Mets%25c3%25a4keto1.jpeg
Blogi

VÄRIKÄS PUKEUTUMINEN PIRISTÄÄ HARMAANA VUODENAIKANA

 

Mä inhoan tätä vuodenaikaa kun aamuisin on pimeätä eikä tunnu yhtään hyvältä nousta silloin. Tänään oli taas niin vaikea nousta kellonsoittamalla ja lopulta siinä kävikin niin, että nousin vasta tunnin päästä kun oli pikkusen valosampaa. Inhoan siis tätä kun on ihan vetämätön olo, varsinkin kun nyt pitäisi olla hyvin reipas, koska paljon tekemistä. Hennan pajalla ”piipahdus” ja kaverin yllättävän tapaaminen piristi sen verran että heräsi tähän päivään. Eipä silti, ystävät piristää aina. 

Loppuillaksi mulle on suunnitelmia: Lämmitellä takan ääreässä Piipun kanssa. Juoda 2l vettä. Jatkaa uusimman The Crown kauden katselua ja kirjotella siinä sivussa kirjettä. Kuulostaa aika hyvältä maanantai-illan pläniltä.  

Käytiin viime viikolla kuvaamassa Neslin kanssa muutamat streetstyle -tyyliset asukuvat jonka jälkeen mentiin Sokokselle Coffee Houseen ottamaan kupit kahvia, että saatiin päivä käytiin ja samalla paranneltiin maailmaa. Oon tykännyt tästä, että on ollut taas aikaa valokuvaukselle ja oonkin odotellut että tulisi vähän parempia kelejä, niin voisi hypätä bussin kyytiin ja lähteä kuvailemaan pitkin poikin. Kahvia onkin kuvailtua viime aikoina yhteen jos toiseenkin projektiin. Tunnustan, etten edelleenkään juo kahvia, vaan vaniljalattea (vaikka se kahviksi monelta taholta mielletäänkin). Huomatkaa muuten miten hieno ”kahvipuu” kahvilasta löytyi. 

Juttelin myös pitkästä aikaa kunnon maratonpuhelin bloggaajakollegan kanssa. On kyllä mukava jutella asioista sellaisen kanssa joka ymmärtää mitä itse on joutunut kokemaan. Ja taas päästään siihen miten maailma parannetaan puhumalla ja noinhan se menee. Tuon puhelin jälkeen oma olo tuntui tuplaten kevyemmältä.  

Ulkona on pimeää, märkää ja harmaata. Itse olen koettanut pitää mieltä virkeänä pukeutumalla mahdollisimman usein keltaisiin sävyihin, koska se muistuttaa kesästä ja auringosta, valosta ja väreistä. Ja voin kokemuksesta sanoa, että värikäs pukeutuminen näin harmaana vuodenaikana todellakin auttaa. Onhan se aika hauskannäköistä liidellä kaupungilla tämmöisenä väriplänttinä, kun muuten niin moni on tähän vuodenaikaan niin väritöntä. Onneks tää Kude Designin keltainen metsäkukka-mekko tuo väriä.  

Mekko – Kude Design / Takki – Ellos  / Legginssit – Ellos

4 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *