Urtekram .jpeg
Blogi

Energiakeskiviikko – Ehdin kaikkialle

Mulla onkin tänään riittänyt kaikenlaista puuhaa, että hyvä kun ehdin rauhottumaan tämän blogitekstin ajaksi. Fiksasin taas työaikaani siten, että menin vasta puoleksi päiväksi töihin koska tällä tavalla ehdin käymään keskustassa viemässä vaatepussin eräälle lukijalle, poikkeamaan pikaisesti asioilla jonka jälkeen vietin hetken aikaa äitini seurassa. Olen myös ehtinyt tekemään Porinoita, onneksi niitä voi tehdä joka päivä pienet pätkät.  Tykkään tällaisesta energiaapursuavasta päivästä, jolloin tuntuu että ehtisi tekemään vaikka mitä! Luulen silti että kaunis aurinkoinen päivä sekä ihana musiikki on auttanut tuossa. Omia suosikkikappaleita on tällä hetkellä Sannin 2080-luvulla sekä Gwen Stefanin Baby don’t lie – Molemmissa on ihana melodia, mutta onhan noita mahtavia kappeleita muillakin. Olettekos te tänään ehtineet tekemään vaikka ja mitä?

Tilasin sunnuntaina puhelimeeni uuden takakannen, joka on tällä kertaa pinkinvärinen ja materiaaliltaan silikoonia. Ja tänään kuori killitti kiltisti postilaatikossa – olipas nopeaa! Kuoren ostin MyTrendyPhonesta, vaikka google antoi kyllä muitakin hittejä mutta päätin tehdä ekan ostoksen täältä. Kokeillaan muita sitten joskus. Mun piti kuoret hommata netistä kun mistään kivijalkamyymälästä en ole löytänyt tuohohn S3:een sopivia kuoria, tai en ainakaan sellaisia jotka olisivat miellyttäneet. Onko teillä kokemuksia noista muista nettikaupoista joista saa kuoria kännykkään?

Mä oon huomannut kirjeenvaihdossa hauskan kuvion, nimittäin kun saat kirjoitettua yhden kirjeen ja postitettua sen, niin saat seuraavana päivänä kaksi kirjettä takaisin. Silloin kyllä ajattelen että eikö tää ketju koskaan katkea. Te lukijat jotka kirjoittelette kirjeitä, olettekko huomanneet saman?

Mä oon miettinyt tätä meidän asumista. Tai oikeastaan isä pisti mut miettimään kun kysyi että ollaanko me asuttu missään paikassa paria vuotta kauempaa. Niin pakko myöntää, että eipä me kyllä kovin monessa paikassa olla asuttu kovin kauaa. Paras oli silti se kun kävimme Tampereella ”kääntymässä” eli asuimme siellä 8kk ajan. Pisimmät ajat mitä ollaan asuttu jossain on 3-4v. väliltä eikä niitäkään ole kuin kaksi. Me ollaan muutettu seitsemän kertaa – seuraava onkin kahdeksas. Olen silti ajatellut, että me ollaan vaan etsitty sitä kunnon kotia ja mä uskon että me ollaan se nyt löydetty. Mulla ei ole mitään kokemusta omakotitalossa asumisesta, mutta aina nuorempanakin kun olin isäni luona maalla, niin tykkäsin siitä rauhasta. Siksi en usko mihinkään isoon järkytykseen koska tässä rivitalossa tuli totuttua noihin pihahommiinkin ja hyvin niidenkin kanssa meni. Montako kertaa siellä on muutettu?

Mä en yleensä jaksa tehdä mitään testejä kun eihän ne yleensä mitään kerro, mutta nyt menin mäkin retkahtamaan tällaiseen värinäön testiin. No sain kuitenkin 28 että aika hyvin, koska ajattelin että saisin jonkun heikon lukeman. Teettekö yleensä tuollaisia testejä? Teittekö tuon testin – mitä saitte?

Tämän postauksen kuvat on muuten todella vanhat, unohtuneet tuonne luonnoksiin mutta toisaalta parempi ne on joskus käyttää, kuin ei ollenkaan. Nuo Urtekramin tuotteet olen saanut blogin kautta testiin. Olen itse käyttänyt tuon aloe veran tuoksuisen käsirasvan ja toisen annoin työkaverille, joka on tykännyt omastaan. Hiuksiin olen testannut vasta tuota aloe veran tuoksuista, enkä oikein tykännyt. Odotankin mielenkiinnolla, millaiseksi tuo hajusteeton shampoo osottautuu.

25 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä sain tuosta testistä 29 pistettä, tein puhelimella.

  Kaikkiaan on tullut muutettua 14 kertaa, joista puolet sen jälkeen kun olen muuttanut lukion jälkeen pois kotoota. Ikää mulla on pari vuotta enemmän kuin sulla. Ja nytkin on aikeena laittaa asumus myyntiin, jospa sit seuraavassa tulis asusteltua vähän pidempään..

  t. piip

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvin sait. 🙂 Itse tein tietokoneella, puhelimella en olekaan kokeillut. 🙂

   Hyvin säkin olet ehtinyt muuttamaan. 🙂 Saman verran kuin itsekin, jos ajatellaan kun kotoota ollaan pois lähdetty. Jos mäkin lasken mukaan ne kerrat kun lapsena muutettiin niin ei siitä tule kuin yksi muutto lisää.

 • Emilia

  Emilia

  Ebaysta saa kuoria halvalla kaikkiin puhelimiin 🙂 yleensä hintaa on 1-3e/kpl sis postituksen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin sieltä saa, mutta mitä olen kaverin kanssa jutellut joka tuolta on tilannut niin sanoo että se on vähän arpapeliä kun ei aina tiedä minkälaatuisia ne kuoret on. Joten siinä mielessä tuo 10€ kuorista postikulun kanssa, Suomessa siis, niin ei ole paha. 🙂 Mut jos sä tiedät tuolta Ebaysta sellaisen myyjän, jonka kuoret on olleet OK laatua, niin kerro toki. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Muuttoja takana 17, niistä aikuisiällä 15, ikää 31. Enpä ole ikinä ajatellut että olisi edes tullut muutettua kovin usein, vaikka maitakin takana jo neljä. En muutenkaan tykkää jämähtää aloilleni.

  Hassulta kyllä kuulostaa sun "touhupäivä", oon varmaan itse niin tottunut menevämpään elämään. Tänään oli aika tyypillinen päivä, aamulla salille ja uimaan, töissä 8tuntia, ruokiksella pikainen kierros Hulluilla päivillä, töitten jälkeen työkaverin houkuttelemana vielä pumppiin, ilta kokkailtu ja köllötelty sohvalla, yhden seminaarityön diat naputtelin siinä samassa, tenttikirjat pitäisi vielä kahlata ennen unta. Ja tuntuu että aika tapahtumaton päivä oli. Että niin me 31-vuotiaat voidaan pitää aika erilaisia asioita normaalina elämänä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai sä olet eri maissakin ehtinyt käymään, olet kyllä ehtiväistä laatua. 🙂 Mekin ollaan mut jotenkin sitä tykkäis jo asettua aloilleen, olla yhdessä paikassa vähän kauemmin. 🙂

   No se on vähän mikä toiselle on touhupäivää. Ne on niin erilaisia, ettei voi siis verrata. 🙂

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Elena / Kauniimpi maailma

  Mä sain siitä väritestistä 29 pistettä. Voisi kokeilla tietokoneellakin tehdä. 🙂

  Mekin ollaan muutettu viiden vuoden aikana neljä kertaa. Ollaan kai vaihtelunhaluisia ihmisiä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kokeile ihmees koneellakin, mäkin aion kokeilla kännykällä. 🙂

   Niin, kai se on vaihtelunhalua vaikka nyt jo kauhistuttaa tuleva muutto. Toisaalta jos ois ihan vaan pakolliset tavarat eikä mitään ylimäärästä roipetta, niin muuttokin vois olla kiva asia. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä olen muuttanut vanhempien luota muuttaminen mukaanlukien viisi kertaa. Viides kerta oli omaan omakotitaloon, tässä on viihdytty pian seitsemän vuotta, ja varmaan viihdytään jatkossakin. Tuosta testistä sain eka yrittämällä jotain 30, muutaman kerran naputeltuani ennätys taisi olla 42.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ohoh, hyvä naputusennätys! Kumarran!

   No jos tekin olette viihtyneet seitsemän vuotta, niin mä otan tuosta iloa että ehkä mekin sitten viihdytään. 🙂 Toivotaan ainakin näin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  9 muuttoa kolmessatoista vuodessa, nyt en muuta hetkeen. Pisimpään ehdin asua nykyistä edeltävässä osoitteessa, n. 6,5 vuotta.

  Kävin eilen MyTrendyPhone:n sivuilla selailemassa ja tulin tilanneeksi uudet kuoret kapulaani, hups. No, onneksi ei ole kallista. Ja illalla tuli jo ilmoitus, että lähetetty, saas nähdä koska kolahtaa luukusta. =)

  Tänään kauppareissulla törmäsin noihin Urtekramin purnukoihin. Kauppaan saivat jäädä vielä, kun kylppäri pursuilee kosmetiikkaa, mutta eivät ole ainakaan hinnalla pilattuja.

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo 6,5v. on todella hyvä aika. 🙂 Kunpa itsekin pääsisi sinne.

   Ai säkin menit tilaamaan uudet kuoret. Kerrohan tuliko sullekin parissa päivässä. 🙂

   Huomasin, että Karkkipäivä -blogin Sanni oli tehnyt noista uudemmista Urtekramin tuotteista isommankin jutun. Itsekin kiinnostuin niistä, että taidan käydä ainakin käsirasvan hakemassa. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tänään tupsahti uudet kuoret postissa. Eli ei siinä kauan mennyt. =) Vähän blingiä tähän muuten ankeaan aikaan.

   -AI

 • Unknown

  Unknown

  Haluaisin tehdä tällähetkellä vaikka mitä, mutta tuo selkäkipu rajoittaa hieman. Tykkään kovasti myös tuollaisista energiapäivistä. Ööh, muuttoja mulla on 3 kpl. Ensin pois lapsuuden kodista miehen ja hänen vanhempiensa luokse. Sit ostettiin välissä oma kerrostalokämppä, mutta tuo kerrostaloelämä ei ollut meitä varten, joten tultiin takaisin miehen lapsuuden kotiin. Sillä erotuksella tietty, että "häädimme" vanhukset ja ostettiin tämä omakotitalo itselle. Tässä on nyt tullut asusteltua joku 12 vuotta tähän mennessä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, jos selkä on kipeä niin sitten pitää vähän toppuutella sitä tekemisen halua. Tekee sitten kun on taas kunnossa. 🙂 Teilläpä meni nuo muutot hienosti, ei kovin montaa kertaa ole tarvinnut muuttaa. 🙂

 • Tirli

  Tirli

  Kolme kertaa on tullut muutettu. Lapsuudenkodista äitin kanssa kaksistaan pienempään asuntoon, josta sitten omilleni ja 5kk sitten muutin tähän uuteen asuntoon. Mä olen jämähtäjä-tyyppiä, kaikissa asunnoissa asun ainakin sen 10v 🙂 Tai ainakin olen tähän mennessä asunut.

  Nyt on pari päivää tultu juostua paikasta toiseen, mutta sit taas elo rauhottuu. Ja ei se kipeenä niin hyvää toi juokseminen tee, mut ei jaksa aina vaan kotonakaan olla eikä voikaan. Ja hyväähän se raitis ilma tekee.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sä olet kans ihastuttavan vähän muuttanut. 🙂 Mäkin haluaisin jämähtää, ja ehkä seuraava onkin sellainen. 🙂

   Vieläkö sä olet kipeänä? Voi että sentään.

 • Lumina Scargall

  Lumina Scargall

  Mä en oo muuttanut kuin 4 kertaa, tai 6 jos riippuu miten laskee. Muutaman kerran siis lapsuuden kodin ja erään asunnon väliä.
  Tässä nykyisessä kodissa viihdyn paremmin kuin hyvin. En pidä muuttamisesta, enkä tykkäisi yhtään jos pitäisi jatkuvasti muuttaa. Viihdyn aloillani, mieluummin vaikka matkustelen ja näen maailmaa sitä kautta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, kyllähän sitä mieluusti asettuisi aloilleen ja näksi maailmaa vaikka noin. Oletko kovasti matkustellut eri maissa? Onko sulla jotain maata, minne haluat tosi paljon?

  • Lumina Scargall

   Lumina Scargall

   Sori huomasin nyt vasta tän kommentin. Lapsena matkustin enemmän, nyt aikuisena vähemmän ku on pienet tulot mutta kerran vuodessa on käyty Virossa tai kotimaassa jossain kivassa paikkaa 🙂 Jos saisin valita niin kaikki USAT, hiekkarannat yms.. Maailman ympäri vaikka 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Asunto jossa nyt asutaan on mun 11. Ikää mulla on 22, mieheni on saman ikäinen ja hänelle tämä on vasta kolmas. Mutta tää tuntuu vihdoin kodilta, enää en puhu meidän kämpästä vaan meidän kodista. Toivottavasti tässä asutaan pitkään 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on muuten tosi. Kun miettii että mäkin aina sanon tätä rivaria kämpäksi mutta tuo uutta paikkaa oon alkanut puhumaan kotina. "Voiku päästäs jo pian kotiin" jne. 🙂 Et ehkä toi on sitten THE KOTI!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *