Blogi

Kumpi on oikeasti parempi – konepesu vai käsinpesu?Yhteistyössä Indiedays, Bosch & Finish

Mulle on nykyisin tärkeää että kotoa löytyy astianpesukone, siten säästän ihan kivasti aikaa, vettä ja energiaa verrattuna käsintiskaamiseen. Meillä myöskin käytetään tiskikoneen eco-ohjelmaa jos sellainen vain sattuu löytymään, niin siinä säästää vieläkin enemmän luontoa. Meillä on varmaan pian edessä uuden astianpesukoneen osto sillä vanha pitää aikamoista meteliä. Seuraava tiskikone saa olla yhtä hiljainen kuin tuo videollakin oleva.

Tuossa ekassa videossa oli tehty pieni testi jossa oli kolme viinilasia –
yksi oli pesty Boschin tiskikoneessa Finishin Shine&Protect astianpesutabletin kanssa, toisen oli pessyt ja kiilloittanut hovimestari ja kolmannen.. Osaatteko arvata kuka kolmannen lasin pesi? Tsekkaa video, niin tiedät!

Vastatakseni tuohon videolla esitettyyn kysymykseen joka otsikkonakin on, niin uskoisin konepesun olevan oikeasti parempi, ja niinhän se oli. Aika yllättävääkin mutta näin se on, että käsin tiskaaminen vie enemmän energiaa, vettä ja astianpesuainetta. On siis ekologisempaa heittää likaiset tiskit astianpesukoneeseen ja antaa sen hoitaa ne – voit itse istahtaa sohvalle kuuman teekupposen kera ja kuunnella astianpesukoneen hiljaista pesukäyntiä.Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *