23 kommenttia

  • axu

   Tiimarista saa muuten kanssa noita Galaxyn suojakuoria, ite ostin sieltä. ak

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, pitää käydä ehkä kurkkaas. 🙂

 • Kissi

  Moikka pipsuli! Huutonetistä oon ite tilannut aika monet ja toinen hyvä on hudomi! Mitä sapuskaa teit uunissa? Meillä on just uunissa lanttua, porkkanaa, sipulia ja porsaan paisti! Nam! Kohta mennään saunaan. Mukavaa viikonloppua sullekin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka moi! No kiitoksia vinkistä, pitää kurkistella siis tuonnekin. Ihan kanaa vain paistoin. Muksaa viikonloppua sinulle myös!

 • Universalis

  Just ehdin miettiä, missä kissat! Mutta olihan lopussa kuitenkin. 🙂 Ootko mistä ostanut ton höyhenlelun? Meillä tykätään erityisesti semmosesta karvasesta pötköstä, mikä roikkuu ton kepin päässä. Vaikee selittää… Vähän kun häntä. Mut se on revitty rikki ja mistään en oo löytäny uutta vastaavaa. 🙁 Tollasta höyhenjuttua en oo ostanut, kun pelkään et sekin hajoo heti. Eikä noi ihan halpoja muutaman kerran leikkiin ole… Oliko sulla kissat jossain muussa huoneessa, kun ei niitä näkyny tossa videossa muuten?

  Oli tosi kiva porina, harmi vaan kun lyhyt. Oon nyt menossa porinassa nro 6 eli ei montaa enää "rästissä"! 🙂 Kiva katella, miten sun hiustyyli on muuttunut tässä ajan kuluessa, samoin esiintyminen kameran edessä. Yhdessä porinassa olit tosi kaukana kamerasta, sai oikeen tiirata että missä se PipSa on. 🙂 Sait muuten mutkin innostumaan pyöräilystä taas! Varmaan pari vuotta ollu pyörä koskematta pihassa. Harmi vaan, kun talvi jo tulee, sillon en uskalla lähtee. Ja nyt on rengas tyhjä, pitäs kuntoon eka saada. Mut mukavaa viikonloppua ja rapsutukset tyttösille! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noita häntiä tosiaan taitaa löytyä monesta paikkaa, me ollaan ostettu Musti&Mirristä ja Zooplussalta. Joo, mä tiedän mitä lelua sä tarkoitat. Meillä ei Siiri siitä oikein innostunu mutta Zilla kylläkin. Se on jo rikottu. Toi höyhenjuttu kyl kestää aika kauan, mut se varsi menee nopsaan katki. Siksipä en oikein halua maksaa 3e/kpl kun samalla hinnalla saa esim. Zooplussasta kolme sulkaa.

   Ei kyllä kisut siinä oli mutta touhuivat jotain omaa. Kyllä ne tuossa oikeassa alalaidassa jossain välissä vilahtaa. Silleen tummana hahmona. Oli kyl hankala tehdä, kun tää nuorempi on niin kiinnostunut tuosta jalustasta. Pelkään että se kaataa sen kun innostuu tutkimaan.

   Heh, sulla ollu oikea Porinamaratooni menossa. 🙂 Juu, kyllähän sitä muuttuu. Missähän Porinassa olin kaukana kamerasta? Yleensä oon kyllä aika lähellä. Kiva kun innostuit pyöräilystä. Harmi vaan että nyt alkaa talvi – sillon ei oikein viitsi pyöräillä.

  • Anonyymi

   Vinkkinä: Anna sen kissan tutkia jalustaa sillein ettei siinä ole kamera kiinni. Nopeesti lakkaa kiinnostamasta kun saa tutkia. Mitä enemmän hätistelet kissaa mistä tahansa pois, sitä enemmän sitä kiehtoo se kielletty 😀 Parhaimman tuloksen saat sillä että annat sen hetken tsekkailla sitä jalustaa ja merkata vähän siihen poskihajuja ja tän jälkeen se "kuuluu kalustoon" eikä enää kiinnosta kun siinä on jo omat hajut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos vinkistä, tiesin tämän ja oon antanutkin tutkia. Niin että jalusta on ollut lattialla ja sitten pystyssä. Näin tein Siirinkin kanssa ja se antoikin jalustan tutustumisen jälkeen olla, mutta Zillan mielestä se on niin ällistyttävä. Näkeehän se sitä tuossa joka päivä eikä silloin ole kiinnostunut mutta auta armias jos kuvaan videota niin se on kuumaa tavaraa.

 • Universalis

  Toi Zooplus oli uus tuttavuus, pistin kirjanmerkkeihin et voi tutkia tarkemmin vielä valikoimaa. Hyvä että uusia vinkkejä tuli lelujen ostopaikoista! Kiitos! 🙂

  Porinassa 9 olit kauempana kamerasta. Tuokin näkyi hyvin Porinoiden edistyessä, että keksit hyvän paikan kuvata. Alussa olit eteisessä, mutta tuo olkkari on ehdottomasti parempi. 🙂 En muuten tajunnut heti yhteyttä Poriin Porinoissa, tyhmä kun olen… 😀 Koin oikein ahaa-elämyksen, kun yhtäkkiä ymmärsin. 😀 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Muistaakseni Zooplussalla oli et jos osti tietyllä summalla sieltä, niin ei tarvitse maksaa postikuluja. En vaan muista oliko se 50 vaiko 70EUR.

   Aaa, niimpäs olinkin. Tuo Porina 9 on kuvattu GoProlla. Ahaa -elämykset on hyviä. Tulee itelle aika ajoin. 🙂

 • Anonyymi

  MyTrendyPhone, sieltä löytyy vaikka ja mitä. Kolmet kuoret jo tilannut, nopea ja varma toimitus: Suosittelen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… netistä olen kyllä lukenut toisenlaisia kokemuksia.

  • Anonyymi

   Toki voin vain kertoa omasta kokemuksestani ja ne ovat olleet vain positiivisia kyseisestä nettikaupasta:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä että itselläsi on hyviä kokemuksia. No ehkä sieltä pitää joku kokeilla. Eipähän sitä nyt konkkaan mene jos 10eur jää saamatta mutta periaatteesta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No monet ja monet. Mulle riittää kahdet uudet + nää vanhat. Vaihtelun vuoksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulle riitti kans se mikä Lumiassa oli. 🙂