Hyv%c3%a4%c3%a4+uutta+vuotta 2.jpeg
Blogi

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Koska miun on niin vaikea päättää minkä haluaisin blogiin päätoivotukseksi, niin listaampa teille nuo kaikki kolme ihanaa kun kerrankin kissoista sai noin ihania kuvia.

Oikein IHANAN RÄISKYVÄN ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2014 teille kaikille ihanille mussukkalukijoilleni sekä mahtaville yhteistyökumppaneilleni!

Tässä vähän (huonoa) kuvaa vaatetuksesta millä otin Uuden vuoden vastaan. Eli mekoksi valikoitui tuo värikäs mekko, tietenkin ja sen seuraksi bolero koska onhan tuo mekko olkaimeton ja täällä Porissa on just nyt todella kamala tuuli! Ulos varustauduin lämpimällä takilla, Marja Kurjen kaulahuivilla ja Vansin ihanan pinkeillä kengillä. Voitte nähdä tuon kokonaisuuden videolla, kunnei siinä ehditty kameran kanssa alkaa säätää.

Tämä video kantsii katsoa! Sain vihdoin ja viimein kuvattua pitkäaikaisen aikomukseni eli uuden vuoden ilotulituksen. Koska vihdoin löysin kamerasta ne suhtkoht sopivat säädöt. Eli tässä Porin Uudenvuoden ilotulitukset 2013-2014! Ps. varsinkin loppua kantsii katsoa, siellä ne parhaimmat on. 😉

36 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Täällä taas yksi ano huutelee…

  Huomautan herkästi juurikasvustasi, ja ihmettelen edelleen tuota meikkaamattomuuttasi, mutta täytyy antaa tunnustusta, että näissä postauksissa olet kyllä usein ajan tasalla.

  Kiva kun viitsit käydä kuvaamassa ilotulitusta. Ja kiva kun olette hankkineet asianmukaiset lasit juomien nauttimiseen, näyttää (ja varmasti maistuukin) paremmalta. Ja nyt lasi on paremmin kädessäkin.

  Eli kiva kun kuitenkin kuuntelet lukijoitakin, vaikka välillä (= usein) vastaan vänkäätkin. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Elä anna sille juurikasvulle valtaa, jos se ei minua häiritse niin elä anna sen häiritä itseäsikään. Sama koskee meikkaamattomuutta. 🙂

   Heh, en mä näissä kyllä ollut kuunnellut lukijaa…. vaikka kyllä mä toki joskus kuuntelenkin mutta en joka käänteessä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvää Uutta Vuotta! Jaksan jaksan ja jos en joskus jaksa, niin aina voi pitää taukoa. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   pitääks sitä aina vittuilla? pipsa tehnyt mukavasti kun kuvannut ilotulituksen ja sinä kehtaatkin tulla vittuilemaan jostain eritason ilotulituksista. tampere vähän isompi kaupunki kuin pori.mut oli ne tampereenkin ilotulitukset melko laimeet verrattuna dubain ilotulituksiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän se Tampereen tulitus näkyi olevan aika kiva. Mutta kiva se on kaikkialla muuallakin uudenvuoden ilotulitukset, että nyt vähän parempaa mieltä eikä tällaisia "meillon parempi ku teillon". Sillon kun asuin Tampereella, niin sillon ei vielä tainnut olla ilotulitusta ellen väärin muista? Kiva että sielläkin siis alettu tulittelemaan. 🙂

  • Unknown

   Unknown

   No niimpä, munkin mielestä tampereen ilotulitus on toooooosi laimee tänne Dubaihin verrattuna. Ei kyllä ois tullu mieleenkään tulla kehuskelemaan ilman typerää kommenttia!!!

 • Kilokiukuttelija

  Kilokiukuttelija

  Hyvää uutta vuotta. Edelleen pakko ihastella molempia pitkäkarvatassulaisia – ihanan näköisiä karvakasoja!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvää uutta vuotta! Karvakasat on kyllä ihania. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miten sä onnistutkin ottamaan kissoista noin kauniita kuvia? Mun kuvista tulee vain tärähtäneitä. Joka tapauksessa ihanat kissat, ihanat kuvat ja oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle. Älä ikinä lopeta tätä blogia! -A-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Helposti. Mies vaan heiluu taustalla namin kanssa ja mä tähtään kameralla. 🙂 Yksin tuosta ei tule mitään. Kokeile joskus siis avun kanssa kuvata. Ja anna kameran laulaa kokoajan. Riittää kun sieltä 200:n joukosta löytyy yksikin loistava kuva. 🙂 Hyvää uutta vuotta sinulle myös! Ja ei ei, en ole lopettamassa blogia, tosin en voi sanoa etteikö joskus sen aikakin tulisi mutta se on joskus hamassa kaukaistulevaisuudessa se. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä tarkoitat sanomalla että kuva on huono mutta video hyvä? Minun mielestäni ihan toisinpäin, kuva hyvä ja selkeä ja video tumma eikä mitään erota. Sisällä voi käyttää salamaa, kun kuvia ottaa. Hyvä uutta vuotta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis sekä kuva että video ovat huonoja, koska huono valaistus keskellä yötä. Mutta toki nyt kuva on hitusen parempi kuin video mutta pointti on että kuitenkin saatte jonkuinselvän millaisen vaatetus mulla oli tuolla ulkosalla. Kokeiltiin salamankin kanssa kuvan ottoa, oli kamalia kuvia.

 • Möllikkä

  Möllikkä

  Hyvää uutta vuotta!!!

  Ihmettelen kyllä aina suuresti, että miksi jotain ihmistä kiinnostaa niinkin paljon toisen ihmisen juurikasvu, meikkaamattomuus ja se millaisista laseista juodaan viiniä… Ihan samalta se maistuu, oli se lasi sitten Iittalaa taikka tarjoustalosta ostettu juomalasi 😀 Ja miten tuo meikkaamattomuuskin on joillekin niin ylitsepääsemätön juttu? Kait se on joku ajatus, mikä meihin istutetaan jo nuoresta, että naisen kuuluu meikata ollakseen muiden mielestä hyväksyttävä tai jotain. Itse en myöskään meikkaa muuta kuin erikoistilaisuuksiin ja ihmettelen enemmänkin niitä jotka jaksaa nähdä sen vaivan joka päivä 😀 Mutta toki se ei ole minulta pois, joten jos joku haluaa meikata niin se sallittakoon (samoin kuin se, että joku toinen ei meikkaa).
  Minusta näytät aina ihanan raikkaalta ja luonnolliselta kuvissa, etkä liian laitetulta ja pakkeloidulta, joten mielipiteitä ainakin on erilaisia, myös meillä lukijoilla (ja sekin on tottakai ihan hyvä juttu, vaikka joskus toisten mielipiteet ihmetyttääkin).

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minä puolestaan tavallaan ymmärrän joidenkin kommentoijien ihmettelyn siitä, ettei Pipsa panosta hiuksiinsa tai meikkiin kuten pukeutumiseen. Kommenttien tyyliä tai sävyä en aina ymmärrä. Mielestäni on hieman ristiriitaista miettiä vaatetustaan ja selvästikin laitttaa siihen rahaa ja jättää sitten hiukset ja kasvot huomiotta. Juurikasvu antaa huolittelemattoman kuvan ja pienellä ehostuksella kasvot näyttävät niin paljon paremmilta, ja en nyt tarkoita mitään raskasta pakkelointia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No mitä sitten? Jos toinen ei välitä tuollaisista niin eihän sen kuitenkaan ryysyihin tarvitse pukeutua! Pipsakin on niin monet kerrat sanonut ettei häntä vaan kiinnosta. Pitäisikö siihen edes olla jotain erityisestä syytä? Miksei sitä voi vain hyväksyä? Juurikasvusta ja meikkaamattomuudesta saadaan aina kauheat tappelut. Mun mielestä tuossa ihmettelyssä mennään jo liiallisuuksiin kun asiat on tosiaan Pipsan osalta käyty läpi mutta aina tietyin väliajoin joku sieltä tulee mukamas ihmettelemään taas samoja asioita. Miksei siis vain voi antaa jo periksi? Pipsan ammatissakaan ei kauheasti kannata mitään meikkauksia käyttää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla ei ole tähän asiaan enää mitään lisättävää, olen kantani kertonut aikoja sitten.

 • Universalis

  Universalis

  Ihanat kisut kuvissa! Kyllä se on taidetta noiden karvakavereiden kuvaaminen, joskus onnistuu tosi hyvin ja joskus ei millään tahdo saada hyviä kuvia. 🙂

  Kiva kun kokeilit boleron kanssa tuota mekkoa. Tykkään! Bolero jotenkin täydentää kokonaisuuden. Lämpimällä sitten ilmankin menee. 🙂

  Hienot ilotulitukset ja hyvin kuvattu! En oo moneen vuoteen käyny kattomassa oikeen järjestettyä ilotulitusta, joten oli kiva nähdä näin videolta semmoinen. Lapsena aina käytiin kaupungin järjestämää ilotulitusta kattomassa ja olihan se hienoa. Plus että sai valvoa kerrankin myöhään, se oli myös mahtavaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos yksin pitäisi kuvata, niin ei tuu yhtäkään hyvää kuvaa mutta avustuksen kanssa niin saa kyllä hyviäkin kuvia. Joskus vielä mä saan noista oikee edustuskuvat. 🙂

   On se bolero ihan kiva mutta oisin halunnu kokeilla sitä sen yhden toisen neuletakin kanssa, mutta kun se on taas kadonnut. En mistään löytänyt vaikka oon nyt toisena päivänäkin koettanu ettii. Ei löydy! En tajuu mihin oon sen mukamas jättänyt.

   Kiva kun tykkäsit ilotulitusvideosta. 🙂 Ens vuonna saan kattoo ihan ilman kameraa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, osittain ihan kivaa ja osittain ihan turhaa. Kyllä siitä silti kiva fiilis tuli kun katteli kauniita raketteja. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minusta on ihan järjetöntä, kun kaupungit säästävät kaikesta mahdollisesta (mm. vanhustenhoidosta) ja sitten kuitenkin järjestävät ilotulituksia… Yksityiset ihmiset saa minun puolestani ampua ylimääräiset rahansa taivaalle, mutta kunnat ja kaupungit voisivat jättää sen tekemättä. Varsinkaan kun ns. ylimääräinen raha on aina jostakin muualta pois.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei!

  Jotenkin tuo "bolero" lyttää muuten kivan asun, roikkuu päällä eikä oikeen istu kunnolla. Joku kevyempi neule vois olla kivempi.

  Hyvää uutta vuotta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oisin mie ottanut yhten toisen neuletakin mutta kun se on taas tehnyt katoamistempun. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei!
  Ymmärrettävästi et halunnut julkaista kommenttiani alkoholismistasi. Tosiasiat eivät kuitenkaan piilottelemalla katoa ja vaikka yritätkin lukiojoille esittää jotain muuta, tiedät itse kuitenkin että sinulla on ongelma. Kaikkea hyvää kuitenkin ja selvempä uutta vuotta. Ehkä tipattomalla olis hyvä aloittaa terveempi elämä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mitäpäs jos nyt lopettaisit tämän kiusanpidon. Hetken tää oli vielä huvittavaa mut nyt tää häiriköinti menee jo liiallisuuksiin. Lopeta hyvän sään aikaan. Alkoholiongelmani on olemassa vain siellä sinun pääsi sisällä. Että sinulle mie tässä nyt toivottelen vähän selvempää uutta vuotta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Noi toivotus-kuvat on tosi hienoja! Etenkin tuo on aiva ihana missä on molemmat kisulit. 🙂
  Mä arvasin että kommenttiboksis on jotai sekopäistä meneillään ku av:lläki oli aloitus sun alkoholiongelmasta. 😀 Ethän sä ees ryyppää ikinä, mistä ihmiset repii näitä juttuja..
  Hyvää 2014 vuotta!
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, se on parhain kuva mutten silti osannu yöllä päättää et mikä ois se paras ni lättäsin kaikki tuohon. 🙂 Aijaa, vai on sielläkin keskustelua tästä alkoholiongelmasta. Hassuinta on että koko jouluna olen juonut yhden ainoa punaviinipullo enkä sitäkään yksin. Samoin tää eilinen shampanjapullo josta on edelleen yli puolet jäljellä. Joo, se kyllä pitäisi juoda pian pois ettei pahene. Mut en tosiaan ole mikään happo. 🙂 Mä oon ryypiskelyni ryypännyt sillo nuorempana, ei tämmönen vanhus enää jaksa ku tulee lasillisestakin ihan huppeliin. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pakko kommentoida tähän alkoholiasiaan: eihän sun hyvänen aika tarvitse kenellekään selitellä tai perustella sun juomisia! Varsinkaan jonkun sekopään vuoksi. Voin luvata ettei kukaan todellakaan luule sulla olevan alkoholiongelmaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eihän toki mutta pakko oli tuon yhden kerran kommentoida asiaa. Pakko vaan pudistella päätä ja ihmetellä miten jotkut jaksaakin pistää energiaa tuollaiseen kiusanpitoon. Että oonpas mää nyt kovin sitkee piikki siellä jonkun ihossa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *