10 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko nähnyt Poika raidallisessa pyjamassa? Mitä pidit tehosteista, joilla oltiin saatu kuvattua ihmisten luonteita lähinnä vaan tiettyjen asioiden korostamisella kuvissa?
  Entä Tanskalainen tyttö? Häiritsikö sinua se, miten tarina oli ennustettavissa? Koko elokuva on kuitenkin äärimmäisen kaunis ja kiehtova.
  Entä Kuninkaan puhe? Mitä mieltä olit siitä?
  Lilja 4-everissä sitten taas on hiukan toisenlainen enkeli, ei ihan jouluenkeliksi sopiva. Olet varmaan tämänkin elokuvan kuitenkin nähnyt?
  Mitä pidit ja mitä ajateltavaa kyseinen tarina sinulle antoi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole nähnyt Poika raidallisessa pyjamassa enkä Kuninkaan puhetta, mutta Tanskalaisen tytön ja Linja 4-everin olen nähnyt, mutta en muista niistä paljoakaan. Liljasta muistelin että loppu oli surullinen. Pitäisi varmaankin katsoa uudelleen, jotta osaisin vastata kysymyksiisi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En tykkää romanttisista elokuvista, ellei juoneen liity jotain jännittävää! Mielummin kuin romanttista leffaa katson vaikka "Die Hard" -elokuvan Renny Harlinin version, jossa tapahtumat sijoittuvat joulun aikoihin, vaikka ei se varsinaisesti jouluelokuva olekaan, vaikka on se joillekin, olen kuullut.

  Piirretyt elokuvat ovat kivoja, ja muutenkin lapsille suunnatut elokuvat. Tänä jouluna aiomme perheen kesken (olemme kaikki aikuisia) katsoa ainakin "Muumilaakson joulu" ja elokuvan "Muumipeikon talvi" jos onnistumme löytämään tämän viimeksi mainitun elokuvan jostain, siitä on niin mukavat muistot, se on aika pelottavakin, jäärouvineen ja mörkoineen! Otetaan vinkit vastaan jos joku tietää mistä löydän?

  Mutta joka joulu on ihan pakko katsoa "Ihmeellinen on elämä", se vaan on niin hyvä!

  Mukavia elokuvailtoja kaikille! <3

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Piirretyt elokuvat on tosiaan kivoja, ovat mukava kevyitä vaikka ei täysin – on niissä aina jotain. Die Hard on kyl legenda. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihan outoja elokuvia! Eivät ole oikein kiinnostavia. Itse katson yleensä jouluisin joitakin sarjoja kuten Kahden kerroksen väkeä ja Sydämen asialla.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Noista Poika raidallisessa pyjamassa löytyy Netflixistä tällä hetkellä. Suosittelen kyllä katsoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *