Kainopolku1.jpeg
Blogi

YÖN PIKKUTUNTEINA…ISTUN KONEEN ÄÄRESSÄ JA KUUNTELEN HILJAISUUTTA

Istuskelen tässä koneeni ääressä, kello näyttää tasan puoltayötä ja kuuntelen kun talo on hiljainen. Sevi kehrää vieressäni tyytyväisenä iltaruuan jälkeen ja Piipu on asettunut jalkojeni juureen nukkumaan. Edessäni on monenmoista puuhaa mitä tehdä näin yön edetessä, mutta päätin ottaa tämän hetken blogille.
Olen tällainen että herään yön tullessa, koska silloin tuntuu että saan enemmän aikaiseksi. Kaipaan esim. kirjeitä kirjottaessa taustamelua, niin silti luovuus saa otteen kun muu talon väki hiljenee. Nautin tällaisista öistä. 
Mulla on ollut tämä alkuviikko taas työntäyteinen mutta hauska. Tällä viikolla olen mm. varjostanut kameran kanssa työkaveria sekä kuvannut kävelyfutista. Ensi viikon kalenteri näyttää rennommalta kun sain sinne ujutettua pari vapaapäivää vaikka luulen että käytän sen ajan blogin tekemiseen sillä sain teiltä hyviä ideoita, kiitokset niistä. 

Kalenterista puheenollen, olen nyt sitten innostunut koristelemaan noita kalenterin viikkonäkymiä. Juuri tuossa tein ensi viikon näkymän ja koska mennään kevättä kohden, niin päätin laittaa sen keltasävyiseksi ja kukkia täyteen. Tuollainen kalenterituunaus sopii kyllä mulle oikein hyvin ja kun teen aina 1-2 viikkonäkymää kerralla. Oon myös miettinyt josko tekisi kalenterin kokonaan itse, mutta toistaiseksi se on vasta mietintäasteella kun kuitenkin on tuo valmiskalenteri jonka voi kuitenkin koristella. Mun tarralaatikkokin pursuaa yli kaikenlaisista tarroista ja washiteipeistä, eikä oo kovin paljoa vähentynyt vaikka reippaasti olen käyttänyt. 
Olin merkannut itselleni täksi päiväksi että ”editoi video”, mutta se sitten jääkin toiseen päivään, koska sain taas hyvän innostuksen kirjoitella kirjettä. Mulla on laatikossa joulukuussa tulleita kirjeitä joten siitä voi laskea miten laiskalla tuulella olen ollut. Laatikossa on kaikenkaikkiaan 19 kirjettä, joista 7 ovat valmiina odottamassa postitusta ja yksi on työnalla. Mulla on siis aina joku kirje työnalla ja joskus yhden kirjottamisessa on voinut mennä kaksikin viikkoa.  

Takki – Excuse My BonBon
Tunika – Kaino
Kompressiolegginssit – BomBom
Kengät – Rieker
Sormikkaat – ???

Tietokoneeni uumenista löytyy edelleen monia julkaisemattomia kuvia ja tällä kertaa ajattelin laittaa nämä teitä ilahduttamaan. Kuvat on otettu aikaa päivää sitten, silloin kuin taisi olla ekat reippaat pakkaset ja sain pukea päälleni tämän ihanan villakangastakin. Harmikseni se kerta jäi ainoaksi tältä talvelta, mutta toivotaan että ensi talvena käyttöä olisi useammalle päivälle. BomBomin kompressiolegginssit on olleet mulle tosi suuri pelastus kun on tuota lymfadeemaa noissa jaloissa enkä ole ihan aina laittanut tukisukkaa jalkaan, joten silloin näistä on ollut suuri pelastus.

Ja koska multa aina silloin tällöin kysytään että miten otan nämä ulkona otetut asukuvat, niin siinä saan kiittää rakasta puolisoani. Mieheni siis ottaa suurimmaksi osaksi kaikki ulkona otetut kuvat, muutamaan poikkeusta lukuunottamatta. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat mieheni kuvaamia ja itse olen ainoastaan editoinut ne julkaisukuntoon. Pitäisikin tällä viikolla käydä taas kuvaamasa muutamia vaatteita. 

12 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jännä talvi ollut kyllä. Ensimmäinen talvi ikinä (pk-seutu), etten ole käyttänyt talvitakkia kertaakaan. On riittänyt kun vähän kerrostanut välikausitakin alle. En kyllä mitään michelinpomppapäiviä ole kaivannutkaan kun osa työmatkasta on näppärä ajella polkupyörällä.

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On kyl ollut tosi jännä. Mäkin oon tasan kerran käyttänyt tuota takkia, muuten oon mennyt pinkin "välikausitakin" kanssa.

 • Leena

  Leena

  Tosi kaunis tuo maisemakuva.
  Mä olen myös yö ihminen. Usein pyöriskelen sängyssä, enkä viitsi nousta ylös touhuamaan mitään. Odottelen vain unen tuloa.
  Mulla hajos Riekerin talvikenkien pohja ja päällisen sauma. Arvaa vaan löytyykö talvikenkiä enää kaupasta. No ei se mitään. Elokuussa tulee uudet mallit.
  Eipä juuri ole tarvittu paksumpia takkeja tänä talvena. Toisaalta hyvä, kun ei ole kovin kylmä.
  Kesä on jo ottelussa. Toivottavasti siitä tulee lämmin.
  Kivaa viikonloppua
  >Leena L

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuleeko se uni nopeasti jos sitä jää odottamaan? Mä ite pyörin hetken sängyssä ja sitten nousen ylös tekemään jotain. Usienmiten kuuntelen jotain rauhoittavaa asmr-videota. Harmillista että kengät rikkoutuivat, mutta toisaalta kevättä kohti mennään niin eipä varmaan enää silleen tarvi, ellet sitten asu lumisemmassa osassa Suomea. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kuvioitu teippi mitä käytetään lähinnä askartelussa. Paremmat infot löytyy googlettamalla. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Just tänään oon itseasiassa aloittanut vastailut. 🙂 Mut jos on jotain kiireellistä kysyttävää tai kommentoitavaa, niin suosittelen siinä tapauksessa laittamaan viestiä Whatsappiin/Faceen yksityisviestiä/sähköpostia/instagramissa yksityisviestiä…

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Niin sitä on aikuisella kiireinen elämä kun pitää työn lisäksi tehdä blogia, päivittää somea ja kirjottaa kirjeitä. Huhhuh, ei ihmettä että venyy yöhön hommat. Miten oikein jaksat kaiken tuon!? Oikein ruuhkavuodet!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, kiire on toki suhteellista. Välillä on kiireämpää ja välillä ei. Ja sen minkä toinen näkee kiireeksi, ei toiselle välttämättä ole mitään. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olisi kiva nähdä kuinka koristelet kalenteriasi. Ymmärrän kyllä jos et halua näyttää.
  Olen itsekin hurahtanut tähän koristeluun mutta pitäisi vain löytää kivoja washiteippejä 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *