Wp 000381 .jpeg
Blogi

Känkkäränkkä

Mulla oli eilen ihan tajuton känkkäränkkä (nii! ettäs tiiätte et kyl määki osaan itkupotkuraivottaa lattialla) Eipä mulla mitään syytä moiseen ollut, mut meen tuollaiseksi ku oon pikkaisenkin liian väsynyt (no eiks toi ois aika hyvä syykin?) Eikä helpottanu yhtää asiaa et kivennäisvesi ja hapankorput oli loppuneet (joo, eikä sinne kauppaan jaksanu raahautua tuossa lumituiskussa) Neganeganega!

Töissä ja äiteellä (+ kaupungilla) jaksoi vielä hyvin hymyillä mut heti kun pääs kotiin ja rojahti tuohon sohvalle postia tutkailemaan ni iski niin tajuton väsymys ja no, vitutus!

Mut olipa mulle päivässä ihan kivaakin, kun sain houkuteltua äidin ulos kanssani. Se kun ei ole nyt uskaltanu ulkona juurikaan käydä. Nii ja tietty nuo viis ihanaa kirjettä piristi mieltä. Sekä semmonen asia, jonka kuulin eilen et oon saanu muutaman uuden tutuhkon lukijan tänne (hei hei vaan sinne, tiiätte ittenne kyllä!)

Ja just ku eilen olin ihan rikkipoikki ku kotiin pääsin enkä mielelläni olisi koipeanikaan liikauttanu, ni mitähän mahtaapi Luontoäiti tehdä? No tiputtaa maahan semmoset parikytäsenttiä (no oikeesti vissii vaa kymmenen) lunta jota me sitten ehtoommalla isännän kans lykittiin pois. No mutta kaiken tuon kruunasi lämmin suihku ja jalkahieronta.

No, välillä sillä iloisemmallakin ihmisellä voi olla kunnon känkkäränkkä. 

14 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moi Pipsa, muakin hatutti eilen, samoin naapuria äänistä päätellen. Tosin itse en tykkää sanasta känkkäränkkä kun se jotenkin aliarvioi mun aikuisen naisen raivon jonnekin pikkulapsen asteelle, joten puhun vitutuksesta tai hatutuksesta. 🙂

  PMS

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Minusta känkkäränkkä on sopivampi otsikointi kuin vitutus. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onhan se ihan normaalia että aikuistakin suututtaa, epänormaalia se olisi jos ei koskaan väsyis/suututtais ym ym…
  Vaikka olisi kuinka positiivinen ihminen.

  Tuntuu oudolta että joudut tänne lukijoille perustelemaan okein että miksi suututtaa ja että sinuakin saa suututtaa.
  Tunteet eivät ole oikeita tai vääriä mutta niitä voi ilmaista oikein tai väärin .

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No todellakin, tunteissa ei ole oikeaa tai väärää. Enkä mä tätä tehnyt nyt ihan tuosta syystä mitä luulet. Mulla sattui olemaan känkkispäivä ja sain siitä oivan idean postaukseen kun tällaisia ei ole juurikaan ollut. Halusin vain näyttää, että kyllä miekin osaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei sun Pipsa tarvi yrittää miellyttää ihmisiä niin kovasti 🙂 Tottahan toki saa olla vitutuspäiviä, ihan normaaliahan se on. Samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa, että ei sulla ole mitään velvollisuutta niin paljon perustella omia tuntemuksiasi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enhän minä yritä miellyttää ketään, vaan te jostain oudosta syystä koette sen asian noin. Enkä mä perustellut tuntemuksiani vaan halusin näyttää, et kyllä täälläkin osataa kiukutella. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sulta on jotenkin kadonnu idea tästä blogista oikeestaan ton teidän muuton jälkeen. Tässäkään postauksessa ei ollu oikein mitään asiaa. Nykyään tulee vaan silloin tällöin kateltua koko blogia ja yleensä jää tekstitkin lukematta.
  Tosi harmillista koska tämä on ainoa blogi mitä olen seurannu.
  "Hain postin, tein lumityöt…" Ei jaksa kiinnostaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, tämmönen mie nyt oon. Blogi muuttuu sitä myötä kun bloginpitäjäkin muuttuu. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mutta pidätkö blogia itselle vai muille nykyään? Jos tämä on vain sinun tylsä päiväkirja niin mikä idea pitää julkisena?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No blogia pidän sekä itselleni että lukijoille, mutta kirjoitan tänne silti ihan siitä mistä tykkään kirjoittaa ja jakaa myöskin teille. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pipsa on kautta aikain kirjoittanut ei niin tärkeistä -jutuista, joten ei kannata valittaa että olisi vasta muuttunut toiseen suuntaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *