Spartoo1 Blog.jpeg
Blogi

UUDET ASUSTEET YKSINOIKEUDELLA – SPARTOOLTA

Kaupallisessa yhteistyössä – Spartoo
(sis. kaupallisia linkkejä, linkit merkitty *-merkein)

Sain valita Spartoolta* muutaman tuotteen ja se olikin hankalampi tapaus, koska heidän nettisivuillaan on niin paljon mielenkiintoisia tuotteita. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan yhdet tennarit sekä yhden olkalaukun, vaikka oli lähellä etten valinnut toisia kenkiä. Ja paketti saapui vajaassa viikossa eli ihan kohtuullisen nopeasti. 

Eli valitsin Andre -merkkiset Fresia tennarit*, joissa on tuollaiset söpöt bling blingit. Vuori ja sisäpohja on tässä nahkaa, mutta muuten varsi on tekstiiliä ja pohja kumia. Koot 35-41 välillä. Tässä myös kapea lesti, joten suosittelen tilaamaan isomman koon kuin normaalisti. 
Sekä Moony Mood -merkkisen sinisen Morice olkalaukun*, joka muuten menee crossbodynakin. Laukku on reilunkokoinen ja sisälle mahtuu kaikki oleelliset eli puhelin, lompakko,avaimet sekä pikkupussukka. Mukavan tilava siis. Laukun materiaali tuntuu mokalta, mutta on kuitenkin synteettista. Olkahihnaa ei saa erikseen irrotettua. Suljetaan läppäsulkimella.  

Spartoolla on Yksinoikeudella-valikoima josta löytyy yli 6000 tuotetta* ja sieltä ovat myös nämä kengät ja laukku. Tuolta Yksinoikeudella -valikoimasta löytyy myös So Size -kenkämerkki* jonka kengät on tehty heille (naisille ja miehille) joilla on yleistä kokoa suurempi kengänkoko. So Size valikoimasta löytyy siis monenlaisia kenkiä 32-35 sekä 41-46 väliltä. 
Itsekin tykästyin pariin kenkämalliin tuosta So Size merkin valikoimasta. Ensimmäinen on tämä kiilakorkoinen Otteca sandaali* joka sopis niin kivasti johonkin puistopiknikkiin ja toki muuhunkin, mutta tuohon erityisesti. Toinen on Oolette sandaali* jonka näkisin ihan rentona jokapäivän kesäsandaalina.  

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *