20140330 105109.jpeg
Blogi

Esittelynäyttelyssä

Tytskyjen kanssa esittelynäyttelyssä Porissa. Toejoen seurojentalolla.

Zilla ottaa rennosti kaiken tämän hälinän mutta Siiristä on tullut kovin myrtsi. Hämmentävää koska yleensä Siiri on se sosiaalisempi.

Veipä yks American curlikin taas mun sydämen.

Tulkaahan tänne vaan moikkaamaan ja silittämään tytskyjä ( ja muita kissoja)
Tää on yleisölle avoinna klo 11-17. Hyveläntie 12 sijaitsee Seurojentalo.

5 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moikka 🙂 tuun nyt ekaa kertaa kommentoimaan tätä blogia, ja täytyy sanoa että tykkään kovasti! Osaat vastata asiallisesti tosi inhottaviinkin kommentteihin, ja ihanan pirteästi.

  Tyylisi on tosi värikäs ja ihana myös, kuten blogin nimestä näkyy 😉 onnistut aina piristämään päivää etenkin vlogeillasi – et vain seiso tuppisuuna kameran edessä hiljaa mumisten, vaan oikeasti juttelet katsojille ja esittelet vaatteita. Valittajia tulee aina olemaan, mutta toivon silti, että bloggaat vielä pitkään, ja voihan aina pitää taukoa jos ei jaksa.

  Ainiin, ja täytyyhän niitä karvakamujakin kehua – supersuloisia kisuleita, jotka ovat todella ottaneet Fatboyn omakseen :—Dd <3 ihanat hännät myös.

  Onnellista kevään jatkoa, ja toivottavasti esittelynäyttelyssä oli kivaa. Täytyy vielä sanoa, että vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka moi!
   Kiva kun uskaltauduit kommentoimaan. 🙂

   Kiitoksia kehuista, niitä on aina kiva saada. 🙂 Kissakehut myös on ihania, sillä onhan ne kissat ihania. Ja Fatboy on tosiaan menetetty kissoille. No mikäs siinä. 😉

   Ja kiitos, näyttelyssä oli mukavaa. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *