Ellokselta2.jpeg
Blogi

Elloksen ihanuudet

Yhteistyössä Ellos
(Sis. kaupallisia linkkejä)

Kävin pitkästä aikaa (no okei, palautuksien takia) katsomassa Elloksen valikoimaa ja löysin sieltä vaikka mitä ihanaa. Tällä kertaa on enemmänkin mustanpuhuvaa kuin värikästä.

Näistä mua eniten kiinnostaa tuo ohut neuletakki, koska olen sellaista jo hetken aikaa miettinyt että pitäisi lisätä vaatekaappiin. Sitten toisena on tuo palmikkoneule, joka kuvassa on toki sinisenä, mutta oikeasti olen kiinnostunut mustanvärisestä. Mulla on joskus nuorempana ollut tuollainen ja tykkäsin siitä todella paljon. Nuo kaksi alimmaista taas kiinnostaa siksi, että mulla ei ole kovin montaa neulepuseroa, ja poimutetussa se kiinnostaa siksi, että sen voisi ehkä yhdistää mekon kanssa ja neulepusero taas siksi, että se on tarpeeksi pitkänoloinen ollakseen mulle sopiva.

Alimmista mua kiinnostaa oikeastaan kunnolla vain nuo ylimmät, eli takki, mekko ja jakku. Multa löytyy tuosta takista harmaa versio, mutta en ole sitä käyttänyt enää vuosiin ja tarkoitus onkin heittää se vaatekeräykseen, mutta sitä ennen tilalle pitäisi saada joku muu ja mun mielestä tuo musta Bikerhenkinen takki olisi juuri sopiva. Sopiva välikausitakiksi. Mekko taas kiinnitti huomioni juurikin siksi että se on hopeanhohtoinen (ainakin kuvissa) ja mulla ei ole hopeanharmaan väristä mekkoa. Sitten olen jo hetken aikaa pohtinut olisiko jakku sittenkin parempi vaihtoehto, ns. välikausitakiksi ja muutenkin – iän puolesta sopivammaksi takiksi.


Mitä mieltä olette: mikä kannattaa ottaa, mikä jättää ottamatta?

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ykkönen ja kakkonen, harmaa t. hopranhohtoinen mekko (jos ei mene liian pitkäksi).. jos tilaat ton palmikkoneuleen niin tilaa samalla ne farkkuleggarit… siis mun mielestä. Muut oli aika karseita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla on jo farkkuleggarit, neljä kappaletta (kahdet mustat, kahdet tummansiniset)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllä mä neulepuseroita tarvitsisin. Sekä tuon takin, tai jakun. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *