mustakultamekko.jpeg
Blogi

-20% alennuskoodi Yoursille

Yhteistyössä Yours Clothing UK

Sain Yoursilta kivan alennuskoodin joka on ihan pakko kertoa teillekin, jos siellä ruudun toisella olisi joku ajatuksissa shoppailla Yoursilla. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Yours tarjoaa tällaisen alennukoodin jolla saa -20% alennuksen eikä siinä näkyisi olevan minkäänlaista minimiostorajaa. Yleensä noissa on että pitää 60€ summalla ostaa mutta nyt ei ole, tarkistin!

Mä oon nyt miettinyt parin vaatteen kesken että kumpikohan kannattaisi ostaa, jos nyt päädyn ostamaan. Haluaisin tämän Scarlett & Jo merkin multicolor mekon, olen sitä miettinyt jo pitkän aikaa että ostaisinko, mutta aina vaan perääntynyt.  Alen kanssa sille tulisi hintaa 56€ + postit. Toisena vaihtoehtona olisi tuollainen muodot peittävä pastellinpinkin värinen näyttävä toppi – jossa toisena värivaihtoehtoina olisi tummempi pinkki. En vain tiedä onko tuossa mitään järkevä ottaa tuollaista muodot peittävä – se ei vaan oo mua mutta silti tommonen toppi kiehtoo.

http://track.webgains.com/click.html?wgcampaignid=159377&wgprogramid=5733&wgtarget=http://www.yoursclothing.co.uk/

Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi Yours tarjoaa -20% alennuskoodin.

Alennuskoodi on voimassa 13.3.2016 asti.
Koodi toimii vain normaalihintaisten tuotteiden kanssa.

Koodille ei ole minimiostorajaa.

8 kommenttia

 • Anonyymi

  Minust tuo vaaleanpun. toppi olisi aikasta kiva kesäksi. Itse asiassa oikein kiva ja varmaankin hyvä päällä. Ota sellainen koko että yläosa on just sopiva ja jos se laskeutuu luonnossa noin nätisti kuin mallilla niin hyvä löytö. Parempi vaan jos ei joka mutkat ja muhkurat näy niin selvästi. Ota vaan, laukkusikin sopivat tuohon ja kesällä on kiva mennä leuhottaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se voisi olla näin, mutta mietin vielä. 🙂

  • Anonyymi

   Jos otat tuon topin, näytät noin seitsemännellä raskauskuukaudella olevalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mahdollista, mutta sitä ei tiedä ennenkuin kokeilee. 🙂

 • Anonyymi

  Pistin tilauksen menemään. Siellä oli niin paljon kivoja 50 % vaatteita kesäksi, että koodia en sitten tarvinnutkaan. 7 kappaletta laitoin tilaukseen. Saas nähdä minkälaisia…jännittää…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että löysit noinkin paljon. Mä en alesta löytänyt mitään kiinnostavaa, vain nuo kaksi kiinnostaa.

 • Anonyymi

  Hei! Tämä ei kyllä liity tähän, vaan Elloksen alennuskoodeihin, joita myös joskus jaat… Onko Ellokselle alennuskoodeja, joilla saisi myös alennusta huonekaluista? Sellainen toiveena… Kivaa kevättä! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Just tais olla toissa viikonloppuna 20-30% alennuskoodi Ellokselle ja nimenomaan huonekaluihin yms.