Id Wp 000770.jpeg
Blogi

Aamun huurre

Aamusti oli ihan järkyttävän kylmä ja maakin ihan huurteessa. Eka aamu kun oikeasti mietein että miks hitossa mä pistin legginssit jalkaan. No hyvä vain sillä nopeastikos se tuosta lämpeni ja sitten ois ollu kuuma. Vaikkakaan en kylmästä pidä niin oli silti kiva ihastella kun aurinko teki nousuaan ja kimmelsi tuossa huurteisessa ruohossa. Mut kyl vaan hanskat ja kaulahuivi on jo kova sana! Joko siellä on pistetty lämpeempää niskaan? Mulla viel tapahtuu niin että kun tulee vilponen olo niin alan nuokkumaan enkä suinkaan piristy. Ainakin bussissa tuli taas vetästyä sellaiset pikaiset tirsat.

Musiikki on kyllä yks sellainen asia joka piristää vaikka ois kuinka kauheat väsymiset, tosin mitään tuutulauluja ei voi silloin kuunnella vaan sen pitää olla kunnon jalat vipattavaa kappaletta. ^_^  Huomaan myöskin että mitä lähemmäs viikonloppua päästään, niin sitä pirteämmäksi Piia se vaan muuttuu! Oonkin teille taas väsännyt päiväkirjamaista Porinaa eli joka päivältä hölissyt vähänsen päivän touhuista paitsi eiliseltä kun meni niin myöhäiseksi muutenkin joten tänään hölisin sitten pidemmän verran.

Huomasitteko muuten aiemman postaukseni tältä päivältä, jossa esittelen laukkuni sisällön? Eräs lukija sitä eilen pyysi ja koska tuo on niin helposti toteutettavissa niin tekaisin sen samantien, oleppa hyvä!

Poikkesin tänään töistä päästyäni Tigerissä mutta pakko sanoa että olin vähän pettynyt. Ei siellä juurikaan ollut mulle mitään kiinnostavaa enkä kyllä tykännyt miten ne hyllyt oli laitettu. Siis lähinnä siksi että jos et ostanut kaupasta mitään ja kassalla iso jono, niin joudut kääntymään takaisin ja palaamaan samaa tietä kuin tulitkin. Mä nimittäin inhoan sitä ”anteeks pääseekö tästä menemään” hokemista. Eikä vain sen takia että on näin iso vaan ihan muutenkin. Pitäisi vähän paremmin mun mielestä suunnitella tuo kassa-alue. Mutta monelle varmasti ihan kiva kauppa ja kyllähän siellä väkeä riitti.

Tuntui muuten hämmentävältä olla pitkästä aikaa kaupungilla, eipähän siellä ole kunnolla kolmeen viikkoon käynytkään. Jotenkin tuntui että kaikkialla on tapahtunut jotain uutta. Hyvältä se kuitenkin tuntui, olla taas ihmisten ilmoilla siis. Huomenna kun menen paremmalla ajalla kaupungille pyörimään – tarkoitus on hyöriä ja pyöriä muutamissa kaupoissa, jos vaikka sinne ois tullu jotain kivaa.

5 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mistä tuo kuva on otettu?

  Ja mun mielestäni täällä Tampereella Tigerin kassat ei ole noin järjestetty, vaan niistä pääsee ihan läpi… ainakaan ei ole mitään mielikuvaa, ettei pääsisi, vaikken suinkaan aina ole ostanut mitään.

 • Anna / Kuvan mukainen

  Anna / Kuvan mukainen

  Aamut on kyllä jo tosi kylmiä ja me tänä aamuna Viton kanssa haisteltiin, että ilmassa on jo talven tuoksu. Iiks :)!

  Hei teillekin on rantautunut Tiger. Siellä vaihtuu valikoima ihan hirmu usein, joten kannattaa antaa sille toistekin mahdollisuus <3

 • Marikamaria

  Marikamaria

  Mä tykkään tosta Tigerista, oon ostanu sieltä jo vaikka mitä! Voiskin esitellä uusia ostoksia taas blogissa. 🙂 Käviks sä Sokkarilla? Se on kyllä myllätty ihan täysin. On tosi hienon näkönen ja kivaa kun siihen tuli Coffee House! 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *