Asu_27.9._1.jpeg
Blogi

Helmat hulmuten syyssäässä

Me ollaan oltu koko konkkaronkka (kisut siis mukaanlukien) ihan väsypoikki tänään. Kellon soittaessa olisimme kaikki vain halunneet kääntää kylkeä mutku ei. Mulla oli yöllä ollut mielenkiintoinen hetki Pirpanan kanssa, koska neiti löytää välillä hassuja nukkupaikkoja. Tätä en olisi välttämättä edes huomannut, mutta herätessä yöllä jalkani osui oudontuntuiseen ”isoon” pötköön ja koska se ei tuntunut karvaiselta eli kissalta, niin mun oli pakko nousta ihmettelemään että mikä siellä oli. Pirpanaksihan se pötkö paljastui, sillä neiti oli mennyt kaivautumaan pussilakanan sisään (sinne missä siis täkkikin on). Selvästi on alkanut tulemaan kylmä kun tuonne pitää kaivautua lämpimään. Nautitun aamupuuron (jossa itsepoimittuja mustikoita) jälkeen pääsimme lähtemään ja mun matkani vei äitini luokse, koska hänellä oli siellä pieni ongelma jonka kävin ratkomassa ja kun sen sain selvitettyä painelin tukka putkella Hennaa moikkaamaan ja loppujen lopuksi jumiuduin sinne kahden kauniin kaulakorun takia, koska en osannut tehdä päätöstä (enkä muuten vieläkään). Kaupungilla ollessani muutama tyyppi tuli antamaan hyvää palautetta minidokkarista ja miten olin ollut kuulemma niin rentona. Jeee! Tänään piti myös painua metsään mustikkaan mutta aika ei vain riittänyt siihen. Yritetään varmaankin seuraavan kerran viikonloppuna.    

Tuli tuossa mieleen unissa tehdyt hassut jutut, kun lueskelin eilen illalla Strömssö ryhmää. Aloin siinä sitten miettimään, että mitähän kaikkea hassua mä olen tehnyt. En sentään unissakävele tai muutakaan, mutta puhun senkin edestä. Muistan kun mies on monet kerrat kertonut miten oon herättänyt hänet kesken unien ja alkanut höpöttää. Yleensä se höpinäni on jotan siansaksaa tai sitten kysyn jotakin, mutta alankin nukkumaan ennenkuin toinen ehtii vastaamaan. Viimeisin juttu taisi olla sellainen, että herätin mieheni koska olin kuullut ääniä, mutta jatkotiedusteluihin multa oli tullut vaan jotain nönnönnöö vastauksia. Toinen kerta oli sellainen jossa kuulemma olin tökkinyt miestäni ja hokenut että herää, herää, mulla on tärkeää asiaa ja kun mies oli sitten kysynyt että mitä asiaa, niin minä olin vaan kääntänyt kylkeni ja jatkanut unia. Että hyvinpä tärkeää asiaa olikin. *nauraa* Olisi kiva kuulla teidän unitarinoita – mitä ootte tehneet, tai puhuneet unissanne.  

Bolero – Ellos / Maximekko – Yours Clothing / Tennarit – KooKenkä

Laukku – Mulberry / Lumme kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK 

Tänään päätin heittää päälleni maksimekon ja siihen piti päälle laittaa neulepusero, mutta Cubuksesta ostamani neulepusero on muuttunut ikävän kutisevaksi. Ajatus itsestäni rapsuttelemassa pitkin kaupunkia ei innostanut. Onneksi kaapista löytyi tämä napitettava bolero joka oli oikein sopiva tähän asuun. Nyt pitäisi jostain löytää lyhyt musta neulepusero joka ei kutittaisi. Kivasti tällä asulla vielä tarkeni vaikka sitä lämmintä aurinkoista päivää ei sitten tullutkaan. Pakko vielä laittaa mekkoja päälle kun siihen on mahdollisuus! Muutenkin ärsyttää kun valon määrä alkanaa vähenemään ja pitää ottaa lisävalot ja salamat asukuvien avuksi. Päätin myös laittaa pitkästä aikaa kaulakorun kaulaan ja valitsin ihkauutukaisen Lumme kaulakorun jonka sain Hennalta – tästä voit kurkata lähikuvaa korusta. Pakko sanoa että tykkään näistä leveähelmaisista mekoista, kun niiden kanssa on hauska pistää vähän ilo irti. Esimerkiksi tuo ylin kuva on napattu liikkeestä kun pyörähtelen ja tässä ilmeeni oli kohtuullisen neutraali – älkää huoliko, näette vielä joskus sen kunnon epäonnistuneen irvistyskuvankin.  

27 kommenttia