porinat3.jpeg
Blogi

PipSan Porinat 22-2015


               

Tässä muutama elokuva joista puhuin
(tulevat ensi-iltaan ens vuonna)

Ice Age 5
The Huntsman: Winters War
Alice Through the Looking Glass
Gods of Egypt
The Secret Life Of Pets
(kissa on paras!)

Tein kisuille tosiaankin omat FB-sivut joita olisi tarkoitus päivitellä joka päivä – ainakin kerran päivässä. Tuuppa siis kurkkaamaan kisujen kuulumisia ja saa tykätäkin – jos tykkäät. ^_^ Täytyy vaan toivoa että mun aikani riittää tähän mutta eiköhän. Sain idean siitä kun bongasin yhden kissablogin kissat FB:ssa. Olen tuota miettinyt siis jo varmaan kuukauden ajan ja nyt mä sitten otin ja tein sen. Niin että tervetuloa tykkäämään meidän kissoista <3

Tässä se on! Moni teistä on kysellyt et mimmosen studiovalon mä oikein ostin, niin eihän tämä siis ole mikään studiovalo vaan rakennusvalo – noin niinkuin virallisesti mutta menee kyl oikein hyvin studiovalonakin. Tää on siis Puuilosta ostettu ja maksoi 80€. Nuo valot pystyy suuntaamaan sivulle, ylös ja alas + tuota jalustaa voi säästää eri korkeudelle – sitä en muista oliko se tässä jo korkeimmillaan, taisi olla. Se on suurinpiirtein mun mittainen eli 160cm. Oon ollut tyytyväinen, ainakin videokuvauksessa ollut aivan loistava. Vielä pitäs saada itseä niskasta kiinni ja testata käyttö vaatekuvauksessakin. Mut enää ei tartte valittaa ettei oo valoo!

31 kommenttia

 • Anonyymi

  Ei Ab Libris vaan Ad Libris! Miksi ihmeessä katsot kännykältä videoita, miksi et käytä tablettia?

  • Anonyymi

   Tähän sen verran, että tietokoneen, tabletin ja kännykän sinertävä valo saattaa haitata unta, ja suositellaankin, että laitteita ei käytettäisi n. tuntiin ennen nukkumasnmenoa. Että jos nukkuu levottomasti, kannattaa tämäkin ottaa huomioon.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä käytin kännykkää kun se siinä käsissäni sattui olemaan mut tuo on kyllä hyvä pointti että varmaankin tuo sinertävä valo on syynä ettei tule uni. Pitää siis kokeilla ettei tuntiin katselisi nettiä. 🙂

 • Marjukka

  Toisaalta kivat bannerit, mut sitten näin kun on päällekkäin blogin banneri ja porinoiden banneri, tulee tosi levotonta. Ja kun noita "viivoja" menee kummassakin.

  Olit tilannut joulutarroja, huomioithan ettet postilakon takia välttämättä saa niitä ajoissa ennen joulua. Tosin tuleehan se joulu ensi vuonnakin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan se, mutta onneksi Porinat tulee vain kerran viikossa. 🙂 Ainakin toivon mukaan, niin ei luo levottomuutta ihan joka päivälle. 🙂

   Oon tämän huomioinut, ei tule postin kautta. 🙂

  • Marjukka

   No hyvä:) Itse kun tilasin yhden tuotteen Kanadasta jo reilusti ennen lakkoa – no se on nyt jossain. Toivon mukaan tulee joskus

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä se varmaan joskus tulee. 🙂 Mulla kans on viikon ollut paketti Helsingissä mut nyt, nyt näyttäisi siltä että se vois tulla huomenna. 🙂

 • Anonyymi

  Olipas harmaata… Harmaa tausta, harmaa paita ja kasvotkin näytti harmaalta. Korukin näytti ensin läntiltä paidalla, hyvän aikaa luulin että on märkä tahra rinnuksilla mutta sehän olikin koru.

 • Anonyymi

  Oon nyt parin kuukauden ajan lukenut tätä blogia ja oon huomannut paria asiaa KOMMENTOIJISSA. Ensinnäkin miksi te kaikki tulette tänne ohjeistamaan mitä pipsan pitäisi tehä toisin ja latelette käskyjä niinkuin pipsa olisi jokin koira jota käskytetään. Tiiän, saa ilmaista mielipiteen mutta herranjestas! Esim tässäkin on tultu sanomaan jostain hiton "harmaudesta" ja foinen sitten tulee viisastelemaan postilakosta! Ja aikaisemmin on arvosteltu pipsan tukasta, kuinka ei kannattaisi kasvattaa tukkaa tai vetää korvan taakse hiuksia… Voi luoja! Pipsa, sää saat tehä mitä haluatkaan ja just niinku haluat! Oon huomannu että otat vähä turhan tosissaan nämä älyttömät käskyt, mutta älä tee niin. Otathan sää toki riskin kun jaat elämääs täällä blogissa tälle lehmälaumalle mutta on sulla oikeus olla semmonen ku oot ja millanen ku oot! Olen puhunut.

  • Anonyymi

   Eli mielestäsi ainoastaan "hyvä hyvä ihanaa mää tykkään" viestit saa laittaa kommentteihin?

   Miksei ihmiset tajua, että haukkumis- ja kehuviestien välille mahtuu paljon neutraalia materiaalia… Ja kuten täällä on jo joskus aiemmin todettu, kommentin luonne on melko pitkälti lukijan tulkinnasta kiinni. Mikä minun mielestä on neutraali kommentti, voi toisen mielestä olla räävitöntä suunsoittoa. Ja se on aivan ok, asioista ei tarvitse ajatella samalla tavalla mutta ei myöskään pidä hermostua.

  • Anonyymi

   Oikeastaan ei tarvitsis kommentoida ollenkaan jos ei oo mitään järkevää sanottavaa.

  • Marjukka

   Mikä sun mielestäsi on järkevää sanottavaa?

   Pipsan blogissa on hieno tämä kommenttiosuus (kiitos tähän kohtaan kuuluu kyllä paljolti Pipsalle, joka jaksaa niin nopeasti ja kaikille vastata.

   Ongelma on varmaan osittain se, kun kirjoitetusta tekstistä ei selviä ilmeet, eleet, äänenpaino. Siten sitä voi helposti tulkita vähän tylyksi, varsinkin jos nopeasti kirjoittaa, tai jos kirjoittaa esim. kännykällä tai tabletilla, jolloin ei ehkä tule kirjoitettua niin pitkää tekstiä.

   Itse miellän nämä kommentit niin, että voi kommentoida kuten kaverille kommentoisi. Kyllähän ystävällekin ehdotellaan kaikenlaista, tyyliin "mun mielestäni toi ei ole hyvä noin", "sinulle sopii selkeästi paremmin… ", "kokeilisit farkkuja, vois sopia sulle", jne. jne. Normaalia keskustelua, saati sitten bloggaajalle, joka kysyy mitäs tykkäätte.

   Samaan kategoriaan kuului postilakkokommenttini, jos ystäväni olisi kertonut tilanneensa juuri jotain, niin aivan varmasti olisin kysynyt, että huomasithan, ettei välttämättä ennen joulua ehdi.

   Älkää ottako hernettä nenään ja tulkitko pahoin päin kaikkea. Kuten Ano 13.15 sanoi, mustan ja valkoisen väliin mahtuu paljon sitä harmaata, neutraalia materiaalia.

 • Anonyymi

  Mitä ihmettä sä huidot kuin tuulimylly koko ajan?! Järkyttävän noloa ylipirteää adhd-kälätystä, et oikeassa (työ)elämässä todellakaan ole tuollainen 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mielenkiintoinen kommentti, sillä mistähän sinä tiedät millainen olen (työ)elämässä ellet sitten näe ihan livenä? Ja jotenkin epäilen koska mahdollisuus tuohon on aika vähäinen. 🙂 Mut tommonen mä oon, videoilla mä oon aidosti tuollaine kuin olen. Olkoot sitten vaikka ADHD-tuulimylly. 🙂

 • Anonyymi

  Ihmettelen usein, että kun näitä sun videoita kuitenkin voisi verrata chattijuontoon, erotuksella että ne ihmiset tekee sitä rahan takia, niin mikä on sun syy? Maiskutus häiritsi taas sen verran että jätin kesken.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sä osaat kyllä vastata itsekin tuohon kysymykseesi, että miksiköhän minä näitä videoitani teen. 🙂 Ja voin antaa vinkin – se ei ole raha. 🙂

 • Anonyymi

  Oletpa saanut varsin pösilöitä kommentoijia taas mukaan.

  Joko olet ruvennut opiskelemaan? Mä kaipaisin kokemuksia opiskelusta, saisin tukea omaan puurtamiseen…

 • Unknown

  Hei, mua kiinnostais mitä olet tykänny tuosta valosta kuvausvalona, nyt kun olet sitä hetken käyttänyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon tykännyt tosi paljon, on olltu itselleni ihan riittävä. 🙂