013.jpg.jpeg
Blogi

Yves Rocher Monoï – Käyttöarvostelu

Yhteistyössä Yves Rocher

Mä sain Yves Rocherilta jokunen aika sitten tällaisen Monoï -tuotepaketin, joka sisälsi kaksi kuivaöljyä, suihkushampoon ja hajuveden. Siinä sitten kun aikani olin näitä punninnut käsissäni ja tuoksutellut, päätin että kirjoitan näistä tänne käyttökokemukset, niin saatte vähän parempaa vinkkiä näistä. Jos tällainen setti kiinnostaa sinua, niin nyt sen saisi blogini kautta tosi edulliseen hintaan, vain 21,90€ kun siis tilaat setin tämän tilaussivun kautta. Setin arvo on normaalisti 47,60€.

Suihkushampoo joka sopii niin vartalolle kuin hiuksillekin. Mä tykästyin ihan ekana tuohon kauniiseen turkoosiin väriin, siitä tulee niin mieleen joku turkoosi meri. Itse en tätä testannut koska on mun mielestä aika voimakastuoksuinen ja mulla oli ollut tämmöinen joskus aiemmin tilattuna mutta annoin sen kaverille joka tuosta on tykännyt todella paljon. Hän kertoikin mulle ettei se tuoksu ollut niin voimakas pesukäytössä. Tuoksu on siis kaverini mielestä voimakas ainoastaan pullonsuusta nuuskutellessa. 

Kuivaöljyt. Nämä ovat aivan mahtavat tuotteet, en voi muuta kuin kehua ja hehkuttaa näitä koska ovat vain niin äärimmäisen hyviä. Mä oon käyttänyt näitä kahta lähinnä mun säärten, kantapään ja kuivan kyynärvarren öljyämiseen – tätä voi käyttää myös hiuksiin. Itsekin testasin tuota ylempää hiuksiini yhden pesun jälkeen, siten että suihkautin kerran käteen ja hieroin sen jälkeen molempiin käsiin ja pöyhein öljyn kuiviin latvoihini ja pituuksiin. Tuli tosi ihanantuoksuiset hiukset tämän jälkeen ja mun mielestä ne saattoi hitusen verran olla jopa pehmeämmät.

Mä oon aina aatellut että öljyt jättää ihon tahmaiseksi joten en kovin innokkaana aloittanut testiä, joten senpä takia olikin mukava yllättyä kun iho jäi ihanan pehmeäksi mutta ei tippaakaan öljyisen tahmeaksi. Tykkään myös tuosta tuoksusta, vaikka se on samanlainen kuin tuossa suihkushampoossa niin se ei kuitenkaan ole yhtään voimakas vaan erittäin miellyttävä. Nämä öljyt ovat auttaneet mun kuivaan kantapäähänkin ihan ekalla kerralla – mä oon rasvannut noita kantapäitä vaikka kuinka usein ja ties kuinka monella eri rasvalla mutta yksikään ei ole auttanut näin nopeasti kuin nämä kuivaöljyt. Sitten tuo suihkutettava kuivaöljy on tosi riittoisaa kun sitä ei tarvitse kuin yhden, ehkä kaksi kertaa suihkauttaa ja se riittää. Tuon kultahippuisen kanssa saa olla varovaisempi kun siinä ei ole mitään annostelijaa. Näistä sanotaan että tuovat ruskettuneelle iholle hehkua mutta sellaista mä en kyllä mielestäni ole huomannut, mutta kosteuttavat todella hyvin.

Setin mukana tuleva kaupanpäälinen eli hajuvesi. Tämä tuoksuu ensisuihkaisulla ihan samalta kuin nuo kuivaöljytkin mutta jo muutaman minuutin kuluttua sieltä alkaa puskemaan läpi miellyttävämpi kukkaistuoksu. Yves Rocherin sivuilla puhutaan vaniljasta mutta omaan nenääni tämä tuoksuu kokoajan kukkaiselta, mutta vaihtoi tosiaan tuoksua melko nopeasti suihkauksen jälkeen. Pari tuntia myöhemmin tuoksu on edelleen yhtä tuoksuvaisena ranteessani kuin olisin sen juuri siihen suihkauttanut. Muutama käsienpesukaan ei tuoksua isommin haalistanut ja vielä illalla ennen kunnon suihkua hajuvesi tuoksui ranteissani mutta pesun jälkeen se sitten katosi kokonaan. Sanoisin että tämän hajuveden tuoksu kestää yllättävän kauan iholla, ehdottoman iso plussa siitä! Mulla vaan on tosi paljon hajuvesiä joten tämä hajuvesi ei pääse itselläni käyttöön vaan tulee sitten jossain vaiheessa muiden Yves Rocherin tuotteiden kanssa arvottavaksi tänne blogiin.

8 kommenttia

 • http://tuijankortteilua.blogspot.com

  http://tuijankortteilua.blogspot.com

  Mäkin olen tilannut useita kertoja näitä Rocherin tuotteita.
  Yleensä olen tykännyt. Nuo hajuvedet ovat vaan turhan liian suuressa pullossa. Mä en jaksais käyttää samaa hajua niin kauan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siks sitä pitääkin olla kaks hajuvettä, että voi vaihdella. 🙂 Toi on eka Yves Rocherin hajuvesistä joista tykkään, mutta koska mulla on jo monia niin pistän tämän jossain vaiheessa arvontaan.

  • Anniina

   Anniina

   Mäkin kaipaan porinoita! Olen kans ite hamstrannut kaikki Monoï sarjan tuotteet, pari vuotta sitten kun nuo tuli kesällä niin ostin saman tien neljä noita suihkugeelejä kun pelkäsin et nekin jää ns kausituotteiksi eikä niitä enää tule 😀 Ihania ja edullisia <3 Hajuvesi on mun luottotuote lomille ja kesään <3

  • Anniina

   Anniina

   Jatkankin vielä kun pääsin vauhtiin, sain tuon kultahippuisen öljyn itseasiassa kaverilta ja se on jäänyt mulla vaan kaappiin roikkumaan kun en oikein pidä kimallusjutuista iholla. Suihkutettava mulla oli ja sen käytin iholle siis. Mutta eipä tullut mieleenkään et sitähän vois käyttää hiuksiin kun hiusöljyjä käytän kyllä aina hiustenpesun jälkeen! Se pullo on mulla nyt sellasessa kassissa missä on ns eteenpäin lahjotettavia meikkejä ja kosmetiikkaa ja taidankin kaivella sen sieltä takasin ja tällä kertaa ihan käyttöön asti 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No nyt ei oo ehtinyt tekee Porinoita, mut katsotaan joskos lomalla kerkeisi paremmin perehtymään niihin. 🙂

   Se kultahippuöljy on ihanaa, suosittelen kokeilemaan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Suosittelen kantapäihin, mulla ainakin toimii parhaiten tuo öljy kuin mikään rasvat ja oon niitä monia kokeillut.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *