furla1.jpeg
Blogi

Furla Piper Crossbody Pinky

Se on saapunut! Nimittäin mun ihana pinkki pikkulaukkuni. Furla Piper Crossbody Pinky.
Tuo väri on niin karkkia etten olekaan nyt tehnyt muuta kuin ihastellut ihanaa laukkuani enkä ole ainut joka ihanan karkkilaukkuni on huomannut – bussissa satoi aamulla monen monta kehua tuosta väristä ja tietenkin kyselyä että mistä olen ostanut. Tämä yksilöhän saapui Italiasta asti ja aikalailla viikko siinä kesti kunnes sain tämän ihanuuden käsiini. Ja sopii todella monen mekkoni kanssa, jeij!

Nyt jo suunnittelen seuraavaa ostostani sillä mun tarvitsee saada joku pikkulaukku mustassa värissä ja olen jo uumoillut itselleni Furla Metropolis Crossbody Onyx laukkua. Sekä jotain isompaa laukkua joskus myöhemmin. Sitten olen katsellut ihanaa pinkin väristä rannekorua, mustia ballerinoita sekä miehelleni synttärilahjaksi joko vyötä tai lompakkoa, mutta näillä ei ole mikään kiire eli nyt suljetaan lompakko ja keskitytään säästämiseen. Pistinkin vanhat laukkuni myyntiin blogin FB-sivuille eli rusettilaukku, Guessin musta iso laukku sekä Guessin pikkulaukku. Myyn tulevien Furlan laukkujen tieltä pois ja siksi että mä tarvitsen tuonne vaatehuoneeseen tilaa.

Mitäs te tykkäätte ”Pinkystä”?

36 kommenttia

 • Suffeli

  "Pinky" looks great! Upea väri! Furla on minulle vähän tuntemattomampi merkki mutta hyvältä näyttää:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Furla oli mulle kans tuntemattomampi kunnes törmäsin siihen netissä kun tutkiskelin noita merkkilaukku valikoimaa.

 • Anonyymi

  Nätti väri, ihan kiva malli. Ja onnittelut Pipsa, olet mitä ilmeisemmin löytänyt jonkinlaisen kertakaikkisen maatamullistavan jutun, kun kerran olet saanut porilaiset aamubussissa joukoittain kommentoimaan jotain positiivisesti! 😀 Onnittelut siitäkin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Todellakin nätti väri ja malli, mut kyllähän se perusmustakin on hyvä. 🙂 No ei tuo oo eka kerta kun saan bussissa kehuja, mut onhan se vähän hämmentävää. 🙂

  • Anonyymi

   No sitäkin suuremmalla syyllä onnittelut: porilainen+aamubussi+kehuminen ja olet vielä törmännyt tähän usempaan kertaan = hyvin, hyvin erikoista, kun monesti jopa huomenen kakistaminen saati puhuminen vaikuttaa perin haasteelliselta 😀 Ymmärrän että myös hämmentävää, koska sitä se on. Hyvä että tuot värikkyyttä Satakuntaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuo on totta, mä oon aina tervehtinyt pysäkillä olijoita. 🙂 Mut mä oonki aina aatellu etten oo porilainen, en aidosti. 🙂

 • Anonyymi

  …aika..noh..ei uskoisi merkkilaukuksi.itse en ostaisi,mutta se sun aikasempi käsilaukku oli ihana!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se varmaan kuvassa kovin erikoiselta näytä mut näppituntumalla sen kyllä huomaa. 🙂

 • Maisun Maailma

  Apua. Jokainenhan saa rahansa laittaa mihin haluaa mutta yli 200e kukkarosta tai melkeen samanverran vyöstä on musta ihan järkyttävä summa! Olkoon vaikka kuinka kestävä merkkituote.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän sitä saa tehdä ja onhan se hintava, mut kyllä toi yks on sen ansainnut. 🙂

 • Anonyymi

  Toivottavasti blogi jatkossakin keskittyy muihinkin juttuihin, kuin ostoksien hehkuttamiseen ja esittelyyn. Olisi kiva lukea mm. kirjoista, elämäntaparemontista ym. Pelkkä kuluttaminen ei oikein inspiroi ainakaan mua. Et olis kiva jos vaikka tekisit jotain toivepostauksia välillä tms.? Jos et aina keksi aiheita jne.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Luuletteko te tosiaan että mä nyt täysin heittäydyn vain ostoksien hehkuttamiseen? Sori että näitä on nyt tässä ollut mutta ei se tarkoita että blogi tyystin ostohehkutukseksi muuttuu. Nyt on vaan tämmönen kausi. Ja voin vakuuttaa ettei se kestä kauaa. 🙂 Yks hehkutus viel tulee, mut sit kaiketi rauhottunee. 🙂 Ja kyllähän elämäntaparemontista tulee juttua, mutta kun se tulee kerran kuussa. Kirjoista taas ei oo mitään kun ei oo ehtinyt lukemaan. Aiheita mulle on saanut aina ehdottaa, että ehdota pois vaan jos joku idea tulee mieleen. 🙂

  • Oili-Maria

   No mulla tuli nyt mieleen ihan jo tuosta mainitusta elämäntaparemontista kun itekin sellaisen parissa elelen, että voisitko kertoa sen huonommista puolista ja niistä hetkistä, kun ei ole mennyt ihan niin miten piti? En nyt tarkota että pitää ihan täydellisesti asiasta avautua kaikelle kansalle, mutta noin niinkuin yleisesti; onko ollut jotain negatiivista tai jotain muuten vaan ei niin mukavaa? 🙂

   Niin, ja olisko joku kysymys-vastauspostaus mahdollinen? Vaikka videomuodossa? Muistaakseni sulla on joskus aikoinaan sellainen ollutkin ellen väärin muista, ja näin lukijan/videopostausten katsojan näkökulmasta ne on yleensä ihan mukavia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä oon yrittänyt kertoa siitä niitä negahetkiä mutta kun ei mulla oo juurikaan ollut. Viime postauksessakin kerroin noista jumeista – joita mulla on ollut muutamaan otteeseen ja nekin aina kuukautisten aikaan. Ja sitten oli ne parit mielihalut. Muuta negatiivista ei oo sattunut, tai en oo ehkä aatellut negatiivisena. Mut hei, kysyä saa ja mie yritän parhaani mukaan vastailla. 🙂 Mut tuon takia tää on ollut niin uskomatonta, kun ei oo ollu tota negatiivista ongelmaa niin paljoa.

   Ja kyllähän mulle saa kysymyksiä laittaa ja voin tehdä ne videollakin. 🙂 Pistää vaa vaikka sähköpostiin kauhean nipun kysymyksiä. Jokuhan teki mulle parikin kertaan (vissiin) jonkun 50-100 kysymyksen setin. Se oli hauska. 🙂 Mut voisin mä silti tekstimuodossakin tehdä kun kaikki ei välttämättä tykkää noista videoista, et miten vaan. 🙂

  • Anonyymi

   No miten olis jos lukijat sais lähettää sulle kirjeitä, mihin vastaisit videolla. Kirjeessä vois olla 1-2 kysymystä… Onko ihan hassu idea? Tai esittelisit Poria lisää… Ne jutut on ollut kivoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuohan kuulostaa aika kivalta, eli eikun kirjettä tännepäin mut varautuu sit silleen et kirje näkyy videolla. 🙂 Mut mä kyl aattelin et se sähköposti ois voinu olla kans ihan ok laittaa kysymyksiä, halvempi ainakin. 🙂

  • Anonyymi

   Eli nyt Pipsa päräytät kysymyspostauksen käyntiin. Eli alat kerää kysymyksiä.. Harrastatteko vielä niiden lennokkien lennätystä? Ennenän videoit siellä pellolla sun höpinöitä lennätyksen ohessa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No miepä päräytän, et päräyttäkää te niitä kysymyslistojanne tonne sähköpostiin, ei tänne kannata kun mie kummiski vastailen niihin jo. Niinku tähänkin, eli ei olla nyt harrastettu.

  • Anonyymi

   No mä lupaan miettiä kysymyksiä ja lähettää ne joko kirjeellä tai mailina. Ei se postimerkki ihan niin paljoa maksa 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No on se merkki, riippuen luokasta, niin 0,90-1€. 🙂 Voi siis ihan sähköpostillakin laittaa. 🙂

 • Anonyymi

  Pirtsakka uusi laukku, sopii omistajalleen kuin nenä päähän. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On. Se on niin ihana, sinne saa just sopivasti kännykän, lompakon ja avaimet. 🙂

 • Anonyymi

  Sen verran haluan myös kommentoida tuosta laihtumisesta, että tosiaankin näytät noissa poseerauskuvissa useimmiten enemmänkin hoikistuneelta, mutta juuri esim. videolla laihtumista ei niin paljoa huomaa. En tietenkään tarkoita ettetkö olisi laihtunut, varmasti olet ja juurikin sen verran kuin kerrotkin. Mutta kuviin saa aina niin hyvän kulman että näyttää että olisitkin kovinkin "hoikka". Ja tottakai jokainen haluaa itsestään laittaa kuvia joissa näyttää mahdollisimman hyvältä. Jokainen meistä tietää itsestään sen parhaimman kuvakulman 🙂 Jotkut ihmiset vaan katsoo sun lahtumista vain noista parhaista kuvakulmista ja sit hehkutetaan kuinka hoikalta näytät. Kyllä minäkin suon laihtumisen huomaan, tietenkin, mutta tiedän että pitkä prosessi on edessä, kuten varmasti tiedät sen itsekin, Joten tsemppiä jatkossakin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No empä mä itekkään sitä videolla huomaa enkä mä siksi sitä videota vertailisikaan kuviin.

 • Anonyymi

  Minusta on mukavaa kun kerrot mitä olet ostanut. Itselläkin on näitä kausia aika ajoin. Ja elämäntapa remontti on täynnä ylä- ja alamäkiä joten lempeyttä ja armollisuutta sinulle urakassasi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan se varmasti täynnä ylä- ja alamäkiä mutta itselläni se on nyt ollut tuollaista melko tasaista. Nyt sit jännitetään millo ekat alamäet tulee. Iik!

 • Riikka

  Upea laukku, itsekin himoitsen Metropolista, kunhan vaan sen värin osaisi päättää 🙂
  Mitä kautta nuo laukut muuten Furlalta tulevat, postiin vai kuriirilla kotiin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon kans katsonut tota Metropolista, mustana. Postimies sen toi mutta koska olin silloin töissä, niin piti hakea postista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On. Siis niin ihana karkkipinkki! 🙂

 • Unknown

  Aivan ihana laukku, onkohan tämä jo myynnissä :)? Löysin sivusi ihan sattumalta ja itse tykkään lukea ja nähdä mitä mieltä toiset ovat ostamistaan laukuista ja muista esineistä. Siinä voi itse kotisohvaltaan saada selville miltä jokin näyttää ja onko se rahansa arvoista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Ei ole tämä laukku myynnissä. 🙂 Mä oon kyl ollut laukkuihin äärimmäisen tyytyväinen, ei ole yksikään lähtenyt hilseilemään 6kk käytön jälkeen.