Keltakorvikset2.jpeg
Blogi

LOMALLA VIIMEINKIN

Korvikset saatu Korusuunnittelu HennaK:lta

Se ois kuulkaas loma. Siis ensimmäinen virallinen lomapäivä ja se tarkoittaa sitä, että mulla on enemmän aikaa keskittyä blogiin ja vlogiin ja instaan. Aivan mahtavaa! Kyselin jo instan puolella että mitä videoita haluaisitte mun tekevän ja kivasti tuli erilaisia aiheita. Sitten muistin ettette te kaikki seuraajat ole instassa, joten voitte halutessanne heittää niitä ideoita videon tekoa varten tähän postauksen kommentteihin, niin on siellä tallessa ja voin sieltä katsoa. 
Oon tätä lomaa odottanut niin innolla ja pidän jossain vaiheessa blogistakin lomaa, mutta luulen sen olevan enemmän loppupuolella kuin näin alussa. Mulla on kaikenlaisia kirjoja kirjoitettuna ylös, niin pääsen lueskelemaankin. Saa muuten vinkata hyvistä kirjoista! 

Tämän päivän tohinat on olleet hyvin iisejä eli ei mitään suurta repäisyä tähän loma-arkeen, varsinkin kun se pieni repäisy tapahtui jo lauantaina kun käytiin miehen kanssa pienellä roadtripillä. Mut  tänään mä kävin vain äitiäni ilahduttamassa ja ihastelemassa hänen ”uutta” keittiönpöytää. Äidin ystävä oli huomannut sen Kontissa ja hommannut sen hänelle. Pikkuhiljaa alkaa äidin koti näyttämään häneltä ja hyvin siellä uudessa paikassa on mennyt, varsinkin nyt kun on saanut apua (kotipalvelu ja henk.koht. avustaja) päiviinsä.
Äidiltä menin kaupungille ja höpöttelin bussikuskille että kumpa ei alkaisi satamaan, niin eiköhän se sitten alkanut. Just mun tuuria. Yritin kaupungilla etsiä keltaisia kenkiä, mutta bongasin ainoastaan yhdet potenttiaaliset kengät sekä kasan muita ihania kenkiä. Se on tätä kun metsästää tietyn tyyppisiä kenkiä, niin just sitä ei löydy mutta kaikkea muuta ihanaa. Pistin instastoorin puolelle kuvan näistä yksistä keltasista kengistä, jos tykkäätte käydä kurkkaamassa. Parit muutkin kengät jäi kutkuttelee mutta nukuskelen tässä muutaman yön ennenkuin teen mitään päätöksiä. Siinä samalla kävin Hennan puolesta kaupasta kun hän ei pajalta päässyt ja sovittiin että menisin tällä viikolla joku päivä pajatontuksi eli seuraksi ja auttamaan jos on tarvis.  
Ja sitten se taivas repesi. Pääsin onneksi kuivana kotiin, mutta jos olisin laahustanut yhtään hitaammin niin olisin kastunut ihan täysin. 

Nää korvikset oon saanut Hennalta meidän Juhannuspäivän kuvauksien jälkeen (jos et oo viel nähnyt videota siitä, niin täältä löytyy)  ja oon yrittänyt tän lyhyen tukan kans opetella käyttämään korviksia nyt kun ne näkyis! Mun piti nää laittaa tänään päälle kun instassa te äänestitte tämän mekon mun tän päivän asuksi, mutta en löytänyt näitä mistään. Oon taas jemmannu ne jonnekin josta ne sitten vaan tupahtaa esille jossain vaiheessa.

Lomailun musiikkia: Fleetwood Mac – Little Lies ja samalla mietin että voiko heinäkuussa kuunnella Miljoonasateen Marraskuu kappaletta? Hmm..

31 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on riittävän pitkä et ehtii rentoutuu. 🙂 Kyllä me varmaan jossain käymme, mutta ei kannata mitään ulkomaanreissua odottaa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Rentouttavaa ihanaa lomaa sinulle 🙂 Kyllä on tosi nätit nuo sinun hiukset ja kaunis tuo mekko mikä nyt on päällä. Kiva kun äidilläsi on alkanut menemään hyvin siellä uudessa kodissa. – Siru

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, vieläkö olet käyttänyt biotiinia? Tuli mieleen, kun eilen ostin biotiinipurkin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvää lomaa! Onko suunnitelmia?

  Kiva tuo uusi tukka ja hyvältä näyttää kun jakaus vaihteeksi eri kohdassa!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hauskaa lomaa! miksi et muuten julkaise kaikkia kommentteja ja kysymyksiä (asiallisia) mitä saat?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. No kai niissä sitten on jotain miksi jäävät julkaisematta. En osaa nyt tähän enempiä sanoa kun en tiedä mistä on kyse. Jos joku kokee saavansa epäreilua julkaisukohtelua, niin voi laittaa mulle viestiä facebookin, sähköpostin tai instan kautta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Videotoiveita:
  Astiaesittely
  Ruokakaapin/jääkaapin esittely

  Sitten tavallisia postaustoiveita:

  Porin alueen kesätekemiset/nähtävyydet (museot, luontokohteet jne). Voisitte käydä esim. miehesi kanssa jossain ja tehdä postauksen. Tästä olisi Porin seudulla lomailijoillekin iloa!

  Ulla Popkenilla on kivoja ja laadukkaita vaatteita kokoon 68/70 astu. Olisi kiva jos lukijat voisivat valita sinulle asuja merkin valikoimasta esim. tiettyyn tilanteeseen tai tietyllä budjetilla. Voisit sitten myös tilata parhaan asun/vaatteet, jos budjetti antaisi myöten. Merkin vaatteita myydään toki myös joissain kaupoissa Suomessa. Olisi mukavaa, jos esittelisit myös laadukkaampia vaatteita kuin SheIniä. 🙂

  Hyvää lomaa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo ulla popken jutska kuulosti kivalta et eikun valitsemaan vaatteita. Vois olla ihan arkeen ja budjetti 50-100e.

   Ja hei oonhan mä esitellyt laadukkaita suomalaisia vaatteita kuten kaino, kude design, palmiina, pioni+, excuse my bonbon.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pakko kommentoida tähän Ulla Popkenin vaatteista. Olen samaa mieltä, tosi kivoja vaatteita, mutta laatu on huono. Olen ostanut 2 tunikaa, joissa molemmissa saumat pettivät, toisessa hartioissa ja toisessa edestä. Samaten täsmälleen ohjeiden mukaan pesty viskoositunikan kangas näytti muutaman pesun jälkeen tosi kulahtaneelta. Vaatteet eivät olleet ihan halpoja, joten siihen hintaan pitäisi saada edes jonkunlaista laatua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, viimeks tossa keväällä käytin. Nyt kesällä en oo käyttänyt, mut syksyllä sit taas. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toivottavasti teet sen seuraajien inhokki herkut videon ainakin. Hyvää kesää, nauti! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi hyvältä näyttää nyt uusi tukka! Videoehdotuksena kesäinen vierailu Vanhaan Raumaan, vaikka pitsiiviikolla 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Pitää nyt katsoa kun sieltä oon mielestäni yhden kerran videon tehnyt siellä käydessäni, mut ei tietty semmosta yksittäistä videota vaan siinä tais olla kaikkee muutakin. Mut katsotaan, en voi luvata tälle vuodelle varmaks.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *