Featherlook1.jpeg
Blogi

Hiusten hemmotteluhetki Hiusstudio Feather Lookissa

Yhteistyössä Hiusstudio Feather Look

Sain tuossa jokunen aika sitten viestiä Hiusstudio Feather Lookilta että kiinnostaisiko minua tulla pieni hemmotteluhetki hiuksille, eli tässä tapauksessa kyseessä oli hiusten värjäys+olaplex-hoito sen yhteydessä sekä hiusten leikkuu. Olin aivan innoissani tästä, joten tietenkin sanoin kyllä koska olin jo ajatellutkin että hiukset kaipaisivat pientä piristystä. Onneksi mulla oli tämä viikko onneksi vapaata niin sain omalta osaltani järjestettyä menemiseni sillä tavalla, että pääsin mahdollisimman nopeasti hemmoteltavaksi.

Oli ilo taas palata tuttuun ja turvalliseen kampaamoon, melkein vuoden tauko tässä kerkesikin olemaan. Mä oon kyl jotenkin mieltänyt tämän Hiusstudio Feather Lookin omaksi kampaamokseni, että sinne mie suuntaan kun hiusongelmia ilmaantuu. Mä pidän sitä tärkeänä että kampaajan kanssa kemiat napsahtaa yhteen ja mitä olen myös kuullut muilta, että sen täydellisen kampaajan löytäminen on kuin lottovoitto. Mä oon sitte varmaan saanu jackpotin koska mulla on Hiusstudio Feather Lookissa ei vaan yksi, vaan peräti kaksi kampaajaa joiden käsiin luotan hiukseni.

Tällä kerralla olin ensimmäistä kertaa Mariaanan taitavien käsien käsittelyssä ja en voi kuin kehua. Kuten tuossa aiemmin sanoin että itselleni on tärkeää että kemiat natsaa kampaajan kanssa, koska tykkään näissä tilanteissa höpötellä, kysellä vinkkejä ja kaikenlaista. Mariaanan kanssa oli kyllä niin lepposta olla, kuin vanhan kaverin kanssa olisi höpötellyt ja se on aina kiva kun sen takia pystyy rentoutumaan. Mariaana saa multa 5/5 – Voin suosisella häntä! 

Keksittiin myös Mariaanan kanssa kiva tarjous teille Porilaisille lukijoilleni – nyt nimittäin kannattaa viedä hiukset Hiusstudio Feather Lookiin hemmoteltaviksi. Kun tilaat minkä tahansa hiustyön 7.- 31.10.2016 välisenä aikana, saat sen -20% alennuksella – muista vain mainita tilauksen yhteydessä lukevasi blogiani ja että olet täältä tarjouksen bongannut. 

Mie sain hiuksilleni tällaiset putelitkin kotiin viemisiksi – Fudgen hopeashampoota ja mun on pakko sanoa että vähän tuo violetti väri arvelluttaa mutta Mariaana rauhoitteli ettei siitä mitään ihmeempiä saa aikaiseksi jos sitä käyttää vain välillä. Tällä shampoolla pitäisi hiuksien pysyä luonnollisen värisinä koska taittaa keltaisuutta pois. Toinen puteli on Tigin Small Talk eli hiuksiin jätettävä hoitoaine joka samalla siloittaa, lisää tuuheutta sekä muotoilee – kuulostaa siis just mun hiuksille sopivalta hoitoaineelta.

Tällainen siitä tukasta sitten tuli –  ei mitään dramaattista muutosta mutta pieni ja tykkään itse todella paljon. Mariaana laittoi tyveen suhtkoht luonnollista hiusväriäni juurikin sen takia ettei se tyvikasvu sitten näkyisi ja alkaisi haitata. Tämä tehtiin juuri siitä syystä koska olen edelleen hyvin laiska ylläpitämään hiustenväriä eli en jaksa 2-3kk välein hyppiä siellä värjäyksellä mutta latvojen napsulla voisi yrittää käydä vähän useammin. Halusin pysyä vaaleassa värissä mutta pistettiin pientä twistiä muutamalla vaaleanpunaisella raidalla. Tähän käytettiin liukuvärjäys -tyyliä eli tyvestä tumma mutta latvaa kohden menee aina asteittain vaaleammaksi. Laineet oli Mariaanan piristys ja sitä se tosiaan oli, piristystä koska en itse tee tuollaisia. Mut ihana hemmotteluhetki hiuksille, ei voi kuin lämpimästi suositella!
Mutta tässä vielä loppuun video tuosta hemmotteluhetkestäni, olkaapa hyvä…

        

34 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Upea tukka! Kiva kun ei tullut liian radikaalia muutosta, pukee sua tuollainen neutraali väri. Itse olen käyttänyt tuota Tigin mömmöä vuoden, ja on hullun hyvää. En käytä enää normi hoitoainetta ollenkaan suihkussa käydessäni, vaan jätän tuon sen sijasta päähän, ja tukka on tuuhentunut vähintään kolminkertaiseksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. Mä tykkään, enkä tosiaan mitään radiaalia muutosta edes halunnut. Mut annoin Mariaanalle silleen vapaat kädet että sai päättä ehdotuksistaan jommankumman ja tää liukuväri sitten tehtiin. 🙂 Kuvassa se ei oikein näytä miltään, mut tyvi on mun mielestä semmonen harmahko tai maantienharmaan, sitten vaaleampaa ja latvoissa vieläkin vaaleampaa tai kirkasta. 🙂 Mä pesin tänään hiukset noilla aineilla ja tykkäsin, tuo Tigin aine oli hyvää – ite vaan otin kaks pumppausta vaikka selkeesti yks ois riittänyt mut oppia kantapään kautta. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ymmärsinkö nyt oikein? Kampaaja ehdotti sinulle väri- ja leikkausvaihtoehtoja ja valitsit niistä tämän vanhan millainen sinulla jo oli? Eihän tässä ole mitään uutta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei, et ymmärtänyt. Mariaana tosiaan ehdotti mulle miten voitaisi värjätä, mulla tosiaan oli toiveissa et pysytään vaaleissa sävyissä mutta sanoin kuitenkin et oon silti avoin kaikille. Mä sanoin Mariaanalle että hän voi päättää värien suhteen, että siinä annoin vapaat kädet – itse en päätöstä varsinaisesti tehnyt. 🙂 Leikkauksesta Mariaana ei sanoanut, vaan mä itse toivoin että jos latvoista voisi vähän tasoittaa. Ja tämä ei edelleenkään ole se sama väri mikä mulla oli. Tää on liukuvärjätty – tyvessä on tummaa, keskellä on vaaleanruskeaa ja latvoissa on jotain todella kirkasta vaaleaa väriä, melkein jopa valkoista. Joo, se näyttää tuossa kuvassa aika samalta mutta usko pois vaan, se on eri.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä toi värjäys näkyy tässäkin kuvassa, paljon siistimpi. Keltaisuus häiritsi aiemmin, mutta nyt se on tiessään. Osaavaa jälkeä kampaajalta. Ja joo, pitemmille hiuksille enempi Tigin aine on hyvä, lyhyillä hiuksilla liika määrä tuntuu "limaiselta" 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mua se keltasuus ei silleen häirinnyt mut nyt kun näin miten nätti tää väri on tälleen, niin tykkään kyl tästä enempi. Mä luulin että sillä kylmällä sävyllä tarkoitettiin semmoista melkein harmaata. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Musta tuo tumma tyvi on epäonnistunut, kun nyt näyttää vaan siltä että sulla olisi valmiiksi juurikasvua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaaa, musta se on just hyvä kun ei sitten tartte murehtia sitä tyvikasvua. 🙂 Et siinä mielessä tää on just hyvä kun otettu huomioon tämä mun laiska ylläpito eli just siellä 2-3kk välein värjäyksellä ravaaminen. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tyylikkäät hiukset, kampaaja onnistui ihan sataprosenttisesti. Kiva kun malli on edelleen long bob, sillä se sopii tosi hyvin sinulle.
  <Inka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mie tykkään kans. Enkä tosiaan nyt talven varalle halunnut lyhyempää tukkaa. Katsellaan sitä sitten keväämpänä. 🙂

 • Anja

  Anja

  No wau, ihanaa luxusta tosiaan, tuohan sopii hyvin lomaviilon huipennukseksi. Kauniit sävyt ja ihanat kiehkuratkin 🙂 Minunkin alkais olla aivan pakko lähiaikana saada varattua kampaaja-aika… edellisestä on liian kauan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, se oli kyllä kiva virkistys lomaviikkoon. 🙂 Suosittelen kampaajaa, on se vaan niin kivaa sinne mennä vaikka itse oonkin laiskempi siellä silleen käymään mut sitten kun menee ni on se sen arvosta. 🙂 Sävyt on kivat, se ei oikein tossa kuvassa näy kunnolla – on oikeasti kylmempi sävyltään. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Aiotko laittaa itse noita kiehkuroita? Minunkin pitäisi varata aika kampaajalta, kun viimeksi kävin kahdeksan viikkoa sitten ja malli on jo ylikasvanut…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voisi sitä yrittää tehdä mut luultavasti niistä tulee fail 😀

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Itse yleensä kiireessä laitan hiukset kiinni ja kiharran ponnarissa olevat hiukset suoristusraudalla tai kiharrusraudalla. Menee munkin paksuun tukkaan about 5-10min, avatessa pitää vaan vähän edestä suoria irtohiuksia kihartaa. Kannattaa kokeilla, toimiva kikka jos on suhteellisen laiska ihminen hiustenlaitossa, kun ei tarvitse koko päätä käydä läpi mutta silti saa kivat laineet 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei kuulostaapa kivalta, pitääpä kokeilla jos joskus innostun. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvältä näyttää uudet hiukset. Minäkin pidän tuosta luonnollisesta väristä. En vain voi käsittää miksi käyt kampaajalla ainoastaan silloin kun saat käynnin ilmaiseksi. Yhden mekon hinnalla saisit muutakin hemmottelua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kans tykkään, vakka aiemmin oon vähän arastellut tämmöstä kylmempää sävyä mut tää on oikeastaan aika kiva. Ja nyt kun on tota Fudgea joka taittaa keltasuutta pois ni, eiköhän tää tästä. 🙂 Siis kyllähän mä kampaajalla käyn myös omasta pussista maksaen, just keväällähän taisin ihan omasta pussistani maksaa. Mut on se silti kiva näin yhteistyönkin kautta saada hemmottelua. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvät hiukset. Eikös olekin kiva, kun on hyvä kampaaja. Mulla aika lyhyet hiukset, joten kuuden, seitsemän viikon väliin pitää käydä kampaajalla. Sitten siihen väriä,raitaa tai tyvikasvun peittoa.
  Videota en nyt kerenny katsomaan, mutta huomenna katson.
  Nyt vähä kotihommeleita. Hyvää viikonloppua
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. No todellakin on kiva kun on hyvä kampaaja – ja kenen kanssa kemiat napsahtaa. 🙂 No juu, lyhyessä hiuksessa on vähän pakko käydä usein jos haluaa pitää sen lyhyenä. 🙂

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Kaunis kampaus! Mäkin otan 3värisiä raitoja ja tyvi ja pohja aika tummaa. Voihan se näyttää kuvissa juurikasvulta, mut on mun mielestä luonnollisempi kuin yksivärinen vaalea.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, on kyllä ihana tuollainen kiehkuralainekampaus, tykkään. Harmi kun en itse osaa tehdä noin nättiä mutta aion kyllä joku kerta yrittää. 🙂 Juu kyllä tää liukuvärjäys ja raidoitus on kivempi kuin se yksvärinen, oon kyllä samaa mieltä. Ja toimii paremmin just näin kun tukan omistaja on laiskempi ylläpitämään. 😀 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Leikkaus piristi paljon hiustesi ryhdikkyyttä! 🙂

  Toivottavasti kampaajasi osasi varoittaa fudgesta, että se on suuresti hiuksia kuivattava tökötti. Luonnostaan kuivan hiuslaadun kanssa etukäteen ja jälkikäteen suoritettava kosteutus on paikallaan.
  Halpa ja toimiva on kookosöljy, mutta vaikka Yvesin hiusnaamiokin on hyvä pelastaja. Kannattaa tosiaan hoitaa hiuksia ennen käyttöä, niin hiukset kestävät paremmin fudgea.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllähän se piristi. 🙂 Kyllä Mariaana tuosta varoitti enkä mä fudgea ajatellut joka pesukerralla käyttää, että välillä jotain muuta – just jotain kosteuttavampaa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Katsoin kuvasi ja sen jälkeen aloin etsimään kuvaa niistä uusista hiuksistasi. Ei kummoinen muutos kun ei edes eroa huomaa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nätti kampaus tuli 🙂 Olisi kiva nähdä myös tukka takaa, että leikattiinko sieltä minkä verran. Hyvää viikonloppua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Eipä sieltä juurikaan leikattu, tasoitettin vaan latvat eli ei oo mitään nähtävää. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen itse menossa hiustenleikkuuseen ja värjäykseen pian ja menisin kyllä tuonne mielelläni jos asuisin lähempänä kuin tämän 400 km. Ihan mahtavat hiukset!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jee, toivottavasti saat kans kivat hiukset. 🙂 Minkä väriseksi aiot värjäyttää?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *