Carrie American.jpeg
Blogi

Kesäajan katsomiset

Save Me

Jenkeissä on taas alkanut pari mielenkiintoista tv-sarjaa, toivotaan että toinen näistä ei saisi cancelled merkintää heti niskaansa. Tää vuosi on nimittäin ollu aikamoista cancelled, cancelled ja cancelled hetkeä.

the Goodwin Games kertoo kolmesta sisaruksesta joiden isä kuolee mutta jättää eräänlaisen pelin sisarusten pelattavaksi ja se joka voittaa, perii 24 miljoonaa! Eka peli oli Trivial Pursuit joiden kysymykset oli sisaruksia koskevat, esimerkiksi millä kirjalla Chloe heitti Henrya päähän. Sarja vaikuttaa kiinnostavalta vaikkei nyt ihan täyttä viittä tähteä multa saakkaan.

Save Me on tämä toinen sarja ja se kertoo Beth Harperista joka on aikamoinen bilehile kunnes eräänä iltana tukehtuu ruokaan mutta aamusti kun hänen miehensä herää – onkin Beth elossa ja samalla kokenut muodonmuutoksen koska hän puhuu Jumalan kanssa. Beth saa ajoittain tietynlaisia valaistuksia mitä hänen pitää tehdä/sanoa. Eräässäkin jaksossa naapurit halusivat saada erään vanhan rouvan muuttaman Floridaan (johonkin vanhustentaloon?) mutta eihän se käynyt Bethille koska Jumalan mielestä hänen pitäisi olla Laupias Samarialainen ja auttaa tätä vanhaa rouvaa. Beth joutuu kaikenlaisiin tilanteisiin, kun Jumala alkaa kuiskuttelemaan hänelle. Suosittelen katsomaan pari ekaa jaksoa, jahka Suomeen rantautuu.

the Goodwin Games

Sitten vähän vanhempiin sarjoihin mutta joista alkaa nyt kesällä uudet jaksot. True Blood, Teen Wolf, Drop Dead Diva ja Dexter.

Suurimpana yllätyksenä tuosta joukosta tuli DDD koska olin ymmärtänyt että kyseinen sarja oli saanut lopetuksen mutta koska bongasin tämä kesällä alkavien joukosta, niin ilmeisesti kyseinen sarja on saanut viimeisen kautensa – No sietääkin! Sillä tämä jäi todella mielenkiintoiseen lopetukseen viime kaudella. Pienenä muistin virkistyksenä, niin DDD kertoo Debistä joka joutuu auto-onnettomuuteen ja kuolee – samaan aikaan myös (oikea) Jane kuolee. Taivaassa Deb ei suostu jäämään kuoleeksi vaan painaa ReturnPalauta nappulaa ja palautuu maahan – Janen ruumiiseen! Ennen mallinmitoissa ollut Deb onkin pluskokoinen Jane. Wikipediassa lukee että Deb saa jakso jaksolta tärkeitä henkilökohtaisia opetuksia itsensä hyväksynnästä ja sisäisestä kauneudesta.

Drop Dead Diva

the Carrie Diaries                 American Horror Story

Nähtävästi SUBin valikoimiin tuli tänä kesänä Carrien päiväkirjat ja American Horror Story. Suosittelen katsomaan molempia vaikka Carrie onkin suunnattu nuoremmille katsojille mut hei, oon määkin 30v. ja tykästyin sarjaan joten hiiteen ikäsuositukset – jos tykkäät niin tykkäät. 🙂 Molemmista löytyy välillä muutama tylsä jakso mutta kannattaa katsoa molemmat sarjat loppuun saakka – varsinkin AHS:n koska lopussa alkaa selviämään moni asia joita itse ainakin kummastelin sarjan alkupuoliskolla.

5 kommenttia

  • Victoria Alexandra

    Victoria Alexandra

    DDD:aa katsoin silloin kun sitä tuli ja ja pidin siitä, mukavaa jos se palaa. Dexter on aina tervetullut, jotakin kautta näytettiin 4kinolla mutten tajunnut katsoa sitä. Carrieta katsoin ne pari osaa mutten oikein tiedä … Muita en tunne.
    Oletko katsonut Holmes NYCiä, se on hyvä, se tulee myös 4kinolta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *