17 kommenttia

 • Anonyymi

  En oikein tykännyt tosta sumennuksesta, tuli vähän outo olo? Latisti vähän tunnelmaa… Muuten olitte niin samanoloisia, kuin siskokset! <3 <3

  Ne suklaapallopiparit vaikutti kiinnostavilta, taidanpa katsella niitä kaupanhyllyltä, Kantolan ne taisi olla, joten varmaan löytyy paikallisesta K-supermarketista? Se Lindt taisi löytyä Lidilistä?

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, oli se varmaan vähän outoa – sumennus siis, mutta ajateltiin että tuo olisi hyvä noin. Vaihtoehtona ois ollut että kaveri ois ollut kameran vieressä. Kaikki nuo herkut on ostettu Prismasta, että sieltä nyt ainakin löytyy. 🙂

 • Anonyymi

  Kiva video! 🙂 Lindorit ovat minunkin lemppareitani. Olen viettänyt paljon aikaa Sveitsissä ja rakastan siellä olevia Lindtin irtolaareja, joista voi valita Lindor-palloja eri mauissa. Varmaan näitä on jossain Suomessakin, mutta ei valitettavasti kotikaupungissani. Perus-Lindoritkin ovat hyviä, mutta sitrus on lempimakuni.
  -Pauliina

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nuo pallot on kyllä hyviä. Muistelisin et taidettiin Siljankin kans näitä maistaa.

 • Anonyymi

  Mullakin on rasia noita Lindorin suklaita varattu jouluksi..ne on parhaita.

 • Anonyymi

  Olipas ihana video! Itsekin rakastan suklaata kaikissa makuvivahteissa! Eilen pyysin poikaystävääni tuomaan tarjouskonvehteja (kolme kympillä), ja voi vaan arvata, kuinka siinä kävi 🙂 Hassua, että voin toisaalta syödä noin paljon, vaikka en paina paljoakaan, satanen juuri ja juuri.

  Olet niin rohkaiseva! Näytät videollasi, että me kaikki voimme nauttia suklaasta kiloihin katsomatta.

  Ihanaa Joulua! Itse olen täällä sydänosastolla… suklaat syön salaa 🙂 ei kerrota kellekään. Jouduin tänne osastolle vain tarkkailuun, pientä tukkeumaa, ei vaarallista. Ikävää on se, että minulla on myös sokeritauti tullut! Mutta en halua sen antaa pilata siun joulumieltä:)

  Nyt jouluna nautitaan suklaasta ja herkuista!

  On muuten söpöä, kun sanot "mie". Itse olen täältä karjalasta päin…

 • Anonyymi

  Toi kasvojen suomennos tuntui oudolta. Muuten ihan kiva video ja Kantolan pallosta meen ehdottomasti hakeen tänään kaupasta ..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se varmaan tuntui oudolta, mutta katsottiin että se oli hyvä niin. 🙂

 • Anonyymi

  Voi ei, meidän kaupungin kaupoissa piparipalleroita ei löytynyt….nyyh

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No höh. Jos auttaa, ni Prismasta omani löysin.

 • Anonyymi

  Omenadumle oli ihana, mutta niihin en ole törmännyt pitkään aikaan. Olihan tuo vähän hassunnäköistä, kun kaverin naama oli pikselimössöä. Oliko ääntäkin muunneltu?
  Mä olisin varmaan laittanut kaverista näkymään kädet ja olisitte istuneet niin, että sut olisi näkynyt kokonaan.

  Itse olen nirso konvehtien syöjä eli syön vain omat muutamat suosikkini. Vihreät kuulat ovat ihan kauhistus, ja jos ne yhdistää Jaffakekseihin, niin 😝

  Olisi kiva kuulla teidän jouluperinteistä: onko kinkku ja laatikoita tai mitä joulukaloja syötte? Annatteko aikuisten kesken lahjoja? Ja miten ylipäänsä vietätte joulua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olihan se varmaan hassua, mutta katsottiin että tuo on hyvä, kun täällä seuraajissa liikkuu heitäkin ketkä eivät ole puhtaat jauhot pussissa. Ääntä ei kyl ollu muunnettu millään tavalla. Mä oon kans nirso konvehtien syöjä, et pitää olla vaan tietyt. Tosin meillä ei nyt konvehteja ollutkaa, paitsi nuo jotka saatiin lahjana.

   On meillä kinkku ja laatikot. Kalaa ei nyt tänä vuonna ollut, mut joskus on ollut ihan itse kalastettua. 🙂 Aikuisten kesken ei juurikaan isoja lahjoja anneta, että jotain pientä eikä sitäkään kaikkien kans.