Glossyboxkes%25c3%25a41.jpg.jpeg
Blogi

Glossybox – Kesäkuu

Kaupallinen yhteistyö – Glossybox (Mainoslinkit merkitty *-merkillä)

Pääsin tutustumaan kesäkuun * Glossyboxiin vähän myöhässä mutta kuitenkin. Tämä boxin sisällön avulla voit startata kesän ja mun mielestä täällä oli jonkin verran sellaisia tuotteita jotka voisi ottaa vaikka mukaan mökille. 
Glossyboxi sisältää aina viisi kauneudenhoitoon liittyvää tuotetta ja esimerkiksi mulle joka en juuri kauneudenhoitotuotteista ymmärrä, niin tällainen on todella kiva kun pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita. Tässäkin uudessa paketissa mua kiinnostaa hiusnaamio sekä auringonoton jälkeen laitettava kosteusrasva. Myös tuo kaunis huulipuna kiinnostaa kun on väriltä sellainen mistä muutoinkin tykkään. 

FEMFRESH FRESHENING & SOOTHING CLOTHS

Femfreshin puhdistuspyyhkeet intiimialueelle ovat helppoja käyttää, kun olet liikkeellä. Ne raikastavat, puhdistavat ja rauhoittavat intiimialueen ihon, sekä palauttavat luonnollisen pH-tasapainon.

Ovh: 4,90 €/25 kpl

VALQUER ICE HAIR MASK TOTAL REPAIR

Viilentävä hiusnaamio makadamiaöljyllä, joka korjaa ja parantaa kuluneiden ja kärsineiden hiusten laatua. Hiero varovasti kosteisiin hiuksiin ja jätä 3 – 5 minuutiksi. Huuhtele lopuksi vedellä.
Ovh: 17,35 €/300 ml

SLEEK MAKEUP DISTORTED DREAMS HIGHLIGHTING PALETTE

Tämä korostuspaletti sisältää viisi eri sävyä, jotka tuovat heijastavaa hohtoa silmäluomille, poskille ja huulille. Sleek MakeUp:n värikäs monikäyttöinen paletti lisää kirkkautta ja kaleidoskooppista hehkua ihollesi.
Ovh: 12,70 €/6 g

MONUSPA FIRST DEFENCE SOOTHING AFTER SUN

Viilentävä kosteusvoide kasvoille ja vartalolle sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Vähentää ihon kuoriutumista ja hoitaa ihoa. Tuote sisältää ympäristöystävällisiä ainesosia.
Ovh: 23 €/180 ml

THE BEAUTY CROP GRLPWR LIQUID LIPSTICK 
”PEACH PLEASE”

Nestemäinen huulipuna ihanassa korallinpunaisessa värissä antaa mattapintaisen tuloksen, joka kestää! Koostumus on helppo levittää eikä kuivata huulia shea-voin ja E-vitamiinin ansiosta.
Ovh: 13 €/4 ml

Mikäli sinua kiinnostaa Glossybox, niin jatkuva tilaus maksaa 17,99€/kk ja hintaan sisältyy postikulut. Boksin voi tilata myös määräaikaiseksi ajaksi esimerkiksi 3, 6 tai 12kk ajaksi ja mitä pidemmän määräaikaistilauksen ottaa, niin sitä enemmän siinä säästää. Esimerkiksi vuoden määräaikainen tilaus säästää 25€.  

6 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon vasta kokeillut tuota hiusnaamiota ja oon tykännyt siitä. Tuli kiiltävät ja pehmoset hiukset. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä teet niille tuotteille, joita et käytä? Miksi olet alkanut tuollaiseen yhteistyöhön, kun kosmetiikka ei sua kiinnosta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Annan kavereille. Aloin yhteistyöhön, koska tässä ei ole pelkästään kosmetiikkaa vaan sellaisiakin tuotteita joita voin kokeilla. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos vain muistan. Hiusnaamiota oon nyt vaan kokeillut ja siitä tykännyt. Pari juttua annoin jo kavereille joilla oli niille enemmän käyttöö ku itelle. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *