kukka1.jpeg
Blogi

Maanantai – täällä taas!

Tajusin töissä ollessani että me ollaan kohta asuttu 2kk täällä uudessa kodissa, omakotitalossa. Pitäisi varmaan pian laittaa ne viimeisetkin jutut paikoilleen että pääsisin esittelemään teillekin, ainakin pienesti. Aika on mennyt niin älyttömän nopeasti. Kiva tässä on nyt seurailla noita kukkia että millaisia sieltä tuleekaan ja muutenkin laittaa tätä taloa sekä sen ympäristöä oman näköiseksemme. Noin kaksi kuukautta ja voin sanoa olevani onnellisempi kuin koskaan – vaikka oon aina asunut kaupungissa, ajatellut olevani henkeen ja vereen Citytyttö niin nyt voin sanoa olleeni väärässä. Mähän nautin täysillä tästä luonnon helmassa oleilusta ja rentoilusta. Herran tähden, mähän voin hyppiä pihalla vaikka yöpaidassa jos haluan. Oon hyppinytkin ja tuun varmaan jossain vaiheessa hyppimään onesienkin kanssa.

Odottelen tässä pesukoneen pesuohjelman valmistumista että pääsen testaamaan yhden vinkin josta luin eräässä FB-ryhmässä. Kerron siitä sitten myöhemmin – toimi tai ei. Toivon kyllä tämän toimivan sillä ois aika hyvä juttu. Liittyy siis kissankarvoihin. Kissoista puheenollen.. Mä en voi koskaan syödä välipalaani rauhassa sillä Silla tulee vaikka suuhun jos se haluaa kalkkunaleikkeleestä palasen. Se on sen herkkua. Nytkin kesken syönnin tunsin että jonkun silmät porautuu selkääni ja kas kas, Sillahan se. Samaan aikaan toisella puolellani Siiri katsoi minua ja päästi niin surkean miukaisun (huom! meidän kissat ei mau’u/miu’u kuin kiinnittääkseen huomion) koska halusi ulos. Siiristä ja Silla on tullut kauheita ulkonaramppaajia eikä se oikeastaan edes haittaa, sillä hauskahan noiden kanssa on ulkona käydä ja katsoa kun kiipeilevät puussa – kuitenkin sen verran matalalla että ne saa sieltä omin avuin alas. Neideistä on tullut vaativia kun maalle pääsivät.

Viikonloppu on kyllä touhuilujen aikaa. Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja vaihdettua ruukkuhortensialle isomman kotipurkin ja vietyä sen ulos – sisällä se kiinnosti Seviä aivan liian paljon. Sain käyttää ekaa kertaa ihania pinkki hanskojani – ihanat! Huomatkaa muuten palanut päänahkani jonka poltin Helsingin reissullani. Ei ole ihan vielä näköjään parantunutkaan vaikka eipä se millään tavoin ole kipeä. Tajusin muuten että sohvapöydä on niin kamalan paljaan näköinen, että tarttee siihen hommata jotan – joko uusi kukka tai joku vähän pitkäikäisempi koriste.

Tämän lisäksi me leikattiin nurmikko, pestiin räystätkourut sekä terassin laudoitus. Sitten innostuttiin öjyämään tuo terassi ja kaikki puupinnat mitä talon ympäriltä löytyy. Se on hyvä kun innostuu touhuilemaan – tämän lisäksi siivottiin sisällä eli se perinteinen imurointi, lattian pesu sekä tasojen pyyhintä. 

Nyt kun ostin sen Nanson mekon, niin alkoi tekemään mieli uusia mekkoja ja kuinkas sitten kävikään. Vietin erään illan tutkiskellen eri nettikauppojen tarjontaa ja törmäsin Yoursilla (missäs muuallakaan) kahteen ihastuttavaan skatermekkoon jotka ihan oikeasti uusi mun nimeäni. Olen tässä nyt jo monta yötä pähkäillyt että ostaisinko vai enkö. Pitää varmaan konsultoida teitä ennenkuin teen lopullisen päätöksen. Toisaalta, jos ostan uutta niin jotain vanhaa pitää pistää pois. Onko siis ehdotuksia mikä mekko pitäs myydä pois?

Sitten mun ihana Furlan laukku on saapunut Suomeen. Nyt odottelen jännittyneenä, että milloin lähetti on oveni takana kallisarvoisen pakettini kanssa. Luultavasti se on käsissäni huomenna. Voisinkin tehdä paketin avauksesta videon tänne blogiin. Saadaan jänskättää yhdessä!

20 kommenttia

 • sari

  Innostuin myös tekemään Yoursilta tilauksen (5 vaatetta), mutta olen nyt ihmetellyt, että tuleeko se paketti postin kuljettamana kotiin vai pitääkö noutaa postista vai tuoko sen joku kuljetusfirma? Mielestäni nettisivuilta se ei käynyt ilmi. Tänään tuli jo sähköpostiini kysely, mitä mieltä olen heidän palveluista, vaikka itse lähetys ei ole vielä edes tullut. Tein sen reilu viikko sitten.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kans tässä pohdin sitä tilausta mut menee kyl ens viikkoon. Siis kyllä mulle on aina tuonut kuriiri mut on se pari kertaa tainnu postiinkin mennä, et sieltä on pitänyt hakea. Tuntuu vähän vaihtelevan. Veikkaan että sun tilaus on jo saapunut sulle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin, hienoa että tulivat. 🙂 Kerrohan olivatko kaikki vaatteet sopivia vai joudutko laittamaan pois.

  • sari

   Neljä oli sopivia, mutta gypsy blouse hieman liian ahdas (tykkään alaspäin levenevistä mahan takia :D). Jos saan nyt kesällä muutaman kilon pois niin sekin on sitten sopiva. Sitten ostin uikkarin alaosan, missä reidet peittyy, yhden kukallisen tunikan ja 2 neuletakkia. Neuletakit oli ihan parhaita. Toinen oli semmoinen, mitä sulla on oranssina, mutta mun värinen ja toinen oli Slub Knit Shrub with tie ja se on ihana. Sitä voi pitää kesällä mekkojen ja tunikoitten kanssa.

   Mutta oli hyvä kokemus ja aion jatkossakin tilata. Vaatteet on edullisia ja valikoimat runsaita, toisin kuin täällä Suomessa. Kiitos kuuluu sulle, että yleensä uskaltauduin tilaamaan tuolta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuulostaa kivoilta, mut hetkinen mikä neuletakki mulla on oranssina?

   Ai nii, hitsit kun kerkesit jo tilaamaan. Mulla ois tossa huomiseksi tulossa blogiin alekoodi jolla saa 15% ja 20% alennusta. Itse aion hyödyntää noita. 🙂

  • sari

   Juu itse asiassa se tais olla semmoinen pinkki neuletakki. Helmikuussa ainakin esittelit. 🙂 Mulle tuli myös tilauksen mukana 15 % alekoodi, mutta oishan se ollut kiva, jos olisin sun koodeja ehtinyt hyödyntää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aaa, se on varmaan se pinkki neulostakkini. En mä muuta pinkkiä muista. 🙂

 • Anonyymi

  Oletteko harkinneet ulkotarhaa kissoille? Meillä Felix nauttii kun saa ulkoilla niin paljon kun mieli tekee 🙂 pääsee kulkemaan tarhaan tuuletusikkunan kautta.
  Kivoja postauksia ollut 🙂
  -Tiina K.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ollaan mutta sen teko ei vaan ole juuri nyt mahdollista. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sori, ei onnistunut mutta otin kuvia.

 • Viktoria

  Sanon että älä osta, osta vasta syksyllä kun olet pienempi.

  t. Tylsä kurppa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mut ei syksyllä oo tämmösiä. 🙂

 • Cerp

  Meidän kissa kerjää, kun syö jugurttia… Erityisesti banaanijugurtti kelpais 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vai on hän jogurtin perään. 🙂 Meillä tykätään juustosta ja kalkkunaleikkeleestä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä ihan vielä myy sitä kun istuu hyvin, mut pistä sähköpostia mulle ni jäät paremmin talteen, et von sitten myöhemmin laittaa viestiä suoraan ja kysyä, et haluatko. 🙂