Blogi

VUODEN 2022 EKA ASUKUVA

TammikuunUlkoilua1

Se ois sitten vuosi 2022 mutta mä en aio todeta mitään kliseistä ”uusi vuosi, uusi minä”. Ihan vaan koska sama vanha minähän se olen ja uteliaana katselen mitä vuosi tuo tullessaan. Mä en myöskään lupaile mitään uudelle vuodelle, koska mielestäni se luo turhaa painetta ja stressiä. Ja stressiä en kaipaa yhtään sen enemään kuin on pakko, joten toivon tältä vuodelta vähemmän stressaavia tilanteita, mukavia hetkiä ystävien ja miehen kanssa, sekä paljon uusia, kivoja työkuvauskeikkoja. En siis toivo mahdottomuuksia.

TammikuunUlkoilua3

Pidin joulun jälkeen pienen someloman. En suinkaan täydellistä, koska instan puolelle jotain pientä päivittelin välillä, mutta sillä tavoin etten julkaissut mitään uusia videoita tai blogitekstiä tuona aikana. Ja voin sanoa että se tuntui kivalta pitää pientä lomaa ja nollata ladata akkuja. Täällä kun ei ole säännöllisiä loma-aikoja, vaan pitää kuulostella lumihippujen ja kuun sijainnin perusteella milloin olisi hyvä hetki pitää vähän pidempi loma.

TammikuunUlkoilua5

Me käytiin pienellä ulkoilulla metsässä jonka kautta löydettiin tiemme jäälle (2 ylintä kuvaa). Tuolla oli kyllä niin kaunista kun puut oli lumen peitossa ja näin siinä heti potentiaalisen kuvauspaikan. Näitä näkee aina vaikkei edes mitään etsi. Otettiin siinä samalla parit asukuvat missä näkyy mun ulkoiluasu jonka yleensä laitan päälle jos pakkasta ei ole liiaksi. Tässäkin taisi olla n. -6 astetta pakkasta. Tässä mulla siis Ellokselta ostettu viininpunainen parkatakki (taitaa olla jo nelisen vuotta vanha?), alla Sheiniltä saatu akryylitunika, alaosana lämpöiset New Look merkin collegehousut ja kaulassa villahuivi. Mukana oli myös pipo ja hanskat, mutta niitä ei juurikaan tarvinnut.

TammikuunUlkoilua6

Päivä kääntyi nopeasti illaksi ja kuunsirppi tuli tervehtimään kun lähdettiin pois päin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *