toppi.jpeg
Blogi

Voisin ottaa nää kaikki (vaatepohdintaa)

Silver animal and lace print satin camisole


Se
huono juttu näissä koti- ja lomapäivissä on, että kerkee selailemaan kaikessa rauhassa nettikauppojen valikoimia. Määhän EN tarvitsisi yhtäkään uutta vaatetta mutta silti löydän itseni kaupasta tuijottamassa ja miettimässä, että eikö mää nyt vois kuiteski ostaa tämän paidan.

Tästä hopeanmustasta topista tykästyin kun se niin muistuttaa sitä hopeanmustaa tunikaa mikä mulla on. Joten siinä mielessä ei, en tarvitse samansävyistä toista kaappiini – mutkun mulla ei oo siitä tämmöstä ihanaa toppimallia kuiteskaan!

Mitäs sanoo raati tällä kertaa, otettasko vai jätettäskö? Itseeni muuten jänskättää myös se, ettei tässä ole minkäänlaisia kiristysnauhoja takana + se että tämä on aika tuollainen ympyränmallinen. Itse kun tykkään, että se olisi kireämpi yläosastaan (ei ihan välttämätön pakko kuiteskaan)

Vaalea ja Tumma

Sitten päästään ikuisuuskysymyksen äärelle – kumpi onkaan parempi: tumma vai vaalea. Haluan itse suosia vaaleata mutta jotenkin myös jänskäilen sitä. Pitäisi kuitenkin muistaa, että hyvinhän tuo edellinen vaalea tunika sopi sävytyksiltään joten miksei sitten tässäkin.

Kumpi teidän mielestä sopisi paremmin?

Toisen kautta voisi ottaa molemmat, kun hintakaan ei ollut mikään ihan mahdoton mutta koetan hieman nyt järkeillä että jos ostan niin mun ei tarvitse ostaa monessa eri värissä.

Turkoosi, Violetti ja Sininen

Näitä paitoja on monessa eri värissä, mutta nappasin nyt tähän sävyt jotka enemmän itseäni kiinnostaa. Mutta mikä olisikaan raadin mielestä se yksi ja ainoa sopivin väri näistä kolmesta? Mulla ei näitä peruspaitoja olekaan paljoa ja erityisesti näistä kiinnostuin siksi että edullinen hinta + tuo pidempi selkäosa! Oon nimittäin niin ihastunut tuohon pidennykseen.

Sitten ikuisuuskysymys – sopiiko maximekko pätkälle? Löysin nimittäin yhden oikein kivannäköisen mekon mutta kun se on maximekko ja jostain syystä arasta turhan pitkiä mekkoja. No jos ajatellaan positiivisesti niin sen alle ei tarvitsisi laittaa housuja.

71 kommenttia

 • Anonyymi

  tosta vaaleesta ja tumma kysymyksestä, mun mielestä tumma ois parempi! ja sit maxista,nii mee kauppaa ja kokeile?:)

  mutta yks juttu mikä mua on vähä mietityttäny, että jos oot siivoojana töissä, niin eikös siitä tuu aika pientä palkkaa niin miten sulla on varaa jatkuvasti ostella vaatteita o: ku eiks noiki vaatteet mitä yleensä netistä kattelet, oo aika kalliita o:

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tarttis kyllä mennä sinne kauppaa kokeilee, että katsellaan. 🙂 Mut muistelisin joskus aikoinaan kokeilleeni eikä hyvä. Et ei maksimekko, mut ehkö mekko joka menee polvien alle kuiteski.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No raha-asiat on sellainen mistä en julkisesti keskustele, mutta voin vinkata että kannattaa pistää joka palkasta jonkin verran sivuun niin nopeastikos siinä on sen verran kasassa että voi ostaa vaatetta. 🙂 Ei siis ole ongelma, jos vain osaa käsitellä rahaa.

  • Anonyymi

   Siivooja-kollega vastaa: riippuu puolisonkin tuloista! Joskus kun mies oli pienituloinen, niin eipä sitä tosiaan juuri mitään ylimääräisiä osteltu, mutta nyt keskituloisena on ihan liikaakin varaa. Minä olen sellainen, että yleensä pyrin tulemaan toimeen mahdollisimman vähällä uuden ostamisella (esim. kuljin samalla talvitakilla kymmenisen vuotta), mutta kesä on sellainen, että monena vuonna tulee villiinnyttyä. On se kai suht maltillista minulla, mutta kuitenkin niin että aina joku vaate jää käyttämättäkin. Ja aika hyvinhän vähän käytetyt menee edelleen kaupaksi nykyisin, joten jotain voi tulla takaisinkin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, itsekin myyn jos jokin vaate jää käyttämättä – ettei ne siis kaappiin jää pyörimään.

 • Anonyymi

  Vaalea noista kahdesta ehdottomasti, tuo tumma on jotenkin mummomainen. Eka mekko on paras ja noista paidoista en tykkää kun tuo takaosa on kauhea 😀 Ei kiitos siis. Mutta väreistä violetti on paras.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaaleasta itsekin tykkään, jotenkin pirteämpi eikä mulla tuollaisia vaaleita pahemmin ole.

 • Anonyymi

  Mihin tarvitset noin paljon vaatteita, kun et ikinä edes käy missään? Ehditkö edes pitämään kaikkia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mä joka päivä vaatteita tarvin, mutta niin enhän mää juhlissa pahemmin käykkään mutta kyllä noita voi käyttää ihan arkenakin. 🙂 Ja ehdin pitämään, varsinkin jos ottaa tavaksi että joka päivä ottaa uuden käyttöön. 🙂

 • Anonyymi

  En sinuna ottaisi mitään noista vaatteista. Tuo eka on satiininen aluspaita (camisole) ja muut sitten on halvan näköisiä, jollaisia sinulla on kyllä jo ennestäänkin aika monta. Miksi ihmeessä pitäisi ostaa vaatteita noin usein?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai se on semmonen paita. Ei taipunu taas englanti mulla. 🙂 No usein ja usein, olihan mulla tuossa puolen vuoden tauko ja kesäisin yleensä ostelen reippaamalla kädellä. Sillon ei vaan voi vastustaa vaikka toki nyt hieman koetan järkeillä ostoa. 🙂

 • Anonyymi

  Kyllä maksimekko voisi sopia lyhyellekin, mutta sitten sen kanssa pitäisi olla kunnon kengät, joissa korkoa ihan reilusti. Sandaalit ok, jos korkoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Selvä! No ei taida korkoa olla missään sandaaleissa. Joten ehkä mä unohdan koko maksimekon. Katton sit vaa vähän pidempiä mekkoja mut ei niinku makseja. 🙂

 • Anonyymi

  En ottas tommosta, missä ei kiristysnauhoja,voi näyttää aika isolle. Vaalee mun mielestä parempi, violetti ja turkoosi nättejä, sekä mun mielestä maximekko ei sovi hyvin lyhyelle. Mulle ainakaan ei sopinu. Nim. 157cm.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Samaa itsekin epäilen. Tai jos otan, niin koon pitää olla sit just eikä melkeen sopiva. 🙂

 • Anonyymi

  Jos noista pitää valita niin nuo alimmat, peruspaitoja jotka menee talvellakin neuleiden alla. Kuviollisia ym. mekkotunikoita sulla on jo paljon, niistä ei mikään enää oikein erotu toisistaan, samantyylisiä kaikki. Maksimekko olis kiva, vilpoisa ja peittää jalat. Taidat ostaa vaatteita ostamisen ilosta. Mitä jos alkaisit katsella ja tilailla netistä vaikka sisutusjuttuja vaihteeksi. Oletko jo ostanut pihalle kesäkukkia? Entä aiotko laittaa pikku pihaanne muuten mitenkään?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pihaa en voi vielä tehdä mitenkään, kun pihatyöt on rakennuttajan osalta kesken. Katsotaan sitten ens kesänä tuota pihan laittamista. Sisustusjuttuja? Eipä tänne oo enää mitään sisustettavaa, mää kun en ostele mitään pikkutilpehööriä. Mennään aika minimalisti. 😉

   Jos ostaisin ostamisen ilosta, ostaisin isot kasat AINA. Mutta nytkin tuossa oli puolen vuoden tauko, kun olin viimeksi ostanut vaatetta. Siis joulukuussa 2012 ja sitten huhti/toukokuussa 2013 seuraavan kerran. Ja mulla muutenkin menee nää vaatteiden ostelut aika tänne kevät-kesä alueelle. Joten en vielä huolestuisi. Ehkä sitten jos JOKA kuukausi ostaisin isot kasat vaatteita. 🙂

   Ja hei kyllähän noita erottaa yks tekijä, se kuosi! Ja tuollaista vaaleata mekkoa mulla ei oo kuin yks vaan. JOten kyllä nyt toisen voisi ostaa. 🙂

 • Anonyymi

  Nyt Pipsa jäitä hattuun ja ostovimma kuriin! 😉

  Olis muuten kiva, jos palaisit näihin aiempiin tekemiisi vaatekyselyihin. Nyt tuntuu, että tulee koko ajan uutta eikä vanhojakaan ole käsitelty. 🙂 Olis kiva kuulla, että oletko kenties päätynyt ostamaan jotain aiemmin esittelemistäsi vaaatteista, jos et niin miksi, mitä itse olet mieltä "viikon asuista" ja niiden tuloksista tai pyytämistäsi stailauksista jne.

  Ja lyhyelle voi ehdottomasti sopia maxi, mutta riippuu mekosta tosi paljon. Suosittelen siis kokeilemaan päälle eri malleja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kokoajan mää vastustelen vimmaa, vaikka ei tää nyt vielä mikään pahimmasta päästä ole. 🙂

   Jos mä olisin päätynyt ostamaan jotain esitelemistäni vaatteista, niin olisitte jo nähnyt vaate-esittelyvideot niistä. 🙂 No Shopninkalta on tulossa yks mekko, mutta enpäs kerrokkaan vielä kumpaan niistä päädyin. 🙂

   Mä luulin ettei lukijoita kiinnosta mun mielipiteet mitä itse olen mieltä viikon asuista. 🙂 Mutta toki voin sinne kommenttipuolelle käydä kertomassa omat mielipiteeni. 🙂

   Stailuksista on tulossa se mun TOP3 listaus, kunhan ehdin perehtyä niihin. 🙂 Ei saa hättäillä! 🙂

 • Heidi

  Musta tuo vaalea lintumekko on tosi kaunis, eli se! Kyllä mun mielestä lyhyellekin käy maximekko, voi vaan olla että ovat kovin pitkiä! Olen 174 cm itse ja ostin just H&M:ltä maximekon kokoa L ja se on ihan just sopivan pitunen mulle, vähän jos olisin lyhyempi niin se laahaisi jo maassa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep.

   Mutta miksi ei musta? En mä sitäkään siis huonona vaihtoehtona näe mutta kun koetan olla valitsematta MUSTAA. 🙂

 • Anonyymi

  Tuli mieleen että olis kiva nähdä sulla joskus farkut tms oikeat housut trikoisten sijaan. Bootcut-lahkeiset tummat ryhdikkäät housut ja hyvin istuva paita tai toppi. Uskon että farkkujen löytäminen ei ole helppoa, mutta kokoja luulisi nykyään löytyvän myös alaosissa. Kotona voi sitten vaihtaa mukavat trikoopökät jalkaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Muuten joo, mutta kun mä en tykkää farkuista. Kokoja kyllä löytyy, ettei siitä kyse. Ja uskokaa tai älkää, mut nuo tommoset trikoohousut mitä usein käytän, niin muutama niistä on nimenomaan BootCut malliset mutta koska niistä joutui ottamaan niin paljon pois, niin se muoto meni pilalle. Katselen tässä paraikaa Yoursilta eräitä BootCut mallisia housuja, jotka eivät ole farkut. 🙂

  • Anonyymi

   Farkutkin voi olla myös tosi mukavat jalassa, ja komppaan edellistä kirjoittajaa, ne näyttää hyvältä 🙂 Oon miettiny ihan samaa, että sua pukis mainiosti jotkut hyvin istuvat farkut, joissa lyhyt lahkeenmalli just siksi, ettei bootcutit mee lyhentäessä pilalle (niitäkin löytyy kyllä,olin aiemmin kans 54/56 kokoa ja sua lyhyempi) ja jos ne on sellasta laadukasta stretchiä, ei mitään lörttänää, niin ne kyllä hävittää kilojakin! Harkitse ainaki ja testaa vaikka joitakin, eihän sitä ikinä tiedä, vaikka tykästyisit? Never say never! 😀

  • Anonyymi

   Milloin viimeksi olet muuten pitänyt farkkuja ja mistä silloin löysit omaa kokoasi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No farkkuihin melkein voin sanoa NEVER – en vain pidä niistä. Toki voisin ostaa kaappiin yhdet farkut mutta kannattaako ostaa vain kaappiin.

   Milloinkohan olen viimeksi käyttänyt, vuosia sitten ja ihan kivijalkamyymälästä oon löytänyt. Joskus vuosi sitten tilasin Ellokselta kokeeksi farkut ja niistä meni koko 58.

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Minusta tuo vaalea mekko on näistä kaunein. Siinä myös tuo musta pitsikuvio tulee paljon paremmin edukseen, kun erottuu muusta kuosista ja lisäksi siitä tulee kivaa särmää vaatteeseen, että siinä on mustaa pitsiä ja vaaleaa kangasta. 🙂 Ja tuo kuosi on hirmu kiva, ei todellakaan mummomainen, jos minulta kysytään. Itsekin kelpuuttaisin mieluusti juuri tuollaisen (mutta myönnetään, Yoursin mekot on mulle vähän turhan kalliita toistaiseksi, vaikka Asoksellakin on aika korkeitakin hintoja niin niissä on yleensä aina hyviä tarjouksiakin 🙂 ).

  Maksimekko ei mun vartalolle oikein sovi ehkä juuri pituuden takia, ja koska oon iso vähän joka kohdasta (rinnanympärys, vyötärö, lantio). Jos olisi selkeästi kapeampi kohta vartalossa, niin sitä kannattaisi sitten korostaa valitsemmalla maksimekko, joka olisi vartalonmyötäinen siitä kapeimmalta kohdalta. Mutta mun kohdalla sekään ei tosiaan toimi.. aika vähän olen siksi noita maksimekkoja käyttänyt. Levenevähelmaiset polvipituiset mekot toimivat mekoista kaikkein parhaiten, midimallikin on aika vaikea lyhyelle ja paksupohkeiselle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kui mä oon kattonu Asoksen ja Yoursin hinnaston suht samanlaiseksi. Vai tuleeko sitten asiakkaille niitä alekuponkeja, kuten Elloksellakin?

   Mä taas ajattelen et maksimekko ei sopisi kun se olisi ehkäpä jo liian pitkä. Et ehkä pitäisi ottaa vain mekko joka on sitten vain pituudeltansa sopiva. 🙂

  • Elena / Kauniimpi maailma

   Voihan se tietty olla, mulla ei oo mitään mahkuja ostella yli 50 euroa maksavia mekkosia/puseroita, joten laitan yleensä Asoksella selailuperusteeksi hinnan ja kattelen niitä alkupään juttuja vain. 😀 New Lookilla on onneksi hinnat paljon alemmat joten sieltä raskii jotain ostaakin 😀 Mut tottakai nää on niin mieltymyskysymyksiäkin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mäkin hetken aikaa pohdin jos kyseessä on yli 50EUR mekko. Sillo mietitää hyvin tarkkaan et onks tää semmonen mitä tarvitsen. 😉 New Lookin hinnat tosiaan on alhaisemmat. 🙂

 • Anonyymi

  Noi mekot eivät mitkään imartelisi sinua, teeppareista voisit ottaa pari mieluisaa väriä, sopisivat muotoihisi ja olisivat paljon hauskempia pitää kuin perusteeppari. Edelleenkin minäkin olen sitä mieltä, että kevyet puuvillafarkut olisivat perusvaatte sulle ja toisivat ehkä vaihtelua "alakertaan". Entä valkoiset puuvillahousut? Sellaiset joissa olisi tilaa, kuminauhavyötärö? kevyet ja ilmavat. Maksimekot ovat kauniita pitkillä ja laihoilla ihmisillä. Myös pieni ja hento saattaa onnistua näyttämään siinä hyvältä. Me muut, sen kuin vain nautimme 🙂 Osta toki maksi rohkeasti, etsin juuri omaani minäkin. Kauniita lomailmoja sinne teille 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voitko vinkkasta tuolta Yoursin housuvalikoimasta millaisia tarkoitat? Kun nyt sillä silmällä katselen, josko sieltä tilaisi yhdet/kahdet housut kokeeksi.

 • Anonyymi

  Mikä sun vaatekoko on?

  Vasta löysin blogisi ja olisi mukavaa tietää minkäkokoisista vaatteista nyt puhutaan. Jos vaikka saisi vinkkiä omaankin pukeutumiseen :).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaatekokoni vaihtelee 52-56 välillä. Farkuissa tosiaan se 58.

 • Anonyymi

  Mitä vaatteita sinulla vielä on kaapissasi? Oletko myynyt esim. sen mustavalkopilkullisen tunikan, joka taisi olla viime kesänä sinulla päällä? Entä se keltamusta hihaton? Onko sulla vielä se uimahame?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mustavalkopilkullisen myin pois (jos tarkoitat sitä polkadot tunikaa) ja keltainen mekko on edelleen kaapissa, samoin kuin värikäskin. Ja uimahamekin löytyy. 🙂

 • Anonyymi

  Mä taas ehdottomasti olen tuon mustan kannattaja, koska noi kuviot näyttää värikkäimmiltä ja näteimmiltä tossa mustassa! Tossa vaaleassa nuo linnut on liian selkeitä ja rumannäkösiä. Tuossa vaaleassa tuo musta pitsi alaosassa ei oo kiva :/ Kun taas musta pitsi mustan mekon alaosassa on kiva! Itsekkin 52 koon käyttäjänä ostaisin ehdottomasti ton mustan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos totta puhutaan niin molemmathan nättejä ovat, mutta mua kiehtoo enemmän tuo vaalea koska koetan mustista eroon. Mutta en kyllä ajattelisi että mustat housut olisivat huono vaihtoehto – ainakin tuossa valkoisessa tunikassani menee mustan alaosan kanssa hyvin.

 • Anonyymi

  Kivoja löytöjä oot tehnyt… musta eka tunika on kiva. Ja ehdottomasti tuon vaalean ottaisin nuorekkaamman näköinen tuosta mustasta tulee jotenkin niin mummo… vaalea nuorekas ja ihanasti tulee tuota pitsikuvio esiin. Teepparista ottaisin ehdottomasti turkoosin.
  Ja ei muutaku ostoksille! Ihmettelen ku ihmiset täällä moittii et ostelet paljon vaatteita, nii mietin et kuinkahan vähä ne ostelee vaatteita… kyl mä ainakin joka kuukausi yhden vaatteen ostan! 🙂
  Ja mitä noihin housuihin tulee, niin kyl noi legginsit on vaan ykköset, joten niitä vain ostelet, mut älä iha lyhennä niitä noi lyhyeksi… kiva ku jää vähä rutulle nilkoista…

  *KataMaria*

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noissa legginsseissä on se hyvä puoli, et voi ite määritellä sen mihin kohtaa lyhentää, siis kivertää. 🙂 En oo vielä siis leikannu mitenkään radikaalisti. 🙂 Ja mitä moittimiseen tulee, niin ainahan täällä on niitä jotka etsii jostain asiasta moitittavaa. Ennen mää olinkin et hyvä ku kerran vuodessa ostin jotain uutta vaatetta, mut nykyään kuolailen moniakin mut se että kuolailen, ei tarkoita että heti oon ostamassa kaiken mitä kuolaan. 🙂 Unelmoida saa! Järki astuu ylees kuvioon ku pitäs painaa se tilaus lähtemään. 🙂

 • Kissankello

  Nythän on maksimekot muotia, rohkeasti vaan! Jos on hyvä malli, tekee pidentävän vaikutelman! Olen itse pätkä ja pyöree, mut maksi on kivan näkönen. Ainakin jonkin verran korkoa kengässä, niin hyvä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No täytyy asiaa katsoa jos kävis kivijalkamyymälässä sovittamassa jotain…. että en ainakaan ulkomailta vielä tilaa.

 • Anonyymi

  Vaalea lintumekko on ihana! Kuviot erottuvat paremmin ja pitsi näyttää niin kivalta. Tumma näyttää jotenkin kummalliselta… Muista vaatteista en tykännyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaalea on ihana, samoin tummakin mut jokin siinä silti on että kallistuu paremmin vaalean puoleen. 🙂

 • Anonyymi

  Tuo harmaa-musta tunika näyttää sellaiselta viileältä. Siis se kangas. Mietin vaan, että eikö sulla ole sellainen musta paksu vyö? Tai jos ei ole, oletko miettinyt sellaisen hankintaa? Ku aattelin, että tuohon vois sopia sellainen, niin sun muodot tulis siten paremmin esille. Tuo malli ja kangas on helposti sellainen, että näyttää säkiltä, jos se ei laskeudu hyvin. Ainakin itsellä tuollainen kangas laskeutuu joskus todella nätisti, mutta joskus taas näyttää jätesäkiltä päällä. Niin sellainen vyö, sopisko se sihen sun mielestä?

  Tuo mekko, vaalea vai tumma? Mä olen ehdottomasti tuon vaalean kannattaja. Se jotenkin heti pisti silmään raikkaana ja tuoreena. Tuo tummakin on hieno, mutta vaalea olis mun valinta. Tosin tumma menis ehkä paremmin talvella, mutta kyllähän vaaletakin voi myös silloin käyttää jos haluaa. Pitääpä itsekin käydä kurkkaamassa tuota mekkoa, jos vaikka lähtis jotain tilailemaan. Vaikka mä en todellakaan kyllä tarvitsisi mitään. En niin mitään.

  Ja tuo paita. Se on vähän tylsä, varsinkin näiden muiden vaatteidein ohella tässä postauksessa. Mutta on tuollainen tavallinen perus paita. Ja niitäkin kyllä tarvitaan. Väristä en niin osaa sanoa, ku mikään ei sillai omaa silmää miellytä, mutta ehkä tuo mikä näyttää lilalta olis mun suosikki.

  -Anna-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, multa löytyy kyllä parikin vyötä. Mut tuo ylin paita on joku aluspaita, joten se saa kyllä jäädä laskuista pois. Jos tuollainen olisi tunikana, niin vyön laittaisin ehdottomasti vaikka en tässä osaa sanoa sopisiko se kuitenkaan sen kanssa. Mut noissa mitkä on tuollaisia löysiä niin laskeutuvat usein aika ikävästi ja nytkään kun ei tuota ole vielä mallin päällä näytetty niin osaa vielä edes sanoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, kiitos selvennyksestä. Pitää siis sittenkin harkita. 😉

 • Anonyymi

  Ite mietin itelleni tota tummaa lintumekkoa. :3 Mutta noi pitsihörhelöt saa mut vähän miettimään… lähinnä siis sitä, että hajooko ne sitten heti.

  Harkinnassa olis kanssa nää:
  http://www.yoursclothing.co.uk/p/black_and_pink_heart_print_belted_dress-(18089).aspx
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_and_pink_tropical_print_summer_dress-(18040).aspx
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_floral_print_hanky_hem_dress-(17909).aspx
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Orange_and_black_tribal_print_hanky_hem_dress-(17881).aspx
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Military_Button_TunicDress-(13699).aspx

  Olis ihanaa päästä Yoursin liikkeeseen kokeilemaan näitä 😀

  Eiks sulla oo vähän tällänen tunika?
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Cream_and_purple_paisley_print_maxi_dress-(18224).aspx

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne pitsihörhelöt ei hajoa, ainakaan mun harmaassa eläinkuviollisessa mekossa oleva pitsihörhelö ei oo mennyt mut mä oonkin pessyt sen pesupussissa. Hei sulla oli tossa listassa yks mekko mitä itsekin vähän sillä silmällä oon kattonu mut epäröin kovasti. Ja joo, on samanlainen tunika mut siis lyhyempi… Tämä: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2013/06/tiistai-1162013-joo-niin.html

 • Anonyymi

  Noihan on kaikki todella fantastisen hienoja, ja sopivat taatusti sinulle kuin unelma! 🙂 ota vaan kaikki niin on mistä valita! Pipsa olet esimerkillisen positiivinen ja minun näkemykseni mukaan suhtaudut negatiivisiinkin kommentteihin erittäin kärsivällisesti ja kypsästi! Jatka samaan malliin 🙂 tästä tuli ehdottomasti yksi mun suosikki blogeista!!

  Annika H

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mie suinkaan kaikkea osta vaikka voisinkin. Pitää yrittää olla järkevä kuluttaja. 🙂

 • Plussapallo

  Kommentoin tuota lyhyt ihminen ja maksimekko-asiaa. Minusta sopivan linjakas maksimekko voi tehdä jopa pidentävän vaikutelman. Itse en ole ihan äärilyhyt mutta lyhyehkö, 165 cm, ja minulla ainakin maksimekot toimii ihan hyvin kunhan ei ota mitään kauhean röyhelöistä tai kaapumaista mallia – liian massiivisiin mekkoihin jotenkin hukkuu ja näyttää tavallista lyhyemmältä ja leveämmältä. Isot kuviot maksimekossa tuntuvat myös olevan huono juttu, lyhentävät kovasti visuaalisesti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos kun vähän kommentoit tuohon maksimekkoasiaan. 🙂 Pitää siis katsella ettei ole tuollaisia jos niitä lähtee katsomaan. 🙂

 • Anonyymi

  Mä en ymmärrä tätä sun ostovimmaasi, täytätkö tällä jotain tyhjiötä elämässäsi? Jos kerran sinulla on jo tarpeeksi/liikaa vaatteita, miksi niitä pitää hankkia lisää?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei tää oo mun mielestä ostovimmaa vielä nähnytkään, mutta miten vain. 🙂

  • Anonyymi

   Samaa olen ajatellut kuin Anonyymi 17.12. Säälittää, jos ostamisella yrität paikata jotakin puuttuvaa juttua. Kolmekymppisellä nuorella naisella nyt luulisi olevan kaikki ok, kun on mies ja oma koti ja työ.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ööö… mulla on kyllä kaikki ihanasti joten siis ei, en mä ostamisella paikkaa yhtään mitään ja oonko mä sanonut ostavani jotain? Nämä on haaveilua mitä ehkä haluaisin ostaa ja kysyin mielipidettä teiltä lukijoilta, koska teiltä tulee hyviä vinkkejä! Kaikesta mitä tänne vaatteistakin laitan, niin en mä kaikkea oo suinkaan ostamassa. Onhan tuolla kaupat täynnä vaikka mitä ihanuuksia, mutta ei mun oo niitä pakko suinkaan saada. Huvittaa kyllä tämmöset huudot ostovimmasta ja puuttuvan jutun täytöstä. Jos nyt olette yhtään blogia seuranneet, niin mun vaateostot sijoittaa kevät-kesä, joskus hieman alkusyksyynkin mutta sitten tulee pitkä tauko.

 • Anonyymi

  Sulla on jo tämmösiä, osta jotain erilaista! Käy kokeilemassa sitä maksimekkoa, oletkin jo saanut edellä hyviä vinkkejä, olen samaa mieltä, että on mallista kiinni sopiiko vai ei!

  Itse käytän, olen 165 cm, kokoa 48, ja tietyt mallit sopii hyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aion käydä testaamassa noita makseja, kunhan selvitän ensin missä ois joku kiva kokeiltavan arvoinen, mutta minkäs sille voi jos tykkää tuollaisista – siis samanlaisista. Koetan kyllä katsoa ettei montaa samankaltaista olisi. Esim. tuollaista vaaleata mekkoa lintukuviolla mulla ei ole,e ikä tuollaista paitaa joka on takaa pidempi. 🙂

 • Anonyymi

  Maximekko kehään Pipsa!! 🙂

  Minäkin olen aika pätkä, 159cm. Itse käytän pituuksissa kahta eri mittaa: polvitaipeen yläpuolelle jäävää TAI täysi maxipituua niin että varpaat peittyy.

  Ei niin, että lahkeen / helman pituus jää liian lyhyeksi TAI vastaavasti pohkeen puoliväliin. Sellaiset ei käy kenellekään saatika vähän isommalle ja lyhyelle.

  Eli rohkeesti ostamaan maximekko tai hame ;))))

  Jenni / The XL Blog

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hamettakin oon kattonu mutta oon tässä aika nirso, etsin tietynlaista! Ja maksimekkoa oon menossa kokeilemaan jahka meen keskustaan kattelee kauppoja. 🙂

 • Anonyymi

  Jossakin vaiheessa taisit suunnitella mekon ompelemista? Joko olet kokeillut tehdä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai oonks mä tommosiiki miettiny.. Joo no voin sanoo et pohdinnaks jäi. 😀

 • Eweliinan hoppailut

  Noista järkevistä vaatehankinnoista selviää helpolla kun sijoittaa väri ja tyylianalyysiin. Aina ostaa oman tyylisiä ja värisiä vaatteita ja aina kaikki sopii toisiinsa. Et silloin tee heräteostoja.

 • Marikamaria

  Vanhoja vaan myyntiin niin saa hyvällä syyllä ostaa uusia! 😀 Mulla on huomenna suunnitelmissa repiä koko vaatekaapin sisältö alas, käydä kaikki vaatteet läpi, järjestää väreittäin, pestä, silittää ja hinnoitella myyntiin menevät. Saan taas syyn ostaa uusia kun nyt on kaappi niin täynnä ettei kaikki vaatteet edes mahdu sinne. 😀

  Mä sanoisin, että toi vaalea mekko ja hyvin uskaltaa laittaa maximekon päälle. Kyllähän niistä kaikenlaista sanotaan, että sopis vaan langanlaihoille ja mitä kaikkea, mut en mä ainakaan jaksa välittää. Viimeks tänään painoin maxihame päällä koko päivän. 😀

 • viv

  Tuo vaalea lintupaita on ihana – keveä ja kaunis, kuviot tulevat nätisti esiin. Teepaidoista ottaisin turkoosin (kun se on mun lempiväri) mutta on noi muutkin kivoja, sininen toiseksi paras ja violetti kolmanneksi. 🙂

 • Unknown

  Tumma! 😀 perusteiksi että tummassa nuo värit näyttää kirkkaammilta(linnut+kukat) ja teeppareista turkoosi jos kaikkia ei voi valita:)Camisolesta joka ylempänä siitä kommentoi niin, totta tarkoittaa aluspaitaa mutta on tyypillisesti spagettiolkaimellinen ja tätä nykyään käytetään myös arkivaatteena.En laskisi tuota kuvan camisolea välttämättä alusvaatteeksi nimestä huolimatta…