Mik%25C3%25A4Parhain1.jpeg
Blogi

Kun vaatteiden asettelulla on väliä

Halusin tehdä tämän postauksen näyttääkseni miten pienellä muutoksella saadaan vaatteista aivan eri näköisiä ja kuinka paljon se pieni asettelu muuttaa kokonaisuutta. Otetaan esimerkkinä tämä asu, josta tykkään todella paljon ja itse käytän näitä kaikkia esimerkkejä – riippuen omasta fiiliksestä.

1/C = Helma laitettu housujen sisään
2/B = Helma laitettu housujen sisään, mutta vedetty sen verran että jää ”ilmavaksi”
3/A = Helma housujen päällä

Ylimmän kuvakollaasilla näkee hyvin, miten paljon kivemmalta valkoinen toppi näyttää kun se on jätetty rennosti housujen päälle (A.), mutta taas neuletakin kanssa siitä tulee (3.) kovin raskaanoloinen.

Minun mielestäni parhain tapa käyttää esimerkiksi tätä toppia ja neuletakkia, on nimenomaan 1. Tätä tapaa käytän itsekin jos laitan kyseisen kokonaisuuden päälle. Se toki paljastaa etureppuni, mutta koska siitä ei ole itselleni haittaa, niin se saa näyttää olemassaolonsa. Mieluummin kevyempi vaikutelma kuin raskas.

Miten sinä valitsisit? 

17 kommenttia

 • Anonyymi

  Toppi: A, neuletakki/toppi: 3 on minun valintani sinulle ja myös itselleni, niin näyttää parhaalta ja (vaikka sinua ei häiritse itselläsi, minua kyllä itselläni), ei korostu väärät asiat, kuten itselläni maha. Sen haluan piiloon. Tuo A3 ratkaisu on minusta yksinkertaisesti fiksun näköinen pyöreämmällä ihmisellä.

 • Anonyymi

  Minusta ilman neuletakkia paras versio on tuo, jossa helma on housujen päällä ja neuletakin kanssa housujen sisällä, mutta vedettynä hieman löysemmäksi. Itse olen melko arka kokeilemaan erilaisia tapoja pukea vaatteet.

 • Heli

  Itse käyttäisin asua kuvan 3. tavalla, koska en pidä vatsani näkymisestä- mutta totta, se on raskaimman näköinen. Kuitenkin mielestäni kuvan 2. tapa on huolitelluimman näköinen 🙂

 • Anonyymi

  Ihan ehdottomasti tuo nro 3, ei ole ollenkaan raskaan näköinen, vaan tyylikkäin näistä.

  Minua kiusaa noissa "helma housun sisään" vaihtoehdoissa paitsi etureppu, myös se, että housut sinulla loppuvat kovin alas, on jotenkin hassun näköistä. Tekisi mieli nykäistä housuja vähän ylemmäs, mutta eihän se toki niin toimi:)

 • Anonyymi

  Kyllä minä valitsisin aina tuon puseron housujen päälle, oli sitten neuletakki päällä tai ei. Ainakin kuvassa oleva pusero näyttää paljon paremmalle helman laskeutuessa vapaasti kuin sullottuna housujen sisään. Olet oikeassa, pienet muutokset voivat muuttaa asua paljonkin.

 • Unknown

  Mun mielestä taas kolmonen näyttää kevyemmän näköiseltä ja sillä lailla itsekkin pitäisin 😊

 • Anonyymi

  Joka tilanteessa on parhaan näköinen tuo vaihtoehto, jossa paita on housujen päällä.

 • Anonyymi

  A3 näyttää parhaimmalta ja näin pidän itsekin. Paita housun sisällä sopii vain mahattomille.

 • Anonyymi

  Helma housujen päällä. Aina. En ole koskaan pitänyt takapuolestani ja reisistäni, vaikka olen normaalipainoinen.

 • Roso

  Minun mielestäni kummassakin tapauksessa paita enemmän tai vähemmän housujen sisällä. Ainakin omaan silmään paljon siistimään näköinen. En ole oikein koskaan ollut repsottavien tai roikkuvien helmojen fani. 🙂
  Itsellä kanssa vähän sama, että kyllähän se maha erottuu jos paita on housujen sisällä, mutta ei anna sen vain häiritä. Mielestäni särmä kokonaisuus on huomattavasti tärkeämpi, kuin kehon muotojen erottuminen! 🙂

 • Anonyymi

  Minusta noiden housujen kanssa ei sovi paita housujen sisälle. Näyttää jotenkin oudolle kuin olisi vaippa! Paita housujen päällä on paljon nätimpi, myös neuletakin kanssa!