Syntt%25c3%25a4rijuhlaasu1.jpeg
Blogi

Iloinen pupuliini pinkissä mekossa

Iloinen pupu se tässä morjesta vaan! Oon täällä touhunnut kauhealla vauhdilla loppuviikon blogipostauksia ja pessyt pyykkiä, sekä muutenkin siivonnut. Mulla on tämä tuleva viikko todella kiireinen, koska kuvaukset. Haluan siis tehdä kaikki pakolliset asiat pois alta, ettei mun tarvitse noina päivinä kun kuvaillaan, niin miettiä kotiin päästyä yhtään mitään. Ekan kuvauspäivän jälkeen tiedän, mitä odottaa, eli poikkiolemista, mutta on se sen arvoista. Jännitin aluksi sitä kuvaushetkeä, että osaanko olla oikein, mutta ilmeisesti osasin kun ei asiasta tullut huomautuksia. Ehkä ne omat kuvailut on sen verran opettaneet, että kameran edessä osaa olla jo suht luonnollisesti. Tuli myös testattua tuona ekana kuvauspäivänä Yyterin uusi ravintola, Helmi. Pikkaisen tuo yllätti ruokavalikoimallaan, koska jotenkin odotin sen olevan laaja, mutta sieltä saikin tyyliin hampurilaisia, pizzaa ja myöskin salaattia. Odotin listalta löytyvät tyyliin perunamuussia ja lihapullia. Pienen valinnan jälkeen päätin ottaa nimikkoburgeraterian eli Yyteriburgerin. Ja oli muuten hyvää! Samalla myös toimittaja sai makua siitä, että kun mut saa veteen, niin sieltä saaminen on se isoin ongelma. Otin kyllä ilon irti kun tuolla sain uiskennella, mutta pidin silti järjen mukana, etten voisi olla kauhean itsekäs ja jäädä veteen, kun toiset on rannalla.  
Mä oon viime päivinä huomannut haluavani hernekeittoa. Luin ihan oikein, hernekeittoa! Kävin sitten tänään hakemassa säilyketölkin tätä ihanaa sapuskaa, koska mä en osaa tehdä sitä itse, eikä mulla luultavasti olisi hermoja sen tekemiselle. Ja ai että miten hyvää se osasikaan olla monen vuoden jälkeen, tai en ainakaan muista syöneeni hernekeittoa pitkiin, pitkiin aikoihin. Nämä on niitä hetkiä, kun pitää kuunnella mitä mieli, tai kroppa haluaa (kumpi se sitten onkaan), koska muuten se jää sinne takaraivoon ärsyttämään. Sain myös vihdoinkin Wishistä tilaamani kynätestisetin ja pistin samantien parit lisätilaukseen. Mä oon kova kuluttamaan mustia kyniä ja kauhistuttaakin maksaa niistä 5€/kpl, mutta nyt kun eteeni tuli tällainen tarjous jossa sai 5€ summalla 20kpl, niin olihan se pakko tilata ja kynät vaikuttaa ihan kelvollisilta. 
ARVONNAN VOITTAJA SELVILLÄ
Lauras Vintage arvonnan voittaja on selvillä ja hän on osallistuja numerolla 15. Onneksi olkoon, Anne! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia, käyhän kurkkaamassa! Lauras Vintage haluaa kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita shoppailemaan Lauras Vintagen nettikauppaan, joka on aina avoinna. Terveisin, Laura 
Käytiin lauantai-illalla taas iltapulahduksella, mutta ei menty tällä kertaa Harjavaltaan, koska seurueemme pienimmät valitsivat paikan. Tällä kertaa kävin pulahtamassa Pinkjärvellä. Vähän kyllä jänskätti mennä sinne, koska oli pilvistä eikä lämpöäkään tainnut olla kuin 15-17 astetta. Menin sitten kuitenkin tyyliin että reippaalla vauhdilla niin pitkälle veteen, et pystyin sukeltamaan. Ei siis mitään, iiik kun on kylmää, vaan sinne vain! Nyt mulla on nokka ollut tukossa tuosta lähtien, eikä mun luottokaverista Vicksistä (nenäsumute) ole mitään apua. Nokan aukaisuvinkkejä otetaan vastaan! Mut oli se kyllä sen arvoista, kun sai pitkän aikaa riehua siellä vedessä, sukeltaa ja nauttia olosta. 

Lisäksi meillä oli viikonloppuna paritkin synttärit, mutta kaverin 40-vuotissynttäreille pukeuduin tällä tavoin eli Ralph Laurenin pinkki mekko pääsi käyttööni sillä kerralla. Olen omat RL:n mekot ostanut Booztista, koska sinne tulee parhaimmat alennusprosentit. Tähän sitten lisäksi KenkäPorista löytämäni Soft Linen avokkaat, jotka on haaleankultaiset väriltään – tietyssä valaistuksessa vaikuttavat jopa hopeisilta. Tähän vielä Furlan pronssinen Metropolis sekä House of Simonelta saamani kullanväriset nahkakorvikset, jotka muotoiltu kukiksi. Halusin laittaa mekon kanssa jotain kultaisensävyistä. Oli kyllä mukava ilta, vaikka en itse lähtenyt mihinkään baareihin riehumaan. Ei ollut silleen energiaa riekkua aamupuolelle yötä, mutta kuitenkin sen verran että sai hetken juhlia ystävän tärkeitä juhlia – seuraavaksi sitten viisikymppisille.  

Mekko – Ralph Lauren
Avokkaat – Soft Line
Laukku – Furla Metropolis
Korvakorut – House of Simone (Saatu)

60 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  No nyt näyttää hyvältä! Tuollainen mekko ansaitseekin laittautumista korujen ja meikin muodossa. Itsekään en ole kovin innokas lähtemään baareihin, kun ei siellä pysty edes kunnolla juttelemaan, jos musiikki on isolla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Kyllähän todellakin ansaitsee laittautumista, mutta aion käyttää ihan arjessakin. Tykkään kun on mekkoja joita voi pienellä laittamisella saada juhlavammaksi. 🙂 Totta muuten, eipä baareissa voi juurikaan jutella jos musiikki on kovalla.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi kuinka kauniisti tuo mekko pukee sinua. Upea leikkaus ja väri. Näytät tosi hyvältä! Saako udella mekon hintaa ja kokoa? Tekisi mieli itsellekin samanlainen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Mekko maksoi n. 79€ ja on kokoa 54. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tyylikäs asu ja asusteet , 10 + . Pinkki on ihan sun väri kyllä. Innolla ja jännityksellä odotan jo tuota ylen juttua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, odotan myös innolla sen tuloa telkusta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tarkoittaako se, että muut esilukevat nämä kommentit, että et enää itse eds vastaile niihin? Tykkään lukea blogeja, joissa on keskustelua bloginpitäjän kanssa. Nyt tuntuu turhalta edes kirjoittaa kommentteja, kun et niihin kommentoi. Tuntuu, ettet välitä enää seuraajistasi. Moni on esim. ihmetellyt kommenteissa tuota sinun kaikissa viime kuvissasi käyttämää voitonmerkkiä. Mikä juttu se oikein on? Miksi se on joka kuvassa. Näyttää oudolta monen mielestä niin olisi kiva kuulla oma kommenttisi siihen.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niinpä minkä asian olet voittanut/saavuttanut kun tosiaan joka kuvassa voitonmerkki on?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Samaa mieltä. Blogisi vahvuus oli (ennen) nimenomaam kommentointi ja vilkas keskustelu. Jätä vaikka joku postaus tekemättä ja vastaa sen sijaan kommentteihin, sillä eipä noita viikon-parin viiveellä tulevia vastauksia enää kiinnosta lukea.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kaikesta sitä ihminen onkin tilivelvollinen! 😂
   Toi on totta, et on ollut kiva kun Pipsa on vastaillut kommentteihin. Mutta se, että täällä porukka on suorastaan vihaisena, kun ei vastausta kuulu… Vaikka Pipsa on bloggaaja, tuliko mieleen, että hänellä voi olla muita kiireitä ja muutakin elämää? Tai että aina ei vaan jaksa, varsinkaan kun kommentit on pelkkää vinkumista ja kiukuttelua. Malttakaa nyt hetki mielenne, eiköhän Pipsa jossain kohtaa vastaile, JOS hän haluaa ja ehtii.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kuka täällä on ollut vihainen? Ja kuka nyt on vinkunut ja kiukutellut? Kai asioita voi toivoa ilman että se on vinkumista? Kommentit eivät varsinkaan ole olleet PELKKÄÄ vinkumista ja kiukuttelua.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Bloggaaja saa toki tehdä mitä itse haluaa, mutta blogin lukijamäärä ja sitä kautta esimerkiksi siitä saatavat rahat riippuvat kävijöistä.

   Ei vuorovaikutusta, kävijämäärä vähenee. Ei kukaan niitä vanhoja vastauksia enää jaksa lähteä lukemaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nyt kärsivällisyyttä, mulla on ollut muuta menoa joten kommenttien vastailut on vähän jääneet, mutta on ollut tarkoituksena silti vastata näihin. 🙂 Että jos se mun vastaus kiinnostaa, niin se pitää jälkikäteen kurkata.

   Se on rauhanmerkki, jota voidaan toki myös ajatella voitonmerkkinä mutta itselleni se nyt on enemmänkin rauhaa. 🙂 Rauhaa tänne blogiin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ano 21.48: joo, ihan asiallisiakin viestejä on. Mut tuntu vaan tossa hetkessä että vinkumista ja kiukuttelua on saanut täällä lukea enemmän kun hermot kestää, siksi noin kärjistin. Jotenkin se, että luulis tätä blogia lukevien olevan aikuisia ihmisiä ja silti kommenteissa on ihan käsittämätöntä neuvomista, ilkeilyä, kaikkea negatiivista niin usein… Mä en vaan voi käsittää sitä. Enkä siis tarkoita pelkästään tämän postauksen kommentointia.
   Mutta joo, ehkä mun vaan pitää oppia hyväksymään se, että netissä jotkut vinkuu tahallaan ja jotkut tahattomasti (vaikea kirjoituksesta tulkita välillä), ja että mun mielestä henkilökohtasuuksiin menevät töksäyttelyt ei kaikkien silmiin ole sitä. 😊

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Harmi, kun enää vastaa kommentteihin. Toivotko edes kommentointia? Senhän voisi poistaa kokonaan käytöstä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kun elämässä on muuta menoa, jostain se aika pitää ottaa pois ja kommentit olivat nyt ne, etten ihan heti niihin pystynyt vastaamaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Aika harvoissa ravintoloissa on tarjolla muussia ja lihapullia. Burger taitaa olla luottovalintasi ravintoloissa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se olikin lähinnä heitto että muussia ja lihapullaa, pointti kuitenkin että jotain perusruokaa kuitenkin. En tietenkään kieltäydy burgerista jos se on lähes ainoa vaihtoehto. 🙂 Eli mieluummin se burgeri, kuin mennä monta tuntia kurisevan mahan kanssa. Sekään ei nimittäin ole hyvä vaihtoehto.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos menen ravintolaan, syön mielelläni muuta kuin sitä salaattia. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Lohisalaatti on kyllä laskettavissa jo ihan ruuaksi, kevyeksi sellaiseksi. Mullakin on usein töissäkin lounaaksi salaattia, se voi olla terveellistä ja täyttävää ja pitää silti nälän poissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, on se ruokaa, en mä sitä meinannutkaan etteikö salaatti olisi ruokaa, mutta kun menen ravintolaan, se ei ole ensimmäisenä mielessä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Elämä on valintoja täynnä.
   Mä nykyisin valitsen aina sen terveellisemmän vaihtoehdon, vaikka olisinkin ravintolassa. Haluan tehdä näin, koska voin hyvin kun syön terveellistä ravintoa. Toki kaikki salaatitkaan eivät ole kevyitä tai terveellisiä, jos ne on uitettu kastikkeessa, mutta siihenkin voi itse vaikuttaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mekko on kyllä valitettavasti ihan liian tiukka ja pieni, jälleen kerran. Rintojen sivusta huomaa parhaiten. Olisiko kahta kokoa isompi ollut sittenkin se oikea koko sinulle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaikea sanoa kun kahta kokoa isompaa kokoa ei ole valikoimassa ja mielestäni tämä menee ihan hyvin näinkin – pienen ongelman kanssa, joka korjaantuu laihtuessa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hiukset on nyt hyvin ja huulipuna piristää kivasti ilmettä! Näytät nyt paljon hoikemmalle kuin uimavideolla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä, olin vallan unohtanut, mut hyvä kun te muistatte. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on lähinnä vitsi, tulee noista kahdesta sormesta. Joku lukija mielestäni oli tästä kirjoittanut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tulee noista sormista. Jonkun lukijan mielestä ne on pupunkorvat.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ehkä Pipsa tuntee olonsa hyppelehtiväiseksi. Ainakaan ei työnnä päätään pensaaseen, kuten puput tekevät.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, ehkä mä tunsin itteni hyppeleväiseksi. No ei vaiskaan, se tulee noista "pupunkorvista".

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kokeilepas Zizzin Emily-housuja, ovat siis kyllä farkut, mutta kuin pumpulit jalassa. Mun eka farkut pariin kymmeneen vuoteen ja ei ihanammat housut vois olla. Leveyttä on enemmän tässä mallissa lantiossa, joten istuvat kuin unelma! En ois ikinä kuunaan päivänä uskonut!!! Tää on onnea!!!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Todella kaunis mekko ja pukee sinua tosi hyvin! Muutenkin asukokonaisuus laukkuineen ja koruineen todella kiva 🙂 Huulipuna myös sopii sulle!
  Odotan että kuulen lisää näistä kuvaushommista!
  Hyvää syksyn odotusta 🙂
  -Maria

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, tämä oli kyllä ihana kokonaisuus 🙂 Kuvaushommista löytyy pientä videopätkää facen puolelta, jos tykkäät kurkistaa sieltä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miten elämäsi on nyt muuttunut niin kiireiseksi, ettet ehdi vastailla? Koulukin kun loppui jo ajat sitten. Itse en ainakaan koskaan palaa vanhoihin postauksiin katsomaan onko sinne vastattu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On tässä ollut kaikenlaista, esimerkiksi työtä ja kuvailuja. 🙂 Se on harmi jos ei palaa, mutta ilmeisesti vastauksellanikaan ei ollut sitten niin suurta painoa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos purkkihernekeitto on mielestäsi hyvää (se ei ole!), niin itse tehty hernekeitto on sitten sinun mittakaavalla taivaallista. Mikä siinä on niin vaikeaa, ettet itse osaa tehdä? Netistä löytyy ohjeita. Eihän siinä mitään vaikeaa ole, joskin valmistumista saa odotella pitempään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen syönyt itsetehtyä hernekeittoa ja se oli taivaallista verrattuna purkkihernekeittoon. Tosin noissakin on eroja, itse tykkään Pirkan tekemästä. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *