12 kommenttia

 • Villa Kallio

  No ei se seonnut yhtään! Minäkin menin sinne tässä joku aika sitten ja kivalta tuntui olla siellä. Kunnes meni hermot samsung x-coveriin ja otin käyttööni miehen lumian. No, sitten vasta meni loputkin päreet, kun lumiallahan ei voi vielä käyttää instagrammia, mutta sen sijaan photogrammi löytyi ja se on ihan kätevä. Tosin nyt en ole päässyt käyttämään instaa joten olen ajatellut, että otan xcoverin takaisin ja yritän käytäää sitä niin kauan kunnes lumiaan tulee tämä insta! 🙂 p.s. sulla oli siellä instassa hyviä kuvia.

 • Anonyymi

  Sulla se riittää aikaa notkua ja roikkua netissä. Blogi jota päivität todella usein, Facebook, Instagram. Mitä vielä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos kerran päivässä blogin päivitys on todella usein, niin sitten kyllä mutta tuo Instagram menee aika kivasti kun vaan nappasee vain kuvan ja laittaa sinne. Ei siihen nyt minuuttikaupalla aikaa tarvita. 🙂 Enkä nyt suinkaan AINA ehdi notkua netissä. Tosin siinä tuo puhelin on hyvä että jos ei koneella ehdi olemaan niin sen kautta kuitenkin pysyy selvillä asioista. 🙂

  • Anonyymi

   Jos yhtään luet muiden kirjoittamia blogeja niin KERRAN PÄIVÄSSÄ päivittyvä blogi plus siihen kerran viikossa videopostaus ja paljon kuvia on kyllä erittäin useasti ja paljon päivittyvä. Monet kirjoittavat harvemmin ja tällöin myös sisältö pysyy tuoreena. Esim. videoissa jauhat paljon samoja asioita, kuvia otat samoista tunikoista (esim. se harmaa) ja paljon pyörii samat jutut täällä. Harventamalla kirjoitttamiskertoja saat enemmän lukijoita ja enemmän virtaa tähän blogiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän mä blogeja luen ja moni päivittyy kerran päivässä ja ottavat paljon kuvia, mä pidän tätä normaalina enkä suinkaan useasti päivittyvänä. Luen kyllä paria sellaistakin jotka päivittävät pari kolmekin kertaa päivässä – SE on jo aika reipas tahti.

   Myönnän, että videolla tulee Poristua samoistakin asioista enkä sitä aina välttämättä edes huomaa. Pitäisi ottaa vinkistä vaarin ja alkaa jaottelemaan että mitä kirjoittaa blogiin ja mitä höpisee videolla. 🙂 Ja hei, mulla ei oo mikään suuri vaatevarasto niin totta vieköön niitä samoja vaatteita tulee sitten kuvailtuakin ja kuten olen sanonut, niin se harmaa on mun lemppari joten tuleehan sitä käytettyä. Ja kun tää nyt ei ole mikään muotiblogi missä pitäisi jokaisen vaatteen olla erilainen ja tällainen niin en ota tästä mitään stressiä. Mä puen sellaiset vaatteet päälle mistä tykkään. Ja mun tyylini nyt on tällainen. Ei se mitään vaikka joku muu ei siitä tykkää, ku niitä makuja ja tyylejä on niin monia. Vaihtelua on päivittäin mut kuis ny sit aina tulee ikuistettua kun on just se sama päällä.

   Missään nimessä en ala harventamaan, mutta pidän toki sillon väliä jos ei ole höpistävää. En ota bloggaamisesta stressiä.

 • Anonyymi

  No jo on kun valitetaan jo postaustahdista, mitä se teidän elämää haittaa!? Jos teillä ei oo aikaa tai innostusta, ei se tarkoita etteikö muilla olisi tai että muut viettäisivät koko päivän koneella 😀 Varmaan valitettaisiin jos Pipsa tekis esim 1 kerran viikossa, "liian harvoin"..
  Ite tykkään kun on kerrankin blogi jossa aina luettavaa!! Itse en todellakaan jaksa seurata blogeja joissa harvoin uutta sisältöä, oon ihan liian kärsimätön ja blogikin unohtuu 🙁 Go PipSa! 🙂