Merell%c3%a4.jpeg
Blogi

Asukuvia auringonlaskussa


Meillä oli eilen semmonen päivä että ei kovin kauaa ehditty kotosalla olemaan. Tai siis itse kyllä kerkesin olemaan muutaman tunnin töiden jälkeen kunnes sitten tää meidän juoksemiset alkoi. Kaikista en voi kertoa mutta onneksi jostain.

Kävimme siis yhdessä asuntonäytössä kun oli sen verran kiinnostava omakotitalo tarjolla ja talo olisi ollut oikein kiva meidän tarpeisiin mutta siellä oli muutama sellainen asia minkä ylitse emme vain pääse. Joten nyt jatketaan vain asumista tässä rivarissa ja odotellaan että joku sopivampi tupsahtaisi eteemme. Sen omakotitalon kun pitää olla kaikinpuolin upea että sinne muutetaan kun kuitenkin kyseessä on isompi rahallinen sijoitus. Näytön jälkeen kurvattiin nopeasti isäni luona poikkemassa kun sillä oli jotain ongelmaa tietokoneensa kanssa, saatiin sekin asia pois päiväjärjestyksestä.

Sitten kun illalla päästiin kotiin, oli kello jo 22.00 eikä siinä ehtinyt kuin pikaisesti ottamaan banaanin ja painumaan unille. Joka ei muuten sitten millään meinannut tulla. Ja aamulla n. klo 5.00 aikaa nää kaks nuorempaa riiviötä aloitti taas senpäiväsen sängyllä pomppimisen ettei siinä nukuttu kuin pätkäunta.

Pääsen viikon kuluttua luottokampaajani käsittelyyn. Pitkästä aikaa. Mun piti jo viime kuussa mennä, mutta päädyinkin sitten vähän pitkittämään menemistä. Ensi keskiviikkona siis päivittelemään hiukset. Ombrevärissä olin ajatellut pysyä mutta eihän sitä koskaan tiedä mihin mä vielä päädynkään. Mut tällä kertaa tämä en aio napsauttaa hiuksiani lyhyemmäksi – kuten yleensä kesäisin teen vaan nyt haluan kasvattaa.

Oletteko muuten jo huomanneet ensi viikon säätiedostusta? Se lupaa LÄMMINTÄ! Mä oon ihan innoissani vaikka edelleen teen tuota samaa virhettä eli otan liikaa vaatetta aamusti päälle ja sitten iltapäivällä saan hikoilla ku pien possu (nöfff nöfff) Tarttee vissii piilottaa tuo pörrötakki ni joudun pakosti laittamaan jonkun kevyemmän päälle. Esimerkiksi sen uuden farkkutakkini. Mä oon silti aina tämmönen että välttelen uusien ulkovaatteiden käyttöä enkä tiedä mistä se johtuu.

Perjantaiaamuna klo 6.00 meidän auto starttaa kohti Etelä-Pohjanmaata kun mennään siskonpojan valmistumista todistamaan ja juhlimaan. Jos meille jää aikaa, niin aiotaan ilman muuta poiketa samalla Keskisillä kun se siinä ihan matkan varrella on. Nyt saattekin te auttaa jotka olette Keskisillä käyneet – löytyykö sieltä pluskoon vaatteita, entäpä kirjepapereita tai kyniä/tarroja?

Olin yhden päivän poissa koneelta – muissa asioissa joista muutama on mainittu aiemmin. Tapahtuu tällaisia mielenkiintoisia asioita. Lehtijuttuni oli sitten päässyt Iltalehden nettisivuillekin – mä en edes tiennyt että se sinnekin tulee, luulin että olisi vain lehdessä. No ei mitään, kiva yllärihän tämä on. Ja ilmeisesti ihan hetken aikaa eilen oli myös luetuimmat listauksessakin, jeeeeij!

Olen nyt kauheasti saanut facebookkiin, instagramiin ja sähköpostiini viestejä. Pitää niitä alkaa seuraavaksi purkamaan mutta ihan taatusti jokaiselle tulee vastaus. Kiitoksia vielä tätä kautta ihanista viesteistänne ja tervetuloa uusille lukijoille. 🙂

” Piia ei häpeä kilojaan ”

22 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei! Löysin blogisi juuri tuon lehti artikkelin kautta. Oon jo pidemmän aikaa etsinyt tämän tyyppistä blogia mutta tuloksetta. Minä kysyisin sinulta neuvoa… Eli siis olen nuori tyttö ja ylipainoa on kertynyt. Itsetuntoa minulla ei rehellisesti sanottuna ole lainkaan. Koulussa olen sosiaalinen ja en tosiaan mikään hissukka 😀 vapaa-ajalla olen lähes toinen ihminen….minun on vaikea liikkua ulkosalla ihmisten ilmoilla, sillä en halua, että minua nähdään. En ymmärrä mikä siinä on, että koulussa ei ole mitään ongelmaa, mutta vapaa-ajalla suorastaan jännitän sitä että jos joku tulee vaikka vastaan. Tämä rajoittaa paljon elämääni. Vaatteiden ostaminen on myös hankalaa sillä en voi käyttää kuin mustaa. Luonteelta ni en ole ujo! Kaikki tämä johtuu vain siitä,että en koe itseäni kauniiksi tai minkään arvoiseksi. Osaatko antaa vinkkejä kuinka pääsisin näistä ongelmista eroon?

  Arvostan sitä todella, jos vastaat kommenttiini! + olet upea! Jatka samaan malliin! 🙂 tuollaista asennetta suomeen ja muuallekkin tarvittaisiin lisää!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmm… mun on vaikea auttaa kyllä tämänlaisessa ongelmassa mutta suosittelen kääntymään terveydenalan ammattilaisen puoleen josko he voisivat auttaa sua tuossa vähän paremmin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Keskisestä… Omasta mielestä aika heikko plus tarjonta. Samoja vaatteita kun muuallakin myynnissä. Mutta jos on aikaa riittävästi, niin Ylistaron Halpa-Aitta on hyvä (tosin aika kallis). Siellä on kokoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en voi vielä sanoa mitään kunnei tuolla ehditty nyt sitten käymään. Ja olihan se nyt aika kaukana jostain Tuurista joten ei nyt sentään noin kauas lähdetä. 🙂 Hassua muuten että paikan nimi Halpa-aitta jos kallista vaatetusta?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Keskisellä on mielestäni ihan hyvä plustarjonta. Eipä niitä suomen liikkeissä missään juuri ole.. junarosea jonkinverran.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No Junarosea olisin kyllä kiinnostunut kokeilemaan vaikka ei siellä taida nyt olla kun pari mekkoa jotka kiinnostais.

 • Satu

  Satu

  Moi! Keskisellä on mm. Junarosea, Nansoa, Finnwearia, Opalia ym. plussakoossa. Junarose on tietty nuorekkain. Urheiluvaatteita löytyy myös plussakokoisena, kannattaa tsekata! Hauskaa matkaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti kun kerroit. En nyt vielä ehtinyt tuolla käymään mutta josko sitten kesäloman aikana. Junarosesta olen itsekin kiinnostunut kun ei täällä Porissa ole.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuulemma ja se kyllä merkkinä kiinnostaa kokeilla että mimmones on. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva juttu, mutta en tajunnut väliotsikkoa, jossa mainittiin nettistalkkeri, mutta itse jutussa siitä ei kuitenkaan oltu mainittu mitään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä en voi sille mitään jos otsikointi ja teksti eivät vastaa toisiaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä taas em ymmärtänyt tämän päivän postauksen otsikkoa. Jutussa ei siitä puhuttu ollenkaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eikai lehtijutussa mitään blogin nykyhetkestä olekaan. 🙂 Tämän päivän postauksen otsikko on ihan oma juttunsa, ei tekemisissä lehtijutun kanssa. 🙂 Mutta etköhän sinä sen tiennytkin jo. 🙂

 • KataMaria

  KataMaria

  Keskisellä on ihan kivasti plus vaatteita! Mut kynät, tarrat puoli heikompi. Ja kirjepapereita en oo muuten edes katsonutkaan…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehehe näköjään olen pienesti päässyt televisioonkin. Jeeeij! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tsemppiä Piia. Juuri näin – ei ne kilot ole elämän tärkein asia ja pulskemman ei tarvitse kääriytyä mustiin kaapuihin. Iloa ja väriä elämääsi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis kun ei se ole kunnollinenkaan kuva. Se on pilalla koska en katso kameraan vaan häärään muuta. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *