Keskiviikko20.9 1.jpeg
Blogi

Elämme jännittäviä aikoja

Mulla on ollut ajatukset tänään vähän muissa jutuissa, joten tämä kirjoittaminen on hieman takunnut. Oon ollut ihan syystä iloisella tuulella ja lauleskellut pitkin päivää. Kuunnellut miten lähipiiri ja ystävät on ylpeitä, ja se on tuntunut kivalta. Elämme tällä hetkellä jännittäviä aikoja, koska isompi juttu näkee pian auringonvalon. Mut palataanpa hetkeksi eiliseen. Tein eilisestä taas my day videota, jonka mukaan pääsette jossain vaiheessa. Oon vähän miettinyt että pitäisi nuo videot pistää vähän jäihin, kun tuossa on paljon muita mitä pitää julkaista. Ettei siis nuo päivävideoiden julkistus jäisi monen viikon päähän kuvauksesta. Mutta menen niin fiiliksen mukaan ja näitä voi tulla kuvattua vaikka kaksi viikossa. Nyt työnalla on kotitreenivideon teko, kiinnostaakohan sellainen? Perjantaina muuten tulee vegaaniherkkujen maisteluvideo. Sitten aloitin eilen mun ekan bullet journalin (bujoilun) ja sen kimpussa menikin koko ilta. Kieli keskellä suuta raapustelin sinne vesihaasteita, treenipäiväkirjaa jne. Teen tuosta joskus oman postauksensa, jos vaikka joku muu siellä innostuisi tästä. 

Tiedättekö mitä tuo yksi meinaa että me tehtäisiin? Se meinaa raahata mut sienimettälle! Pistetänä se paino vielä sanalle raahata. En ole kovinkaan innoissani mutta lupasin antaa sienille mahdollisuuden. Aion itse raahata mukaani kamerasalkkuni, koska metsissä on luonnollisesti kuvattavaa. Oon muutaman kerran ollut marjastamassa, mutta lopetin siellä käymiset kun sain hermoromahduksen niistä kaikista ötököistä. Yyyh! Tässä tapauksessa aika ei ole kullannut muistoja. Tykkään kyllä liikkua metsissä, yksin omissa ajatuksissani – en marjastamassa tai sienestämässä. Mutta joskus on hyvä laskeutua sieltä omista ennakkoluuloista alas ja antaa mahdollisuuden. Mä en oo koskaan ennen sienestänyt, mutta tunnistan sentään kärpässienen mutten mitään muuta. Onneksi on tuo mies joka taitaa tunnistamisen pikkusen paremmin. Sienestämisen jälkeen rojahdetaan niin sohvalle katsomaan Luokkakokous 2 ja vedetään Jymyn jätskiä naamaan, jotka muuten alkaa olemaan viimeiset jätskit koska talvella ei sellaisia syödä ellei lakujätskihammasta ala kolottaa.   

Neulemekko – GAP

Legginssit – KappAhl XLNT

Tekonahkatakki – HM+

Laukku – Mulberry

Kävelykengät – KooKenkä


Korvikset – House of Simone (saatu)

Tänään oli semmonen fiilis että halusin panostaa asuuni ja itteeni vähän enemmän, joten eikun huuliin Chanelin lempparipunaa, korviin roikkumaan saadut nahkakorvikset ja ylle heitin Veeralta ostamani Gapin neulemekon. Tuon mekon kanssa kävikin aikoinaan hauskasti. Tilasin sen ensin Zalandolta sovitukseen, mutta palautin takaisin vaikka tykkäsinkin. Joskus myöhemmin silmiini sitten iski Veeran blogin fb-sivuilla olleessa kirppiskansiossa tuo samainen mekko ja omassa koossa ja totesin että ”shut up and take my money”!!! Ajattelen vieläkin että tämä mekko on mulle tarkoitettu koska tupsahti kirppishintaan nokkani eteen. Nuo Janan kävelykengät eivät ole ehkä mitkään kauneimmat ja trendikkäimmät, mutta sitäkin ihanammat jalkaan. Mutta tässäpä asu jolla tarkeni oikein hyvin – ei tullut kylmä eikä kuuma. Selvisi myös että siinä maanantaina käyttämässäni HM:n parkatakissa on tikkivuori, ettei siis mikään ihmettä että tuli vähän kuuma. 

25 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nostan hattua sinulle, kun olet lähtenyt tuohon dokumenttiin mukaan. Herättää varmasti paljon ajatuksia. "Ajattele asiaa pidemmälle kuin seuraavaan ateriaan." Itselläni on vaikea syömishäiriötausta ääripäästä toiseen ääripäähän, ja tämä on ehkä se isoin oppi, jota on itse täytynyt hyödyntää. Yhdessä päivässäkin on jo monta mahdollisuutta onnistua tai epäonnistua, yhteen sellaiseen kaatuminen ei saisi olla se tekijä joka lannistaa koko loppupäiväksi. Ylipäätään elämässä onnistutaan ja epäonnistutaan, mennään välillä ehkä mielihalujen mukana, tehdään oikeita ja vääriä päätöksiä. Ei elämäntapamuutos mielestäni voi olla sen kriittisempi, varsinkin kun on tavoitteena oikeasti koko elämän kestävä muutos. Ihmiset nyt vain löytää aina kritisoitavaa toisista ihmisistä, jos tarve niin vaatii, sen ei tarvi olla niin ihmeellinenkään asia, saati että sen toisi julki. En tiedä, miten sille voi kukaan määritellä tiettyä ajanjaksoa, milloin sellainen pitää toteutua, koska me jokainen tullaan eri lähtökohdista, eri elämäntilanteista. Kestämättömimmiksi on todettu kuitenkin ne muutokset, jotka tehdään rykäisemällä asiat yhtäkkiä aivan päälaelleen, ehkä se joillain toimii, mutta veikkaan, että monilla meistä ei. Mielenkiinnolla jään odottamaan dokumenttia, ja veikkaan, että meitä on paljon, jotka on kannustavalla asenteella seurannut sun matkaa asian kanssa tähän päivään! 🙂 – MJP

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hienoo, että olet matkassa noinkin nimekkäässä ohjelmassa. Onnea sinmulle jatkossakin elämäntapojen terveellistämistielläsi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Kyllähän tuo varmasti herättää ajatuksia suuntaan ja toiseen.

   Joo, ei toimi uudet muutokset ihan tosta vaan. Onhan mullakin niiden kanssa ollut tahimista aina välillä. Mut sitkeesti vaan eteenpäin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tulee jossain vaiheessa kun saan riittävästi tehtyä sinne jutskia 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näin tänään Facessa mainoksen että perjantaina Perjantai ohjelmassa esiinnyt sinä 🙂 Mainoksen perusteella mielenkiintoinen juttu tulossa. Pitääpä muistaa laittaa tallennukselle!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tänä syksynä on sitten paljon hirvikärpäsiä liikkeellä, joten kannattaa varautua. Ne on kaikkein etovimpia ötököitä, mitä Suomen metsistä löytyy. Ei ole mitään niin ällöttävää, kuin hiuksiin takertunut hirvikärpänen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos varoituksesta, niihin tuli kyllä törmättyä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivoja nämä asukuvat! Tykkään tyylistäsi. Tavallinen, mutta värikäs. Mielestäni lihavalle ihmiselle sopii todella hyvin värikkäät ja myötäiset vaatteet. Joku roikkuva säkkivaate ei imartele ketään. Vaatteesi näyttävät yleensä hyvin istuvilta ja sopivat sinulle. Mukavaa syksyä!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiitos siitä että olet rohkeasti oma itsesi. Olet esikuva monelle sitä tarvitsevalle, jolla ei ole kaltaistasi rohkeutta. Pysy aina onnellisena ja iloisena ��

 • IlonaK

  IlonaK

  Terve TyyliLyyli-Pipsa! Hauskaa, että dokkari tulee viimein! Tiedän, mitä teen pe-iltana 9:n tietämillä.
  Tämä päivän asukokonaisuus on kyllä ihan täydellinen, kaikki just nappiin.
  Syksyisiä terveisiä kaksi- ja nelijalkaisille!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kävin kattoo sun pätkän areenasta ja täytyy sanoa, että olet rohkea.
  Hyvä juttu oli ja saat varmasti myös paljon kakkaa niskaan, mutta älä välitä. Pidä lippu korkealla ja jatka sitkeästi eteenpäin!

  Minä olen käynyt kahdesti mustikkametsässä, ensimmäisen ja viimeisen kerran 😆. Meillä.syödään paljon marjoja, mutta ostetaan ne pakastealtaasta. Sieniä en ole koskaan kerännyt, enkä kerää. Ihan vihonviimeistä hommaa ja ne ötökät siellä metässä, varinkin itikat 😥.
  Mutta pisteet sulle siitä, että miehen mukaan lähdet, mielestäni tuollaiset on sitä arjenromantiikkaa, tekee asioita mitkä on toiselle tärkeitä vaikkei itse niistä niin välittäisikään. Jos oma mieheni haluaisi minut mukaan niin kyllä minä sillointällöin voisin hänen mielikseen lähteä. Onneksi mieskään ei tollasesta tykkää 😂.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, vaikka eipä tuossa mielestäni mitään varsinaista rohkeaa ole. Oon vaan oma itseni. 🙂 Musta täsäs ei pitäisi olla rohkeudesta kiinni vaan että kuka tahansa voi mennä noin. Mennä rannalle uimaan vaikka ei nyt kuuluisi siihen ajateltuun normiin.

   Niin mäkin aattelin käyneeni, ensimmäisen ja viimeisen kerran mustikkametällä sillon vuosia sitten. No olin väärässä. 🙂 Oli kyllä mukavaa olla metässä miehen kanssa, höpötellä siinä samalla ja nautiskellakin. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *