Bonboncarmenb1.jpeg
Blogi

VAATE-ESITTELYSSÄ EXCUSE MY BONBON CARMEN MAXIMEKKO & JULIA TUNIKAMEKKO

           

Kaupallinen yhteistyö – Excuse My BonBon

Kun vaate istuu hyvin, tuntuu hyvältä ja just sulle tehdyltä, niin se valikoituu usein käyttöön. Näin olen itse huomannut monissa vaatteissa mitä mulla on Excuse My BonBonilta. Vaatteiden kangas on aina laadukasta ja paksua. Tässäkin esitellyt mekot on tehty puuvillasta ja pienestä määrästä elastaania.
Excuse My BonBon on suomalainen vaatemerkki, joka sijaitsee Kuopiossa. Merkin vaatteet valmistetaan Suomessa ja Virossa ja materiaaleina käytetään pellavaa, puuvillaa sekä viskoosia. Excuse My BonBonin vaatteet on tehty kurvikkaille naisille koossa 36-54 jotka eivät pyytele anteeksi olemassaoloaan, vaan nauttivat elämästä täysillä. Iso on yhtä ihana kuin pienikin ja meillä kaikilla on lupa pukeutua upeasti!

Tämän viikon lauantaina eli 18.7.2020 alkaa Naistenviikko ja Excuse My BonBonilta on silloin tulossa jotain kivaa. Mitäkö kivaa? Se selviää Naistenviikon aikana ja kannattaakin laittaa seurantaan Excuse My BonBonin instagram-tili @excusemybonbon niin saat ensimmäisten joukossa tietää mitä kivaa on luvassa. 

Carmen maksimekon valitsin koska tykästyin niin paljon tuohon malliin että kuosiin ja kun pistin mekon ekaa kertaa päälle, niin olin että WOW. Kangas tuntuu niin miellyttävältä ettei mekkoa haluaisi pukea pois päältä. Mulle tämä on ihoa myötäilevä mutta kuitenkin sillä tavoin että se on miellyttävän tuntuinen. Carmen maksimekon mukana tulee vyö, jota en itse ole ottanut käyttöön. Mulla on käytössä koko 52-54. 

Monelle tulee varmaan yllätyksenä tämä Julia tunikamekko, koska mun päällä harvemmin tavataan mustavalkoista, mutta tästä Julia tunikamekosta on tullut yksi mun eniten käytetyimmistä vaatteista tällä hetkellä. Ja kuten tuossa ylemmässä Carmen maksimekossa, niin tässä Julia tunikamekossakin on kangas todella paksua ja miellyttävän tuntuista, mutta tästäpä löytyy taskut ja hyvät taskut ovatkin! Harvemmin kiinnitän taskuihin noin paljon huomiota, mutta tässä ne ovat hyvänkokoiset ja riittävän syvät, että esimerkiksi Samsung S9 pysyy menossa mukana eikä tarvitse miettiä milloin tipahtaa. Mulla on Julia tunikamekosta koko 52-54. Tässä ei tule omaa vyötä mukana, mutta videolta näkee miten hienosti tämä sopii yhteen BonBon-vyön kanssa. Julia tunikamekosta löytyy myös mukavan ilmavat perhosmaiset hihat. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *