus siulle ja osanottomme!
  Siljan kuva Siiristä on aivan ihana!
  Kovia paikkoja ovat nämä menetykset, kokemusta on, mutta rakkautta on päästää karvakaveri ajoissa kivuistaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Kyllä se oli ihan oikea päätös, ei sekään ois ollu kivaa vaa pitkittää kun kerran ei ollut mahdollisuutta paranemiselle. Harmittaa vain, että kyseessä oli Siiri.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Haluaisin kanssa tietää lisää niistä kirjoista. Ehditkö lukea ne kaikki? Mikä oli suosikki, entä inhokki kirja?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ehdin lukea kaikki. 🙂 Suosikkini oli se tuhatkuoleva ja meiniosepät. Inhokit ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu ja ruususen uni. Ruususen uni ois voinu olla ihan kiva, jos siinä ei ois ollu niin paljon henkilöitä et se puudutti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *