Joulumekko1.jpeg
Blogi

Joulumuori on valmis, joten joulu voi tulla!

On muuten ollut todella vaikea päivä – tuntuu etten ole kunnolla herännyt tähän päivään. Silmät lurpsahtelee väkisinkin kiinni vaikka kahviakin on tullut juotua 2 kupillista. Ja töissä sain kirkasvalolampusta annoksen, mutta ei mitään vaikutusta. Rasittavia nämä tällaiset päivät! Voi että kun olisi aamusti vaan saanut vetää peiton korviin ja kääntää kylkeä. Muita tällä fiiliksellä menijöitä? Hyvä asia tässä päivässä on ollut se, että ääneni alkaa olemaan suht normaali. Olin tuossa viikonloppuna suht hissukseen, kun se tuntui auttavan. Tänään oon jo vähän lauleskellutkin, mutta otan senkin suhteen iisisti ettei liikaakaan viitsi joikhailla. Suunnittelen tässä semmosta, että menisin tällä viikolla salille – olo vaikuttaa semmoiselta että voisi katsoa miten menee. Jos vaikka rauhallisesti alottaisi, niin eiköhän se onnistu. Oonkin jo kaipaillut salille ja toivon edistyminen ole suuresti ottanut takapakkia tämän sairastelun aikana.  

Oon tässä tahinut kahden videoeditorin kanssa, kun yritän päättää että kumpi olisi parhain mun tarkoituksiin. Ajattelin että tämä on ihan iisi juttu – kokeiluversiot vaan koneelle ja katson kumpi on parempi. Ei se ihan niin yksinkertaisesti käynyt, koska jostain syystä toinen ei vaan suostu toimimaan koneellani. No, ehkä pitäisi kuunnella universumia ja ottaa siis se toimiva ohjelma, mutta kun olen tällainen itsepäinen pässi että haluan saada testata myös sen toisenkin. Voi luoja mun kanssani! Mut nyt tuo pitäisi hommata, että saan editoida ihan kaikessa rauhassa videoitani enkä aina ajaa miestä pois sen koneelta. 

Kauhisteltiin kaveriporukalla tuota kauheaa uutista isästä ja lapsesta. En voi käsittää miksi ”isä” menee tekemään tuollaista. Viaton se lapsi on niihin vanhempien riitoihin, tai nyt toki oletan että kyse on tästä, koska 3-vuotiaan kanssa ei voi ihan sillä tavoin riidellä kuin esim. vanhemman lapsen. Oon niin surullinen tästä tilanteesta, mutta myös vihainen. 

Mekko – Lost Ink Plus / Tekonahkatakki – HM+ / Legginssit – Yours Clothing
Kengät – Rieker / Laukku – YSL / Ranne- ja kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK
Joulumuorin mekko saapui! Tajusin tuossa jokin aika sitten ei mulla juurikaan ole punaisia mekkoja, joten asialle piti tehdä jotain, koska haluan jouluna päälle jotakin punaista. Mekko ei tosiaan ole ihan joulunpunainen, mutta se on oikeastaan vain hyvä, koska nyt mekkoa voi käyttää muulloinkin. Pituuskin on juuri sopiva. Pitää vain hommata Hennalta pidempi ketju tuohon Lumme-sarjan kaulakoruun, koska tämän mekon kanssa se saisi laskeutua vähän alemmas. Ja tässä on nämä Riekerin ihanat kengät, jotka kävin nappaamassa alelappusen turvin Ratsulasta. Oon tässä muutenkin laittanut hissukseen kenkiä vähän uusiksi –  Jos muuten joku kaipaa tämän asun kenkiä (koko 38) niin pistähän mulle viestiä Pipsan83@luukku.com taikka 045-2129810 (txt/whatsapp). Kengistä saa tarjota, koska haluan vain ne eteenpäin kun ovat vielä ihan siistikuntoiset. Mut tää asu on kyllä niin nappi – tässä vaan toimii kaikki!

25 kommenttia

 • elamantohot.blogspot.com

  elamantohot.blogspot.com

  Sulla on tuhat tilaajaa tuben puolella rikki. Onnea siitä! Tuleeko jotain spessua sinne lähipäivinä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ainakin sillon sinne jäi muutama laatikko mutta en katsonut kokoja.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sama homma,tänään on väsyttänyt ihan tolkuttomasti,tosin johtui ehkä siitä,että painoin töitä läpi viikonlopun,eikä mahtunut viime viikkoon yhtään lepopäivää. Onneksi huomenna vapaata ja saa nukkua hyvin (toivottavasti).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuo luultavasti vaikuttaa väsymiseen. 🙂 Saitko nukuttua hyvin?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva kun tukka auki. Näytät silloin hoikemmalle. Asu oikein mukava. Sopisi kyllä jonkun toisen takinkin kanssa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mekko on sen verran pitempi, että sopisi kyllä paremmin paksujen sukkisten kanssa. Kokonaiskuva on leggareiden kanssa jotenkin tunkkainen ja maatuskamainen.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Zizzissä on muuten myytävänä laadukkaita sukkahousuja isokokoisille. Ostin itselleni sieltä, olikohan 60 tai 80 den. paksuiset ja tosi reilu mitoitus. Tuntui päällä niin istuvilta kuin ei olisi ollut mitään, ei todella puristaneet.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä tuossakin ne lahkeet on kapeat, mutta kun nilkat on paksut. Ei voi siis mitään. Sama effekti tulisi vaikka ois sukkahousut jalassa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voisin kuvitella, että ranskalainen isä (josta nyt ei kuitenkaan kerrota minkä uskonnon edustaja onkaan) olisi halunnut lapsen kokonaan itselleen eikä äidille. Esimerkiksi islaminuskossa lapset "kuuluvat" pääasiallisesti isälle, etenkin jos ovat vanhempia. Kauhea tapahtuma kuitenkin, jota ei olisi saanut tapahtua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, olisi voinut jäädä tapahtumatta. Jos on ongelmaa, niin ei purkaisi sitä siihen lapseen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivan värinen mekko! Kengätkin sopii hyvin asuun. Tekstistä olis voinut jättää tuon isä-tapaus kappaleen pois, ei oikein ollu yhteydessä mihinkään muuhun tekstiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *