Vaatekollaasi2.jpeg
Blogi

Vaatteita, vaatteita ja vielä kerran: VAATTEITA

Klikkaamalla nimeä pääset suoraan videon kohtaan jossa sen vaatteen esittely alkaa. Muistakaahan myöskin asettaa videon kuvanlaatu parhaimpaan mahdolliseen.

1. Violetti mekko
2. Leopardimekko ja punamustat legginssit
3. Violetti mekko 2
4. Punainen mekko
5. Leopardimekko
6. Musta mekko
+ Vanha eläinkuviollinen tunika ja punamustat legginssit

No nyt saa taas kertoa, mikä oli sun suosikkisi?

Itse tykkään kaikista mutta kyllä tuolta silti pari ihanuutta löytyy jotka on ihanampia ku loput.

Laitan tähän nyt tämän kokonaisenkin videon jos joku tykkää mieluummin katsoa koko pätkän eikä pomppia pätkästä toiseen kun eivät siis ole siinä järjestyksessä miten tuossa ylläolevassa listassa on.

103 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyllä hieno. Ja sen ollessa päällä, tuntuu ku ois kotona. Äsh, vaikea selittää mut tuntuu hyvältä kun se on päällä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Punainen on paras ja violeteista ykkösvaihtoehto parempi, kuin kakkonen. Lyhyet mekot ei viin kivoja. Vanha mekko leggareilla päihittää lyhyet uudet mennen tullen. No eläinkuosit kyllä käy sulle, samoin tuo pisi miehusta… Joku siro iltalaukku/messenger tyylinen pikkulaukku punasen mekon kanssa niin se on täydellinen. Ihania kyllä omalla tavallaan kaikki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, punaisen kanssa sopis tuollainen laukku. Pitää katsella… 😉

 • Marjukka

  Marjukka

  Nuo violetit mekot on molemmat hyviä, laittaisin kuitenkin ensimmäiseksi mekon nro 1.
  Tuo on sinulle oikein hyvä, tyylikäs pituus!
  Mutta ÄLÄ IHMEESSÄ nosta mekkoa olkapäiltä ylemmäs, nousee vyötärö liian ylös, ja tulee rintojen kohdalta liian piukan näköiseksi. Voit estää rintaliivien vilkkumisen pienentämällä parilla pistolla kaula-aukkoa.

  Punainenkin on hyvä, mutta mun mielestäni noi violetit paremmat.

  Leopardimekosta en edelleenkään tykkää, ja nuo punamustat legginsit on ihan hirveät. Ja tuo mekko on auttamatta sinulle liian lyhyt, varsinkin nyt kun sen näkee takaapäinkin.

  En tykkää myöskään tuosta mustasta mekosta. Sekin on ihan liian lyhyt sinulle. Olisi hyvä, jos olisi samanpituinen kuin nuo violetit mekot. Ei ole hyvä juhliin juuri tuon pituutensa takia. Jospa saisit saman mekon pidempänä…

  Ennemmin jättäisin toisen violetin mekon, tuon jossa on sifonkimainen päällystä, juhlamekoksi, on paljon juhlavampi kuin liian lyhyt musta mekko.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, täytyy kokeilla tuota kaula-aukon pienentämistä. Ja silleen se varmaan järkevintä onkin. Ja eka violetti mekko on minunkin mieleeni enemmän kuin kakkonen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen lila mekko parempi, toinen ei istu niin hyvin ja on liian juhlava. Punaisessa mekossa on kaikki kohdallaan, eli v-kaula-aukko, hihat ja tarpeeksi pitkä ja löysä rinnukselta. Leobardimekon kuosi on pirteä ja sopii sulle, mutta tuo ylösnouseva kaula-aukko ei näytä niin hyvältä, kuten ei mustassakaan mekossa. Molemmat myös vähän liian lyhyitä. Mutta ei huonoja mekkoja kumpikaan. Toivottavasti on jotain juhlia jossa voit noita mekkoja myös käyttää.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siksipä mä koetan katsoa vaatteita jotka sopii niin arkena kuin juhlassakin. Pienellä muokkauksella niistä saa upeita juhla-asuja. 🙂 Ja kuten olen todennut, olkoot koko elämä yhtä juhlaa eli arki myös. 🙂 Punainen on kyllä täydellinen, omasta mielestäni ainakin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän mä nyt joskus käyn, mutta siis mitään isompia juhlia meillä on harvoin (tarkoittaen nyt häitä ja sen sellaisia) Ja oonko mä sanonut että kaikki pitäisin?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eli tilaat vaan, kun on kiva tilata ja myyt sitten eteenpäin. Eikö olisi helpompaa käydä kokeilemassa liikkeessä vaatteita, niin ei tulisi hutiostoksia?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisihan se helpompi käydä liikkeessä sovittamassa, vaan kun lähin liike taitaapi olla Briteissä. 🙂 Ja palautus sinne maksaa hunajaa, niin on helpompi myydä eteenpäin. Vaan eipä noissa tilauksissa ole paljon hutiostoksia. Paitsi ehkä lukijoiden mielestä. 😉 Nuo violetitkin ostin sillä ajatuksella, että toisen myyn kunnen tilaushetkellä osannut päättää kumpi istuisi paremmin ja kun tiesin mekolle kuitenkin jo ostajan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Violeteista ehdottomasti ensimmäinen on parempi!! Toisessa se blingbling reunus saa näyttämään enemmän palikalta, mutta ensimmäisessä tumma "korostus" on ehdottomasti kauniimpi!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Joo ehdottomasti punanen mekko on täydellinen sulle ja kyl toi ensimmäinen liila mekkoki saa multa pisteet:)

 • KataMaria

  KataMaria

  Tuo musta mekko nätein, mut on siinä ja siinä voiko sitä pitää sukkiksien kaa, koetappa kumartua ja katsoa kuinka käy…:)
  Noissa violeteissa on mukavempi pituus, mut ne ei vaan puhuta mua milläänlailla, ehkä tuo missä bling blingiä voisin jättää juhlamekoksi.
  Ja tuossa punasessa mekossa yläosasi hartioineen päivineen näyttää musta paljon isommalle mitä oikeasti olet!
  Ja älä todellakaa käytä noi leggareita toisen eläinkuosin kaa, ihan kamalat, vaativat yksinkertaisen yläosan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eipä noita lyhyempiä voi juurikaan sukkiksien kanssa pitää, en oo koskaan pitänyt. Aina legginssien kanssa. Mutta tosiasia on että tuonpituiset mekot sopii mulle parhaiten, ainakin mun omasta mielestä. Tuon bling bling violetin nimenomaan myin eteenpäin. 🙂 En ite oikeen tykästynyt siihen. Siis ei noissa legginsseissä ole eläinkuviota vaan viivoja tai sellaisia. Mut joo, onhan se vähän levoton tuollaisen eläinkuviollisen kanssa mutta jotenkin mä en pidä sitä niin pahana. Vaan oikeastaan jopa tykkään.

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Elena / Kauniimpi maailma

  Kauniita mekkoja! Minusta parhaita olivat tuo ensimmäinen violetti sekä tuo punainen vähän pidempi mekko, mutta MYÖS tuo mustavalkoinen (vai onko tuo mustan pitsin alla oleva kangas ihonväristä?) mekko. Ei se minusta ole liian lyhyt, vaan näyttää mittasuhteiltaan oikein kivalta. Laittaisin vain alle täysin peittävät sukkahousut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Eiku tuon mustan pitsimekon alla oleva kangas on vaaleata. Niink marmorinvalkoinen tulee mieleen. Kyllä mä noiden lyhyempien kanssa ihan legginssejä käytän. Tulee paljon parempi olo kunnei tartte miettiä et vilahteleeko 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minusta nuo pitkähelmaiset violetit mekot ovat hirveitä johtuen siitä, kuinka vähän jalkoja jää näkyviin. Ovat muutenkin minun silmääni liian mummomaisia ja juhlavia.

  Mielestäni lyhyille ihmisille (itsekin olen pätkä) ei sovi tuo lilojen ja punaisen mekon helman pituus, vaan ennemmin joko suoraan maksipituinen tai sitten tuon leopardimekon pituinen. Nuo kyseiset mekot näyttävät nielaisevan sinut kokonaan jättäen jalat epämääräisiksi tyngiksi. (vai vaikuttaakohan kuvakulma?)
  Pidän eniten mustasta mekosta ja sitten tuosta leopardikuosisesta. Ovat tyylikkäitä, nuorekkaita ja tyttömäisiä. Ei tanttamaisia! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuo eka violetti mekko on lyhempi kuin tuo bling bling violetti. Se voi olla, että pitäisi näyttää kuva missä en levitä tuon ekan mekon helmaa vaan se on suorassa. Se tulee kuitenkin mun polvien alapuolelle. Että tosta ekasta jää kyllä enempi jalkoja näkyviin ainakin mun mielestä kun pystyn vertaamaan täysn suorassa olevaan mekkoon. Mut kaikki nuo kivoja ovat kuiteski, vaikka myönnettäköön että kyllä nuo lyhyemmät mekot vaan paremmin sopii. Legginssien kanssa tosin.

 • Universalis

  Universalis

  Mun mielestä violetti 2 on paras, värikin aivan ihana. Ja bling-osa sopivasti tuo juhlavuutta. Mutta pituus tosiaan on toisaalta hyvä, toisaalta ei. Jotenkin noin pidempänä on juhlavampi, mutta toisaalta tuo noin polven kohdalle ulottuva pituus on sulle parempi. Leopardimekko on parempi lyhyistä. En tykkää edelleenkään eläinkuoseista, mutta sulle tuntuu käyvän. Pitsiyläosa mustassa mekossa on aivan ihana, mutta kaula-aukko saisi olla sulle avarampi. Punainen mekko on malliltaan myös kiva, kun on hihojakin, mutta en oikeen tykkää tuosta koristenauhasta. Violetissa mekossa nauha asettuu paremmin ja on hienompi.

  Myitkö näistä siis jonkun/jotkut?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä myin toisen leomekon (kahta eri kokoa) ja bling bling violetin mekon. Ekakin violetti on vielä harkinnassa, että myynkö vai pidänkö. Mut punainen on semmonen et en myy. Vaikka se pituus ei ehkä ole kaikista parhain mulle, niin se oli leomekon ja musta mekon lisäksi ainut noista joissa tunsin olevani kotona. Että iha ku valettu ois mulle.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kommenteista huomaa, miten kauneus on katsojan silmässä. Ykkönen ja punanen saa äänen täältäkin, vaikka muutkin on kivoja. Joku kommentoi jo viimeistä eli vanhaa mekkoa ja minäkin kiinnitin huomioni siihen, miten kivasti se pukee Piiaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se tosiaankin on katsojan silmästä kiinni. Makuja kun on monenlaisia. 🙂 Vanha mekko kyllä oli kiva. No keväämmällä se taas pääsee käyttöön.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En katsonut videota, joten en tiedä mitä näistä puhut. Eli ovatko nämä siis arkikäyttöön kaikki ja lenkkareiden ja pitkisten kanssa ajattelit pitää? Vai mitä kenkiä suunnittelit käyttäväsi? Punainen on kaunis.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Arkikäyttöön ovat kaikki mutta huomioi etten suinkaan kaikkia aio pitää. Pitkät mekot tulen pitämään sukkiksen ja parempien kenkien kanssa (en ole vielä päättänyt että mitkä mutta ei siis lenkkareita) ja lenkkarit tulee ehdottomasti käyttöön leomekon kanssa. Tosin ajattelin metsästää siihen leokuvioituja vanseja. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Lilat ja punainen mielestäni sinulle liian pitkiä, katkaisevat jalan juuri väärästä kohdasta. Nuo legginssit on aika kummallisen väriset o_O Mutta kai ne jonkin kanssa menee. Skater on malli sua varten! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, noiden pituus on vähän huono mutta en siltikään aio luopua punaisesta. Se päällä kun tulee niin totaalisen rauhallinen olo. Sitä on vaikea kuvailla. Mut tuntuu että se mekko on mulle tehty. Legginssit on just päheet! 😉 Tarpeeks kummalliset just mulle. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Se on tietysti tärkeintä minkälainen tunne on itsellä missäkin vaatteessa 🙂 Itselläkin on muutama sellainen vaatekappale, joista saan kehuja mutta joissa ei olo tunnu vain jotenkin oikealta, vaikkei mistään puristakaan. Sellaiset vaatteet laitan surutta kiertoon 🙂 Eli oikea asenne!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, se tunne on tärkeää. Mulla kans sama, et oon saanu muutamista vaatteista kehuja mutta jotka ei tunnu iteltä. Ni oon pistänyt myyntiin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, mikset käytä kenkiä näissä mekkopostauksissa? Saisi paremman kuvan mekon pituudesta.
  Oliko muuten isäntä kotona, kun kuvasit näitä? Jotenkin äänenkäyttösi oli hillitympää 🙂
  Hyviä mekkoja oli pari, valinta riipuu siitä, millaiseen käyttöön mekko/mekot tulevat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa'a, se on kyllä hyvä kysymys. En oo koskaan esittelyissä käyttänyt kenkiä, että sitten vasta kun viimeistelen lookkia niin pyrin pitämään myös kengätkin mukana. Ja juu, oli isäntä kotona. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Varmasti. 🙂 On vähän hillitympää se äänenkäyttö. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En kyllä nyt yhtään ymmärrä sun logiikkaa. Eläinkuosimekon kohdalla sanot, ettet voi leikata ripustusnauhoja, koska et tiedä aiotko pitää. Sitten sanot heittäneesi mekon vyön roskiin. Mitä?

  Toiseksi, ei niitä ripustuslenkkejä ole tarkoituskaan leikata, vaan niillä vaate asetetaan hengarille. Sitä en ymmärrä miksi niitä piti kyljissä roikottaa, eikä kääntää sisäpuolelle kuten normaalisti.

  En vaan todellakaan ymmärrä sua. Ehkä vika on sitten vaan minussa.

  Eka violetti on ainoa noista jonka sinuna pitäisin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mä ainakin leikkaan ripustuslenkit, ettei ne jää kiusaamaan eikä vahingossakaan roiku näkyvillä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä leikkaan aina ripustuslenkin, niistä on muuten vain ongelmia. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sinulle sopii kaikki. Miten joku onnistuukin löytämään noin monta mekkoa ja vieläpä yhdellä ostos kerralla? Itselleni mekkojen osto on aivan tuskaa ja mallit, joissa on tissien alla leikkaus tms ei vaan istu minulle. Toisille nekin vaan sopii =) Jos on pakko valita vain yksi niin sitten se on numero yksi. Upea väri ja yksinkertaisen tyylikäs.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei sitä aina onnistu eikä tässäkään nyt kaikki ihan sopivia olleet. Tai no kokonsa puolesta ehkä sopivia mutta ei sitten oikein muuten.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minusta pidemmät mekot näyttävät paremmilta ja linjakkaammilta ylläsi! Violetti 1 ja punaisessa myös yläosa on pukeva. Vinkkinä, katsoppa seuraavaksi mekkoa, jossa on pituutta polven alle ja ilman mitään poikkileikkauksia tai vöitä/vyönpaikkoja. Siis, kevyesti vartaloa myötäileva, helmaa kohden hieman levenevä, mutta ei mikään kellohelma. Saattaisi sopia tosi hyvin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Täytyy koettaa katsoa tuollaista. Mutta ainakin tulee mieleen tuo värikäs mekko, sehän taitaa vähän olla tuollainen.

   Ai niin, tuo violetti mekko nro 1 on tuollainen että menee pikkusen polven alle. On siis lyhyempi mitä tuo violetti mekko nro 2.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä ihmettä teet kaikilla mekoilla…? En halua olla töykeä, mutta kunhan ihmettelen. Vaikka työn myötä ja vapaa-ajallakin joskus tulee käytyä kaikenlaisissa mekkokekkereissä, niin muutama laadukas mekko riittää. Niitä voi sitten asustaa mielensä ja tilaisuuden mukaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä käytän niitä. Vapaa-ajalla että juhlissakin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukavuudenhaluisena ihmisenä tuli mieleen, eikö näissä mekoissa ole epämukava olla jos pidät niitä muulloinkin kuin juhlissa? Joka tapauksessa nämä kauniit mekot pitää talvella peittää neuletakilla että tarkenee. Kun jalassa tykkäät kuitenkin käyttää trikoohousuja ja kenkinä matalia Eccoja yms niin eikö yläosanakin olisi mukavampi joku esim. Nanson, Marimekon tai Finnwearin trikootunika pitkillä hihoilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis enhän minä näitä talvella aio pitää. Ellei sitten ole jotain menoa luvassa. Kyllä tällä tarkenee kun heittää harteille boleron eikä myöskään ulkona tarvitse kauaa olla. 🙂 Että ei oo epämukava olla. 🙂

   Nanson, Marimekon ja Finnwearin valikoimissa on harvoin sellaisia mekko jotka puhuttelis mua. Ja jos puhuttelee, ni sit ei oo kokoa. 🙁

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Lähinnä kait ei ole kokoja. Toisaalta onhan Finnwearilla se plussamallisto ja ne on kyllä tosi isoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän siellä kokoja on mutta ei välttämättä niissä mekoissa jotka mua sitten puhuttelis.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ihan sen takia et sie saisit sitten syyn sanoa siitä. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Voi että kun mielipeteitä on näköjään kaikenlaisia. Violeteista eka oli parempi. Mutta kummatkin sekä punainen olivat liian pitkiä, Näytät niissä isommalta kuin oletkaan koska mekot loppuvat väärään kohtaan ja jalkasi näyttävät jäätävän isoilta. Leobardista tykkäsin kuvissa, mutta videolla en. Liian lyhyt eikä sopinut muodoillesi ollenkaan. ja voi että, nuo legginssit olivat kamalat. Musta legginssit ovat parhaat sinulle.En myöskään pidä sukkahousuista jalassasi koska iho näkyy ikävästi läpi, näyttää että olet tunkenut itsesi monta kokoa liian pieniin sukkiksiin. mustasta mekosta pidin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tottakai mielipiteitä on kaikenlaisia, niin paljon kun on ihmisiäkin. Jokaiselta löytyy omat mielipiteet.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Punainen ja leopardi on kivoja. Samoin jälkimmäinen violetti, mutta jotenkin väärän pituinen. Muista en innostunut.

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tulipahan kokeiltua ettei tuon pituiset oikein sovi, että pitäysyn vaan lyhyemmissä ja muistan käyttää legginssejä. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo musta mekko on mielestäni paras, ja seuraavaksi parhaat ovat nuo eläinkuosit.

  Violetista ja punaisesta mekosta en osaa sanoa mitään, kun huomioni kiinnittyi aivan jäätävään ja homssuisen näköiseen juurikasvuun.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eiiiii, ei taas tota juurikasvua. Älkää antako sille valtaaaa….

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen violetti mekko ja punainen mekko käy sulle parhaiten.
  Sun kannattais joskus käyttää vaaleampia, vaikka ihan ihon värisiä sukkiksia noitten mekkojen kanssa…jalat ei näyttäis noin paksuilta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kuule, ei se ihonvärisyys sitä paksuutta pois vie. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä rakastan tota pitsiyläosaista mekkoa! Leopardi todettiin jo aiemmin upeaksi ja muut on myös hienoja. Sulle sopii kyllä mekot tosi hyvin, loisto ostoksia taas! 🙂
  Ihme kysymyksiä täälä, pitääkö kaikille vaatteille olla joku loistava selitys? Mulla on reilusti yli sata mekkoa koska laittautuminen on mulle vähä niinku harrastus ja nautin siitä todella paljon. Ja ei, eivät ole myöskään äärimmäisen epämukavia. 😀
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl ihana. Mut se tulee harvempaa käyttöä varten koska musta. 🙂 Mut ees yks tommonen musta mekko täytyy vaatekaapista löytyä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä sun vasemmalle jalalle/nilkalle on tapahtunut? Katsoin että sulla on housut jalassa, kun nilkan kohdassa tulee semmoinen nyksähdyskohta niin kuin siihen loppuisi joku trikoohousu tms, mutta sanoit videolla että sulla on sukkahousut. Onko sulla siis jotain hurjaa turvotusta tuossa jalassa, kun toisessa ei ole samanlaista "paisetta"? En tiedä tajusitko mitä kohtaa tarkoitin… kun nilkan yläreunasta levenee ihan yhtäkkiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aina se tommonen on ollut. Siinä on suuri turvotus joka ei oo laskenu vaikka paino on laskenut ja vaikka ties mitä nesteenpoistokuureja kokeiltu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eivätpä nuo ole oikein mitään sanoneet. On se aina ollut tuollainen. Mutta ei siitä mitään vaivaa ole. Mut mikään konsti ei oo laskenu tuota jalan turvotusta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oletko pipsa muuten koskaan ajatellut kasvattaa hiuksesi oikein pitkiksi? Voisivat sopia sinulle hyvin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, oon jo monta vuotta yrittänyt kasvattaa mut aina kesällä menee hermot kun tulee niin kuuma. 🙂 Mut ehkä viel joskus…. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Aivan upeita kaikki! Mäkin tahon!!!!! Miksi, oi miksi enitse löydä itsellni ikinä mitään noin ihanaa mistään. Olen kade, ihan aikuisten oikeasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No huihai, ihan turhaat oot kade. Kantsii kattella nettivalikoimaa, ne on yleensä paremmat. Ihan pluspuolella ja normikokojen puolella. 🙂 Ja rohkeasti kokeilemaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Komppaan täysin edellistä anoa, lisäksi vielä tykkäsin ekasta violetista mekosta. Eli tuon juurikasvunkin suhteen olen valitettavasti samaa mieltä. Mut minkäs sille voi, jos itseäsi ei haittaa/kiinnosta. Eihän se mulle kuulu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo mutta jos nyt jätetään se juurikasvu ihan pois. Eikös tuo asia tullut jo jokin aika taas käytyä läpi. Ja jos mä nyt sattuisinkin värjäämään hiukset, olisi joillakin siitäkin sanottavaa. Aina ei voi voittaa. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Musta mekko on aivan ihana! Sopii sulle todella hyvin. Liiloista ensimmäinen on huomattavasti parempi, mutta sekä liilat että punainen mekko loppuu aivan väärään kohtaan. Polvipituinen skatermalli on tosiaan paras sulle! Ja ehdottomasti sukkisten, ei noiden legginsien kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä just noiden legginssien kanssa käytäkää vaan mustien. 🙂 Mut kyl mä noita legginssejä jotenkin aion pitää. Olivat niin hyvänpituiset ja kokoiset.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihania mekkoja kaikki, ja sopivat Sinulle hyvin. Sinuna laittaisin rohkeasti ihonväriset, ohuet sukkahousut ja korkokengät jalkaan mekkojen kaveriksi. Tyylikästä ja siroa! Mukava olisi nähdä kuviakin Sinusta mekoissa ja korkokengissä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä taas en tykkää ihonvärisistä ja koska mun mielestä se ei vaikuta mitenkään jalkojen paksuuteen onko ihonväriset vaiko mustat, niin musta ne saa olla. 🙂 Ehkä denierejä saa olla enemmän. Onhan mulla täällä ollut kuvia mekossa ja korkkareissa. Siis ei missään järjettömän korkeissa korkkareissa kuitenkaan. Niissä mua ei ikinä tulla näkemään. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minustakin ihonväriset sukkahousut sopisivat. Tasapainoittaisivat jotenkin kokonaisuutta, koska kuvissa näkyy paljon paljasta ihoa, kuten käsivarret, rintamus ja kasvot tietysti. Kannattaisi ehkä edes kokeilla. Mustan asun kanssa mustat sukkahousut ovat paikallaan.

 • Unknown

  Unknown

  Ooi, toi musta mekko! Niin on minun mieleen ja sopis varmasti myös mulle, vaikka tosin en mekkoja juurikaan ole käyttänyt.
  Ja noista violeteista ehdottomasti se eka vaihtoehto, jotenkin se miellytti minun silmää enempi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eka violetti on munkin mieleen enempi mutta se on nyt harkinnassa, myynkö sen sittenkin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ensimmäinen liila mekko ja viimeinen musta pitsiyläosalla. Ja miksei se kolmaskin liila mekko. Nämä nyt miellytti mun silmää eniten, koska itse käytän paljon liilaa, violettia, luumua. Ja musta mekko (ja pitsi) on aina tyylikäs ja juhlava varma valinta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tykkään jollakin tapaa eniten leobardikuosisesta mekosta. Toki kaikki hienoja ovat, mutta tuo lyhyempi pituus passaa paremmin meille "pätkille" 😀 Omalla kohdallani olen todennut, että vähän yli polvien ulottuva pituus hameella on pahin. Punainen mekko on toisiksi paras. Lilat mekot olisivat hienompia hieman lyhyemmällä helmalla. Näyttävä nainen olet mekoissasi!

  – Tilda

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mie tykkään mekon kanssa sukkiksista enemmän kuin leggingseistä. Jotenkin en vaan osaa käyttää leggareita mekkojen kanssa. Mustat läpikuultamattomat sukkikset on parhaita (syksy-talvi käytössä), kesällä sitten vaaleempaa (ja mielellään laitan tukisukkahousut mekon kanssa). Saahan siinä sitten varpaatkin peittoon samalla ja jotkut sirot avokkaat jalkaan.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kokeilleppas sun hiuksiin biozell color maskia esim sävyä : mandarin 🙂 ei tarvitse värjäillä mitään.

 • Unknown

  Unknown

  Mä ihastuin tuohon violettiin mekkoon ja toisena sit tuleekin toi musta (6) mekko.. Mut ihania kaikki! 🙂

 • Marjukka

  Marjukka

  Kun tuo leo-mekko ja musta mekko ovat mielestäni sulle ihan liian lyhyitä, niin jäin vielä miettimään, että miltä näyttävät päälläsi istuessasi?

  Vaatteitahan pitäisi aina, myös sovittaessa, kokeilla paitsi seisoessa ja liikkuessa, myös istuessa.
  Näihin kuviin/videoihin olisi kiva jos saisi lisäksi istumiskuvan, siis sellaisen, jossa näkyvät jalat kokonaan, voisi arvioida mekon toimivuutta myös istuessa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  noista violeteista ei käy kumpikaan sulle, liian pitkiä näytät tosi lyhyeltä niissä, muuten ihan kivoja.. 🙂 samoin punainen… mustamekko ja leomekko ovat joo aika lyhyitä, mutta näyttävät silti istuvan hyvin ja se musta mekko, jossa pitsiä niin WAU!!! aivan ihana 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihania kolttuja, niillä kelpaa sitten keväämmällä pasteerailla niin arjessa kuin juhlavammissa tilanteissa 😉 Omat suosikkini ovat violetti mekko sekä pirteä punainen, tykkään myös mustasta mekosta. Toinen violetti on kauniin mallinen mutta oliskos se istuvampi hitusen lyhyempänä..? Polvimittainen helma pidentää ja näyttää päälläsi oikein nätiltä.

 • Marjukka

  Marjukka

  Olisi myös helppoa ihan hitusen lyhentää noita violetteja mekkoja, varsinkin tuota nroa 1.
  Mutta ei liikaa, jottei malli ja linja mene, mutta aavistuksen!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *